المپیوس رو که رفتی بالا از در اول می ری تو اونجا یه جنازه میبینی فک کنم مال زئوس بود با انگشتش به یه غار اشاره کرده کله هلیوس رو ور می داری تا ته غار می ری تو بعد یه سری پله می بینی چون تعدادش زیاده کفشای هرمس رو ور میداری سریع تا بالا می دویی ته مسیر چون خسته شدی از پوسیدن یه کم آب می گیری تا گلویی تازه کنی بعدش چون می رسی به یه دره اگه بیفتی پایین سر و کارت با هیدیز ه پس یه سوت میزنی پگاسوس میاد سوارش می شی خودش راهو بلده .قبر کریتوس دقیقا کنار آتنا س خیلی تابلوه اگه پیدا نکردی سر در قبرستون یه هارپی تو قفسه اگه نمرده باهاش واسم یه پیغام بفرست راهنماییت کنم اگه مرده بود هم که خدا بیامرزتش بگرد تا قبر رو پیدا کنی :biggrin1:بابا شما که دستی دستی کریتوس رو کشتید.:confused:
حالا بگید ببینم مراسم هفتمش کجا و تو چه روزیه ما به همراه خانواده خدمت برسیم:biggrin1:
اگه بخوان به داستان بازي گند بزنن اين كار رو بايد بكنن: (شوخي هست جدي نگيرين)
وقتي كه كريتوس در حال چنگيدنه ماركوس فينيكس ميپره وسط جنگش با يدونه ماشين زمان و بعدش ميگه كه تو جد من هستي!
با هم ميجنگن و بعدش برادر كريتوس مياد و ميگه كه دام كجاست بعد ماركوس ميگه اون نتونست تحمل كنه و مرد! بعد با هم ميزنن زير گريه!
يهو بازي به زمان عقب ميره و كريتوس يه بچه ي كوچولو هستش يهو دوربين اينوري ميشه و ميفهميم كه بابا ي كريتوس كسي نيست به جز هركول وبعدش بازي داستانش براي هركول ميشه!
آرش بیا توضیح بده بینم این ایده چه مشکلات و محاسنی داره! 
هنگ کردن نداره که . یه موقع وقتی Ares آتن رو به خاک و خون میکشه Athena میاد پیش Kratos و بهش میگه حاضر هستن یه انسان رو به عنوان خدا قبول کنن . بهش کمک میکنن تا Pandora Box رو بدست بیاره و Ares رو بکشه . Kratos میشه خدا ، اون به خواستش رسیده بود و عامل مرگ زن و بچش رو نابود کرده بود امامشکل حالا چیز دیگه ای بود . مشکل کارهای Kratos بود وقتی خدای جنگ شد . وقتی همه خداها و بزرگان کوه المپیوس از Kratos به خشم اومدن . حتی Athena که خیلی به Kratos کمک کرده بود و نزدیک ترین بهش بود از دستش رنجور میشه و همه میرن پیش Zeus و ازش میخوان Kratos رو به حالت عادی برگردونه .هر کی هرچی به ذهنش می رسه بگه من که با فکر کردن به این مسئله هنگیدم
خب منم تا حدودی همینو می گم آرش یعنی می گم زئوس آخرین نفره قبلش باید اون یکیا رو کشته باشه.یه مسئله ی دیگه اینکه حتی احتمال نداره به خاطر اینکه مقابل کریتوس و تایتانها بخوان پیروز شن به هم کمک کنن ؟! بالاخره هر چقدر هم که با هم درگیر باشن برای ترکوندن دشمناشون دیگه حداقلش متحد شدن با همدیگس.هنگ کردن نداره که . یه موقع وقتی Ares آتن رو به خاک و خون میکشه Athena میاد پیش Kratos و بهش میگه حاضر هستن یه انسان رو به عنوان خدا قبول کنن . بهش کمک میکنن تا Pandora Box رو بدست بیاره و Ares رو بکشه . Kratos میشه خدا ، اون به خواستش رسیده بود و عامل مرگ زن و بچش رو نابود کرده بود امامشکل حالا چیز دیگه ای بود . مشکل کارهای Kratos بود وقتی خدای جنگ شد . وقتی همه خداها و بزرگان کوه المپیوس از Kratos به خشم اومدن . حتی Athena که خیلی به Kratos کمک کرده بود و نزدیک ترین بهش بود از دستش رنجور میشه و همه میرن پیش Zeus و ازش میخوان Kratos رو به حالت عادی برگردونه .
وقتی Kratos خلع مقام میشه نفرتش به زئوس و سران المپیوس پیدا میشه و میخواد همه اونا رو نابود کنه .
اون موقع خیلی از خداها و بزرگان مخالف خدا شدن Kratos بودن اما نفوذ Athena پیش Zeus باعث شدن Kratos خدا بشه و اون خدا ها از Zeus نفرت پیدا کنن . حالا اونا تا حدودی با Kratos هم عقیده هستن ، از جمله همون کرونوس که با Zeus دشمن خونیه و میتونه همپای Kratos به زئوس حمله کنه .
شکاف و اختلاف بین خدا ها خیلی وقته پیش اومده و تو شماره سوم بازی وقت جنگ داخلی بین خداهاست .
یه چیزی هم در نظر داشته باشید ، این نبرد آخر ِ ، نبرد با آخرین نفر ِ . پس قطعا قبل از اون Kratos با خیلی ها خواهد جنگید و به مرور قدرت تمام اونها رو به دست خواهد اورد . به همین دلیل Tim Ingham تو اون مصاحبه به سیستم اسلحه های زیبا و زیاد بازی اشاره کرد و اونو یکی از نکات قوت بازی خوند .
والا نظر من رو اگه می خوای این هستش که اگر Hades به وسیله Kratos کشته بشه دیگه Underworld دست اون نیست و قدرتش به Kratos منتقل میشه و کنترلش میفته دست ایشون:biggrin1: در مورد اینکه خداها بر می گردن یا نه هم من فکر می کنم اونها هم بعد از مرگ به Underworld میرن ولی حتی اگر دست Hades هم باشه من همین جا بهت قول میدم اگه Zeus رو بکشیم عمرا Hades قبول نمیکنه اون رو از Underworld برگردونه:biggrin1: به خاطر اختلافاتی که با هم دارن.خب بازم یه سوال خفن دیگه در مورد داستان بازی به ذهنم رسید که بازم هنگ کردم!!!!!!!! که با این موضوع یا کریتوس تو این بازی باید همه ی خداها رو بکشه یا هیچکدوم رو نکشه و فقط خداها از کریتوس یه شکست بخورن! که اگه شکست بخورن بعدش چی میشه؟! (دوباره نمیان سراغ کریتوس :biggrin1
چند وقت پیش یه سوال دیگه بود که بحث کردیم اگه هیدیز بخواد بمیره underworld چی میشه و ... حالا اگه هیدیز نمیره چی ! اونوقت اگه کریتوس بخواد هر کدوم از خداها رو بکشه طبیعتا مثل بقیه باید برن تو underworld خب اونجوری هم که هیدیز 3 سوت برشون می گردونه بالا؟؟؟؟ یا خداها بعد از مرگشون باید جایی به غیر از underworld برن یا هیدیز باید بمیره یا .... هزارتا نکته ی دیگر
هر کی هرچی به ذهنش می رسه بگه من که با فکر کردن به این مسئله هنگیدم
برهان بازم یه موضوع دیگه تو داستان پیش اومد بیا یه بحثی چیزی بکن ببینیم چه خبره :biggrin1: