God of War III

خوبه كه دو تا پست بالايي گفته كه 16 مارچ عرضه ميشه!

به نظرتون اخرش كريتوس ميميره؟
شما هم اگر پست من رو بخونی میبینی که گفتم کی مارچ میرسه عزیزم;)
به نظر من ، قطعا این بازی پایان Kratos به این شکل خواهد بود ، حداقل امیدوارم باشه .
اگر داستان GOW رو کامل بدونید ، داستانش خیلی پر محتوا و زیباست که جا برای مانور زیاد داره ، حتی بدون Kratos .
من از تنها چیزی که میترسم و واقعا امیدوارم اینجوری نشه ، ادامه بازی با Kratos به همین منوال ِ که اون موقع باید با GOW خداحافظی کنیم .
اتفاقا نظر منم اینه که داستان جای مانور زیادی داره ولی فقط و فقط با خود شخصیت کریتوس.دیگه اگر هم نمیره تهه تهش این میشه که جای زئوس رو بگیره:eek::biggrin1:

به نظر من که چون کریتوس شخصیت پردازی خاصی داره به نوعی که در 5 دقیقه شمارو مجذوب خودش میکنه(به شخصه کسیو ندیدم کی مرحله GOW بازی کرده باشه و از این شخصیت بدش بیاد)و استایل داستانیش باید همون کاری که بلیز جان با آرتاس کرد با شماره بعدی GOW انجام بدن.
چون همین منوال ادامه دادن در آخر به کمبود نوآوری میرسن که هیچ بازی سراسر تکرار میشه(فکرشو بکنید هر شماره قابلیت های شماره قبل رو دارین 2 تام برای اینکه حس شماره بعدی داشته باشه اضافه کنند یک گونی فن هست و 10 تا دکمه:دی)
پ.ن:با اینکه فرق این بازی با وارکرافت زیاده از پلت فرم و سبک و غیره اما هر دو تم حماسی دارند واقعا بعد از Warcraft II در انتهای شماره سوم من به تحسین ریسکه بلیزارد در قبال آرتاس پرداختم... مطمئنا اگه بتونن چنین کاری بکنن شخصیتی ماندگار میشه.

بله ، اونوقت GOW هم تبدیل میشه به Call of Duty و Guitar Hero و بازی های دیگه سالی یک بار منتشر میشن .
به عنوان یه فن ِ GOW اصلا دوست ندارم بازم این بازی رو به همین شیوه ببینم مگر اینکه اتفاق دیگه ای بیفته ، مثل ایده رفتن Kratos به Underworld .
نه نه نه.اشتباه نکن.منم منظورم از مانور دادن این نبود که بخوان تا شماره n جلو برن.منظور از مانور این بود که به خاطر پلات و نحوه روایت داستان میتونن اتفاقات و پایان غیرمنتظره ای رو تو همین شماره اجرا کنن وگرنه کی خوشش میاد که کریتوس به فلاکت بیافته؟:biggrin1:

من حدس میزنم آخر GOW III به این صورت تموم میشه که کریتوس بعد از کشتن خداها خودش هم لت و پار شده و میخواد خودش رو به تخت زئوس برسونه که Jehovah سر میرسه و کریتوس رو خلاص میکنه و میشه خدای عالم...

تخیلم قویه خوب :دی
--------------
ولی جدا از اینا من با حرف آرش موافقم که اگه به همین صورت بخوان GOW رو ادامه بدن به شدت تکراری میشه و دیگه برای مخاطب جذاب نیست...
البته این امکان هم هست که کریتوس همچنان شخصیت اصلی GOW بمونه اما تغییراتی توی ظاهرش و نحوه مبارزه و ... ایجاد بشه. (مثلا توی داستان بازی به بلایی سر کریتوس بیاد که ظاهرش تغییر کنه و سلاحش هم عوض بشه)

اين باكس شات بازي هست؟

تو گيم اسپات زده.
DFBDy82vjQybrTvIQrT0jg

اگه عكس نمياد اينجا رو ببينيد.

من حدس میزنم آخر GOW III به این صورت تموم میشه که کریتوس بعد از کشتن خداها خودش هم لت و پار شده و میخواد خودش رو به تخت زئوس برسونه که Jehovah سر میرسه و کریتوس رو خلاص میکنه و میشه خدای عالم...

تخیلم قویه خوب :دی
--------------
ولی جدا از اینا من با حرف آرش موافقم که اگه به همین صورت بخوان GOW رو ادامه بدن به شدت تکراری میشه و دیگه برای مخاطب جذاب نیست...
البته این امکان هم هست که کریتوس همچنان شخصیت اصلی GOW بمونه اما تغییراتی توی ظاهرش و نحوه مبارزه و ... ایجاد بشه. (مثلا توی داستان بازی به بلایی سر کریتوس بیاد که ظاهرش تغییر کنه و سلاحش هم عوض بشه)

منم قبول دارم حرف آرش رو ما از سونی فقط با نام GOW یک بازی عالی میخوایم نه یه بازی مثل NFS ,... که سالی 1 کی بیاد یکی از یکی بد تر من برای هر بازی 3 سال صبر میکنم اما نمیخوام بازی 1 ساله و یکی از یکی بد تر ببینم .:smile: انم با اسم GOW .

بعد این یا بازی رو تمام کنن برن سر یک IP جدید یا این که بازی رو بسازن بدون کریتوس . و یک شخصیت خوب به قوی یه کریتوس ازش بسازن.

به نظره من مردن مناسب نیستش برای شخصیت اول داستان بلکه باد یه نوع آوری توش ایجاد بشه مثلا اینکه یا قدرتشو از دست بده یا یه چیز خاص دیگه وگرنه میشه فیفا هر سال باید بیایم بزنیم بکشیم بعد بازی تموم شه
باید تو خود شخصیت کریتوس نوع آوری ایجاد بشه

من میگم کخ gow3یه جوری تموم میشه که بازی کن شوکه میشه
حلا با مردن کریتوس یا آمدن برادرش یا ...
یه کاری میکنن بازی کن تشنه بمونه.gow2همرو تو کف گذاشت و احتمال اینگه شماره 3 هم اینجوری تموم بشه هست

اول از همه چی بود عکساااااااااااااااااااااااااا :eek::eek::eek::o:o:o از وحشت هم اونور تر بود !
به نظر من بهترین روش ادامه ی این بازی اینه که کریتوس تو این شماره نمیره چون مثل heavenly sword یه مقدار بی معنی میشه ولی برن سراغ یه بازی دیگه با یه اسم جدید ولی به موازات gow یعنی از دید یه شخص دیگه تو یه قسمت دیگه و حتی اون طرف یه رویارویی هایی هم با کریتوس داشته باشه مثلا تو یه سری جنگ ها به هم برسن یا از قبل آشنایی و دوستی ای داشته باشن یا مثلا این یارو داره تو فلان جا می جنگه بعد کریتوس رو تو یه میدون جنگ تو دورتر میبینه که داره ملتو لت و پار می کنه یا یه چیزی تو این مایه ها اینجوری هم کریتوس حفظ می شه , هم gow جاودانه میشه و هم لطمه ای به بازی نمی خوره. :biggrin1:
.................................................................................................
خب حالا بریم سراغ هرمس اینقدر ازش بگیم تا اسکناش بیاد :laughing:

به نظر من بايد بميره تا بازي رو خاص كنه.:cheesygri
نه مثل اين فيلما كه همشون تكراري هستن و قهرمان داستان زنده ميمونه!:دى
احتمال اینکه بمیره خیلی هست ولی چجوریش خیلی مهمه.اگه خودشو بکشه خوبه ولی اگه کسی بکشتش خیلی ناراحت کننده میشه
وقتی به اینکه کریتوس میمیره فکر میکنم خیلی بهم میریزم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or