God of War III

آقا جان آسمون برید زمین بیاید GOW III بهترین بازی HnS این نسل بوده و هست. والسلام! این یه فکته ، به هیچ طریقی هم نمیتونید زیر سوال ببریدش.

همین بازی مزخرف رو همه ی بازی ها دارن خودشون رو میکشن که شبیهش بشن تا بلکی بتونن سری تو سرها در بیارن آخر هم نمیتونن تِرِکمون میزنن!

Haters Gonna Hate

زور نداره آخه شما نظرتون خیلی بی معنی و از روی غرض ورزیه واس همین میگیم!! وگرنه هر کی یه نظری داره !! به نظر من بهترین بازیه این نسله در کنار U3 !! شما تو این بازی باگ دیدی؟ تنها بازی که با دموی قابل بازیش 100% متفاوت بود !!

Heavenly Sword
Castlevania
Enslaved
Ninja Gaiden
Devil May Cry
Asura's Wrath
Bayonetta
Wet
.
.
.

اخه چرا لیست دراز میکنی برا خودت بیخود!! Wet شبیه Gow هست؟Enslaved؟َAuara Warth رو هم خوب امدی جدی جدی اینایی که گفتی میدونی چه جوری هست ؟
1 CastleVania تو همین سبک هست که بازش بهتر از گاو هست! اخر بازی Devil May Cry اگه دست سونی بود میومد تریلر گاو 1 رو نشون میداد حالا شما امدی با هم مقایسش میکنی؟:lol:

نظریه سبک شناسی داروین بهتر از اینه!!

اینو ندیده بودم :lol:
منی که تنبل ـه معما های بازی ها محسوب میشم بدون مشکل GoW III رو تموم کردم اونم فقط تو 2 روز ! شما از منم بی حوصله تری ؟
yahoo_7.gif
زبان فارسی اینقدر سخت شده ایا؟

آخرین ویرایش:
دوستانی که دارید بحث میکنید لطف میکنید جواب بنده رو هم بدید
اول اینکه چطور خونش رو زیاد کنم همش تا وسط بیشتر نیست چطوری میشه خون رو کامل کرد
الان دارم با هرکول مبارزه میکنم خیلی اعصابم ریخت بهم نمیمیره اینو چیکار کنم

اول اینکه چطور خونش رو زیاد کنم همش تا وسط بیشتر نیست چطوری میشه خون رو کامل کرد

خب شما باید بگردی از این صندوقچه ها که داخل پر ققنوس هست پیدا کنی!!که کار ساده ای هم هست اگه اون کله اون هیلوس رو هم داری دقت که بکنی کنار محیط بازی 1 چیزایی مثل گرد طلایی هست نور بنداز اونجا صندوقچه ها ظاهر میشن!

پ.ن:
هرکول رو باید اینقدر بزنی تا بمیره!:|:دی

وقتی تو مبارزه پیاپی هرکول رو بزنی بعد مدتی هجوم می یاره سمتت بعد چندتا دکمه زدن کریتوس بلندش می کنه و باید بکوبونیش به یکی از دیواره ها و همین جور تا تمام ارمورش رو جدا کنه و ...

اخه چرا لیست دراز میکنی برا خودت بیخود!! Wet شبیه Gow هست؟Enslaved؟َAuara Warth رو هم خوب امدی جدی جدی اینایی که گفتی میدونی چه جوری هست ؟
1 CastleVania تو همین سبک هست که بازش بهتر از گاو هست! اخر بازی Devil May Cry اگه دست سونی بود میومد تریلر گاو 1 رو نشون میداد حالا شما امدی با هم مقایسش میکنی؟:lol:

نظریه سبک شناسی داروین بهتر از اینه!!

اینو ندیده بودم :lol:
نه نمی دونم چه جوری هستن فقط هم شما از مزایای تهیه ی بازیها بهره مند هستی و می تونی بازی کنیشون ! اگر بازی کرده بودی که الان می دونستی ! همشون توی سبک HnS دسته بندی میشن نمی دونی بدون برای آینده ـت خوبه !

1 CastleVania ! عزیزم از خواب بیدار شو ! همون سالی که گاو اومد Castlevania : Lords of Shadow هم اومد ! که اونم دیدیم چی شد ! کسلوانیاهای قدیمی هم که زمین تا آسمون با این متفاوت هستن !

چقدر این Gears of war در پیته . خیلی مزخرفه . خسته کننده . تکراری . گرافیک خمیری زشت .
خب اینکه واسه مگس ها بود که این رو ببینن و برن بیرون از تاپیک . حالا :
آقا من 91% کردم تروفی رو . فقط تروفی Chalenge مونده . این خیلی سخته ؟ چند روز طول میکشه ؟ اگه خیلی سخته بیخیالش بشم :دی
راستی من بازیم ریجن 3 هست . ببینم بعدا اگه یدونه ریجن دیگه بخرم سیو هام کار نمیکنه ؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
نه بابا چلنج هاش آسونه! یکم بشینی پاش همش رو میتونی رد کنی! :d مثل GOW I هم نیست که هر چلنج رو بری save نکنه! :d (مثل GOW II میباشد و پس رد کردن هر کدومش save میکنه! )
آره اگر ریجن دیگه ای بگیری دیگه saveهات کار نمیکنه! :d

با اجازتون همين الان رفتم اوايل تاپيك و يه گشت و گذاري كردم و ديدم كه دسوتان چقدر قبل از عرضه براي اين بازي لهله ميزدند :d و سر و دست ميشكستن !!!:d بعد رفتم اواسط تاپيك و وقتي ديدم اينجوري دارند از بازي تعريف ميكنند و داستان رو هي اسپويل ميكنند :d دوباره دلم كشيد بازي رو تهيه كنم و بازي كنم و يه تجديد خاطره بكنم !!!:d با اينكه شايد تا حالا5 بار تموم كردم بازي رو ولي لامصب نميدونم چي داره كه انقدر ادم رو جذب خودش ميكنه و انقدر اين كريتوس لامصب جذاب و با ابهت هست كه ادم نميتونه دوريش رو تحمل كنه !:d

در كل فقط خواستم بگم جز بهترين تجربه هايي بوده كه تا حالا تو عمرم كردم و بعد از FFvii بهترين بازي بوده كه شخصيتش انقدر تحت تاثير قرارم داده !:x

کاملا موافقم نمیدونم چه جوریه که هر چقد بازی میکنم (چه قبلا خونه و چه الان تو کلوپ دوستم) بازم برام تازگی داره تنها یه بازیه دیگه این حسو بهم میده اونم هوی رینه که الان دارم آهنگ پیانوش رو گوش میدم

همه ی اینا توی یک چیز مشترکن که از امثال شما بعید هست بدونید تو چی همشون HnS محسوب میشن
شما همون به سادیسمت بپردازی بهتره اصلا بدرد بحث و اینا نمیخوری بزار اطلاعاتت بیشتر شه بعد ;;) فعلا زوده واست!
هر کی رو تو لایو ملت راش نمیدادن الان اومده شاخ بازی تو بازیسنتر

• Like
Reactions: Sega_genesis
خدای جنگ 3 و اربابان سایه ، هک ان اسلش نیستند ، اکشن/ادونچر هستند .... فرق فوکوله :biggrin1: !
در نهایت توی همون دسته بندی میشن :biggrin1: در واقع یه جورایی زیر شاخه ی اکشن ادونچر هستن :biggrin1: چون برای دسته بندی بازیها دسته ی HnS که نداریم :biggrin1:

95041539941250642144.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or