God of War III

واقعاً شرم نمی کنند چنین مضامینی رو به GoW وارد می کنند !؟ :دی
این ملاقات با Aphrodate اصلاً نقشی توی بازی نداشت ! محض تفریح اونجا رو کردن بارگاهش !؟ باورش سخته که بارگاه این زنیکه یه پورتال به دخمه Hephastys داشته باشه !

به هر حال اون نره غول یه زمانی روابط کثیفی با زنه داشته :دی

واقعاً شرم نمی کنند چنین مضامینی رو به GoW وارد می کنند !؟ :دی
این ملاقات با Aphrodate اصلاً نقشی توی بازی نداشت ! محض تفریح اونجا رو کردن بارگاهش !؟ باورش سخته که بارگاه این زنیکه یه پورتال به دخمه Hephastys داشته باشه !
فکر کردی بازی گاو چرا انقدر محبوب شده :دی

من زمان PS2 قسمت اول و دوم رو رو تموم کردم(بار اولشون) بدونه اینکه بفهمم از اینکارا هم داره :dولی عاشقه بازی شدم.

آخرین ویرایش:
دقیقاً یک سال می شد که دست بهش نزده بودم پارسال روی درجه chaos رفتم تو 2 قسمت اشکم درومد
یکی اونجا که با پاندورا تو جعبه ها هستی و قبل از اینکه جسد آویزون دیدلوس رو ببینی یه سری موجودات و گاو و سربازای سپر آبی میان واقعاً سخته یکی هم اونجا که اون سم دارا با یه سه سر میان که آن هم بسیار سخته
اما دو هفته پیش یه سری از اول رفتم و 2 تروفی مونده بود که گرفتم از پلاتیده کردنش هم بسیار مستفیض شدیم.

• Like
Reactions: Sega_genesis
تمومش کردم. چیز خاصی نداشت.
این سازنده ها ما رو چی فرض کردن !؟ من سه دقیقه داشتم دایره رو می زدم !!! :دی
اون قسمت بازی که دو بُعدی میشه و البته تکه اکشن اول شخص اش خیلی خوب بود برای تنوع ...
در انتها ، پس از اسامی سازندگان هم خیلی تابلو تأکید میشه بر ادامه بازی ...

• Like
دوستان کم لطفی میکنن:دی
یکی از پرچم دارای PS همین بازیه معمولیه شماس!
این سازنده ها ما رو چی فرض کردن !؟ من سه دقیقه داشتم دایره رو می زدم !!! :biggrin1:
منم همینکارو کردم این نشون میده چقدر ما خشن تر از کریتوسیم!:))

دوستان کم لطفی میکنن:دی
یکی از پرچم دارای PS همین بازیه معمولیه شماس!

منم همینکارو کردم این نشون میده چقدر ما خشن تر از کریتوسیم!:))

من تو خونده بودم ميشه همجين كاري كرد ولش كردم همون اول بدبخت رو!! ولي كلا بازيش افت كرد 40 دقيقه اول اينقدر طوفاني و اكشن بعدش كم كم به مزخرفي ميكرايد

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk

سلام به همه دوستان
يه سوال داشتم اگه کسي ميدونه خواهشا جواب بده :x >:d<
من به عشق اسکين يا Custom
اين بازي همه چيزشو رفتم درجه سختي Chaos(very hard) و همه تروفي ها رو 100% کردم حالا به جز خود کرتوس و يکي ديگه اسکين ديگه اي نيست چرا؟ چيکار بايد بکنم که اسکين ها همه بيان؟ بايد آپديت کنم؟ اسکين ديموس هم همينطور
ممنون #:-s

[h=3][/h]

• Like
اینی که شما گفتی با نظر شخصی جور در نمیاد! اینکه بگی من خوشم نمیاد یا حال نمیکردم میشه نظر شخصی!
ولی اینکه بگی بازی به مضخرفی گرایید در صورتی که به هیچ وجه اینجوری نشده (مثلا کرونوس مضخرف بود یا هیدس؟یا هرکول؟ یا صحنه ی کشتن هلیوس؟ یا بخش مبارزه با زئوس ؟ ) نظرشخصی نمیشه بهش گفت!
نیازی هم نیست سازنده ی بازی و سهام دار و ... باشم! به عنوان یکی از فن های بازی وقتی میبینم در مورد بازی الکی یک چیزی میگن، منم جوابش رو میدم!
بین امتیازات بازی هم فکر نمیکنم حتی یک امتیاز متوسط ثبت شده باشه! دیگه چه برسه مضخرف!

---------
ویرایش: جواب پست بالا :
بازی فقط همون یک Skin اضافه رو داره!
بقیه ی Skinها رو باید از Store خرید، Skin دیموس هم کسای که بازی GOW:GOS رو برای PSP میخریدن توش یک کد داشته که برای PS3 باز میکردتش!

اینی که شما گفتی با نظر شخصی جور در نمیاد! اینکه بگی من خوشم نمیاد یا حال نمیکردم میشه نظر شخصی!
ولی اینکه بگی بازی به مضخرفی گرایید در صورتی که به هیچ وجه اینجوری نشده (مثلا کرونوس مضخرف بود یا هیدس؟یا هرکول؟ یا صحنه ی کشتن هلیوس؟ یا بخش مبارزه با زئوس ؟ ) نظرشخصی نمیشه بهش گفت!
نیازی هم نیست سازنده ی بازی و سهام دار و ... باشم! به عنوان یکی از فن های بازی وقتی میبینم در مورد بازی الکی یک چیزی میگن، منم جوابش رو میدم!
بین امتیازات بازی هم فکر نمیکنم حتی یک امتیاز متوسط ثبت شده باشه! دیگه چه برسه مضخرف!

!

وقتي من دارم بست ميدم بس نظر منه راحت از كنارش رد شو نميخاد بركردي قاضي درد بشي

صحنه باs اول كجا و كندن ناخن كرونوس كبير كجا!!كلا خون بريزه بيرون شما خوشت مياد

مزخرفه بيش از 60% بازي فقط 3تا باس فايتاش جالبه

آخرین ویرایش:
بله بله! شما درست میفرمایید! بازی مضخرف! آشغال! اصلا باید انداختش تو زباله دان تاریخ! افتضاح!
هیچکی هم تو دنیا این رو نفهمید غیر از شما!
ما هم به سوی شما تعظیم مینماییم که معنی آشغال رو هم فهمیدیم!
حتما گیم پلی و موسیقی و گرافیکش و داستان و کلا وجودش آشغال بوده دیگه!
2 سال در جهل و نادانی به سر بردیم! خاک بر سرمون !

اگر عشق خون بودیم خیلی چیزای دیگه هم وجود داشت که خونش بیشتر بود،پس از اونا باید بیشتر GOW لذت میبردیم! و باز هم اگر عشق خون بودیم،عاشق بازی هایی که 1 قطره خون هم ازشون نمیریزه نمیشدیم! ( نکته : من اصلا R&C و SLY دوست ندارما! افتضاح بودن اصلا! بازی که 1 قطره خون نداشته باشه هم شد بازی؟ )

یک سؤال! کاری به خط های بالا نداشته باش!
فقط بهم بگو از گرافیک،موسیقی،گیم پلی ، داستان کلا چه انتظاری از GOW III داشتی که انتظارت رو بر آورده نکرد؟ (توجه شود به بخش GOW III ! یعنی 1.شما داری GOW بازی میکنی و یعنی احتمالا با بازی آشنایی داری که چی بازی میکنی! 2.شما میدونی روند داستان GOW II به کجا رسید! و انتظار داشتی مثلا توی GOW III چه اتفاقی بیفته تا پرونده ی 3 گانه بسته بشه! )

آخرین ویرایش:
لايك ا ليتل كيد

من بحثي ندارم انجمن هست اينجا نظر خودم هم برام مهمه نه نونهالان عزيز در ضمن من وقتي بازي ميكنم شك نكن كه مثه باكلاس ها pink floyd كوش ميدم جيزي از موسيقي نميفهمم كه بخام بهش امتياز مثبت بدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or