kimsungbabak
کاربر سایت
نه خیر نیومده!دوستان هیچ dlc ـی برا بازی تا الان نیومده؟ من 6 بار بازیو تموم کردم بازم برام خسته کننده نمیشه ولی dlc میخوام![]()
نه خیر نیومده!دوستان هیچ dlc ـی برا بازی تا الان نیومده؟ من 6 بار بازیو تموم کردم بازم برام خسته کننده نمیشه ولی dlc میخوام![]()
چقد رو CHAOS اعصابمو خرد کرده بود !! اشکمو در آورده بود انقد اغده ایم کرد که آخرش پلاتش کردم!!!!
Chaos نه :d Titan تروفی داره ...
رو chaos رفتن خیلی خیلی مهارت می خواد من تو همون اسب کوچیکه ی پوسایدنم مونده بودم :d .
Chaos نه :d Titan تروفی داره ...
رو chaos رفتن خیلی خیلی مهارت می خواد من تو همون اسب کوچیکه ی پوسایدنم مونده بودم :d .
بچه ها خداییش رو حساب خودبینی و غرور نذاریدا... ولی انصافاً کاری نداشت که...من chaos رو تا غول اخر رفتم اون دیگه واقعا سخته زدنش دیگه بازی نکردم مخم دود میکرد اینقدر بازی کرده بودم
نه عیر ممکن نیست کشته میشه ولی خوب هر غولی سختی خودش رو داره و اذیت میکنه ولی اخرش میمیرهروی کیئوس تقریباً کشتن هیدز غیر ممکنه !

نه به خدا...نه عیر ممکن نیست کشته میشه ولی خوب هر غولی سختی خودش رو داره و اذیت میکنه ولی اخرش میمیره![]()
خوب قربونت . میشه یکم دقیق تر بگی ؟ مثلا به ساعت :dهمين رو بگم كه زياد مونده برو حال كن![]()
همين رو بگم كه زياد مونده برو حال كن :dبنده این جا هستم .
یکی می شه بگه چه قدر دیگه تا پایان بازی مونده ؟ ممنونسر خورشیدی طرف را کندیم :d
خوش به حالت كاش منم اونجا بودم..!!!بنده این جا هستم .
یکی می شه بگه چه قدر دیگه تا پایان بازی مونده ؟ ممنونسر خورشیدی طرف را کندیم :d