Heavenly Swordخب جون بازي تو اين سبك اصلا كسي نميسازه!! 1دونه dante inferno بود كه اونم خوب بود ولي خب در حد بازي انحصاري كه سوني اينقدر براش خرج كرده نبود!!
Castlevania
Enslaved
Ninja Gaiden
Devil May Cry
Asura's Wrath
Bayonetta
Wet
.
.
.
Heavenly Swordخب جون بازي تو اين سبك اصلا كسي نميسازه!! 1دونه dante inferno بود كه اونم خوب بود ولي خب در حد بازي انحصاري كه سوني اينقدر براش خرج كرده نبود!!
Heavenly Sword
Castlevania
Enslaved
Ninja Gaiden
Devil May Cry
Asura's Wrath
Bayonetta
Wet
.
.
.

زبان فارسی اینقدر سخت شده ایا؟منی که تنبل ـه معما های بازی ها محسوب میشم بدون مشکل GoW III رو تموم کردم اونم فقط تو 2 روز ! شما از منم بی حوصله تری ؟![]()
دوستانی که دارید بحث میکنید لطف میکنید جواب بنده رو هم بدید
اول اینکه چطور خونش رو زیاد کنم همش تا وسط بیشتر نیست چطوری میشه خون رو کامل کرد
الان دارم با هرکول مبارزه میکنم خیلی اعصابم ریخت بهم نمیمیره اینو چیکار کنم

دوستانی که دارید بحث میکنید لطف میکنید جواب بنده رو هم بدید
اول اینکه چطور خونش رو زیاد کنم همش تا وسط بیشتر نیست چطوری میشه خون رو کامل کرد
الان دارم با هرکول مبارزه میکنم خیلی اعصابم ریخت بهم نمیمیره اینو چیکار کنم
نه نمی دونم چه جوری هستن فقط هم شما از مزایای تهیه ی بازیها بهره مند هستی و می تونی بازی کنیشون ! اگر بازی کرده بودی که الان می دونستی ! همشون توی سبک HnS دسته بندی میشن نمی دونی بدون برای آینده ـت خوبه !اخه چرا لیست دراز میکنی برا خودت بیخود!! Wet شبیه Gow هست؟Enslaved؟َAuara Warth رو هم خوب امدی جدی جدی اینایی که گفتی میدونی چه جوری هست ؟
1 CastleVania تو همین سبک هست که بازش بهتر از گاو هست! اخر بازی Devil May Cry اگه دست سونی بود میومد تریلر گاو 1 رو نشون میداد حالا شما امدی با هم مقایسش میکنی؟
نظریه سبک شناسی داروین بهتر از اینه!!
اینو ندیده بودم![]()

همه ی اینا توی یک چیز مشترکن که از امثال شما بعید هست بدونید تو چی همشون HnS محسوب میشناخه چرا لیست دراز میکنی برا خودت بیخود!! Wet شبیه Gow هست؟Enslaved؟َAuara Warth رو هم خوب امدی جدی جدی اینایی که گفتی میدونی چه جوری هست ؟
فعلا زوده واست!در نهایت توی همون دسته بندی میشن :biggrin1: در واقع یه جورایی زیر شاخه ی اکشن ادونچر هستن :biggrin1: چون برای دسته بندی بازیها دسته ی HnS که نداریم :biggrin1:خدای جنگ 3 و اربابان سایه ، هک ان اسلش نیستند ، اکشن/ادونچر هستند .... فرق فوکوله :biggrin1: !