شما همه سازنده ي بازي هستي و همه chي ميدوني همه فيلمي ديدي
.
وقتي فقط شامpو صدر صحت استفاده كني فرقش رو با chيزاي ديكه نميفهميي اينم همينجوره chون هيch بازي ديكه اي نيست تو اين سبك فكر ميكني اين خيلي عاليه استاد!!
Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk
عزيز من اومدي يه چرتي گفتي و خودم هم نفهميدي چي گفتي ديگه هم نميخواد سفسطه ببافي !!!
حاضرم اينجا با همه شرط ببندم شما دو دقيقه رفتي گيم نتي سر كوچتون كه قبلا نانوايي بوده و نشستي دو دقيقه بازي كردي و بعد هم اومدي بيرون و حالا داري اين حرفها رو ميزني !!!
قبول دارم بازي شروع طوفاني داره ولي تا 1 ساعت اينده بازي كمي روندش كند ميشه ولي باز دوباره يه شروع طوفاني ديگه ميگيره و تا اخر بازي ادامه پيدا ميكنه !!
بعد هم عزيز اين نشون ميده كه شما هنوز بلد نيستي از سلاح ها استفاده كني !! اون سلاحي كه هيفاستوس بهت داد مخصوص ضربات و كمبو هاي هوايي بوده و سلاحي هم كه هيدس داد فرق انچناني با خود سلاح اصلي كريتوس نداره جز اينكه جادو ها و كمي حركات و كمبو هاي تفاوت داره و در عين حال اون لذت اصلي ساح اصلي كريتوس هم داره . سلاح هركول هم كه خوراكه و براي زدن ضربات قدرتي اما كند هست !! و بعد هم تركيب اين چهارتا با هم انقدر لذت بخش هست كه تا حالا تو اين چند ساله تو هيچ بازي H&S نديدم !
داستان هم كه در راستاي شماره دوم بود و بايد اينجري شروع و تموم ميشد كه بنظرم هيچ عيب و ايرادي بهش وارد نيست و بلاخره اين افسانه بايد تو اين شماره حل و فصل ميشد !!
موسيقي هم كه چيزي نگم بهتره كلا !!
گرافيك هم كه همين الان شايد فقط سري UNCHARTED و فقط هم شماره هاي دوم و سوم در بين انحصاري هاي PS3 از اين بازي گرافيك بالاتري داشته باشند وگرنه هيچ بازي انحصاري و غير انحصاري كنسولي به اين بازي نزديك هم نميشه بعد از 2 سال !! فقط همون انيميشن كاراكتر كريتوس كافيه كه بگيم تو حلق هيتر هاش!
بعد هم همون طور كه شايان جان گفند بزرگترين مشكل شما با اين بازي همين يه مورد هست
( بازی در انحصار سونی است ! ) و بس وگرنه تو دلت براش ضعف ميكني