God of War III

ببینید من تا حالا ندیدم کسی GOW3 رو بازی کنه و ازش خوشش نیاد !! پسر هنوزم که هنوزه گرافیکی مثل GOW تو هیچ بازیی نیومده تنها بازیه بدون باگ دنیا !! تا حالا دقت کردین زمانی که GOW به بازار عرضه میشه دو ماه قبل با دو ماه بعدش هیچ بازیی نمیاد!! مثلا در مورد GOW III سونی بازیای انحصاریشم به تاخیر انداخت !!!

خوب شما که میگید اینجا انجمنه منم پرسیدم مشکلاتش تو زمینه ی گرافیک و آهنگ و گیم پلی و داستان چی بوده که بازی رو مضخرف کرده!
ولی خوب دوست ندارید بگید ما هم اصراری نداریم!

ایشون احتمالا روند اوفول سری رو دارند اشاره میکنن و حقیقت هم اینه که گاو 3 چرخه ی اوفول سری رو تکمیل کرد اما به هیچ وجه این به این معنی نیست که ضعیف بود بلکه نسبت به سری های قبل افت کرده بود

ببینید من تا حالا ندیدم کسی GOW3 رو بازی کنه و ازش خوشش نیاد !! پسر هنوزم که هنوزه گرافیکی مثل GOW تو هیچ بازیی نیومده تنها بازیه بدون باگ دنیا !! تا حالا دقت کردین زمانی که GOW به بازار عرضه میشه دو ماه قبل با دو ماه بعدش هیچ بازیی نمیاد!! مثلا در مورد GOW III سونی بازیای انحصاریشم به تاخیر انداخت !!!

خب جون بازي تو اين سبك اصلا كسي نميسازه!! 1دونه dante inferno بود كه اونم خوب بود ولي خب در حد بازي انحصاري كه سوني اينقدر براش خرج كرده نبود!!
.
.

خوب شما که میگید اینجا انجمنه منم پرسیدم مشکلاتش تو زمینه ی گرافیک و آهنگ و گیم پلی و داستان چی بوده که بازی رو مضخرف کرده!
ولی خوب دوست ندارید بگید ما هم اصراری نداریم!

كيم بلي بازي بعد 1ساعت جرت ميشه اصلا اين اسلحه هايي كه كيرت مياد در طول بازي نميشه باهاش كار كرد فقط جنبه ي نمايشي داره البته 1دونش نسبتا بالانس بود بقيش نخ

مثل اينه كه فيلم Po*n رو بخاي براي داستانش ببيني
.
.

ایشون احتمالا روند اوفول سری رو دارند اشاره میکنن و حقیقت هم اینه که گاو 3 چرخه ی اوفول سری رو تکمیل کرد اما به هیچ وجه این به این معنی نیست که ضعیف بود بلکه نسبت به سری های قبل افت کرده بود

شماره 2بازي واقعا خوب بيشرفت كرده بود ولي شماره 3نه هنينجور Ghos OF Sparta كه امد جند تا جيز جديد وارد بازي كرد ولي شماره 3 اينجور wow نداشت كه شماها ميكيد

.
.

Sent from my HTC ChaCha A810e using Tapatalk

در مورد گیم پلی فکر نمی کنم کسی غیر از شما چنین نظری رو داشته باشه! ما که از هر 4 تا سلاح استفاده میکردیم! انواع و اقسام جادو هم داشت(همون سلاح هیدز خودش 9 تا جادوی متفاوت داشت :d ) ولی قبول دارم بیشترین استفاده از BOE میشد! چون سلاح اصلی بازی هم همینه،اصلا چیز عجیبی نیست! ولی هرچی 2 2 تا چارتا میکنم چرت نمیشه بازی! :d
در مورد داستان هم با توجه به داستان GOW II خیلی دوست داشتم بدونم انتظار چه چیزی رو داشتید که میاید با چنین چیزایی مقایسش میکنید ...

اگرم بگیم نسبت به 2 هم پسرفت داشته باشه(از نظر گیم پلی که عمرا! داستانی فقط چنین چیزی میشه گفت اونم به خاطر پیش برد داستان 2 بودش! ) بازم مضخرف نیست! این بازی بخواد مضخرف باشه فکر نمیکنم دیگه بازیی تو این سبک تو دنیا وجود داشته باشه که اصلا بخواد قابل بازی باشه! :d

آپگرید اسلحه ها چون اسلحه از لحاظ فیزیکی تغییری نمی کرد من حال گرفته شد و طراحی بد اسلحه که آتنا به کریتوس داد و همون لحظه انیمیشن بد قلاف کردن اسلحه، اینها ایراد هایی که تو اکثرا بازی ها هست اما نقاط قوت بازی اینار می پوشونه و دلیل برای بد بودن بازی نمی شه .

من از وقتی GOW 2 تایید شد گفتم GOW یه بازی کامل با پایان بی نقصی بود اما دیگه الکی کشش دادن ولی بازم خوب بود.
امیدوارم هیچ وقت GOW IV نیاد:d که به احتمال زیاد خاطرات خوب رو خراب می کنه.

در مورد گیم پلی فکر نمی کنم کسی غیر از شما چنین نظری رو داشته باشه! ما که از هر 4 تا سلاح استفاده میکردیم! انواع و اقسام جادو هم داشت(همون سلاح هیدز خودش 9 تا جادوی متفاوت داشت :d ) ولی قبول دارم بیشترین استفاده از BOE میشد! چون سلاح اصلی بازی هم همینه،اصلا چیز عجیبی نیست! ولی هرچی 2 2 تا چارتا میکنم چرت نمیشه بازی! :d
در مورد داستان هم با توجه به داستان GOW II خیلی دوست داشتم بدونم انتظار چه چیزی رو داشتید که میاید با چنین چیزایی مقایسش میکنید ...

اگرم بگیم نسبت به 2 هم پسرفت داشته باشه(از نظر گیم پلی که عمرا! داستانی فقط چنین چیزی میشه گفت اونم به خاطر پیش برد داستان 2 بودش! ) بازم مضخرف نیست! این بازی بخواد مضخرف باشه فکر نمیکنم دیگه بازیی تو این سبک تو دنیا وجود داشته باشه که اصلا بخواد قابل بازی باشه! :d

همين ديكه بازي اين سبكي اصلا وجود نداره يا بازي نكرديد وقتي 1دونه بيان انحصاري هم باشه فكر ميكنيد عاليه ديكه اكه اكشن اول شخص بود كه رقيب داشت بعد ميشد واقعا در مورد بازي مظر داد!!

.
داستان رو هم كفتم مثله جي هست تو اين يونان هميشه از تين جيزا بوده فيلمي كه 30سال بيش ساخته شده همين داستان رو داره الان هم كه Clash of titans & Wath of titans امده همين داستان رو داره جيز جديدي نيست

.
بازم ميكم بيش از 60% درصد بازي جرت بود از معما هاي مغز اب كنش بكير تا platforming جالب بازي همون بازي هاي pريدني!!

شما یا GOW III رو بازی نکردی یا فیلمهای Clash Of The Titans و Warth Of The Titans رو ندیدین که داستانش رو یکی میدونین !!!
تنها شباهتشون اینه که اساطیر یونانی توشون هستن . توقع ندارید که اسمشون رو عوض کنن ؟!!
دلیل بد بودن بازی کشف شد .
بازی در انحصار سونی است !

• Like
Reactions: Sega_genesis
كيم بلي بازي بعد 1ساعت جرت ميشه اصلا اين اسلحه هايي كه كيرت مياد در طول بازي نميشه باهاش كار كرد فقط جنبه ي نمايشي داره البته 1دونش نسبتا بالانس بود بقيش نخ
اینی که شما نمیتونی ازش استفاده کنی دلیل بر بد بودن بازی نیست . موقعیت های استفاده از هر اسلحه هم فراوونه تو بازی .
همين ديكه بازي اين سبكي اصلا وجود نداره يا بازي نكرديد وقتي 1دونه بيان انحصاري هم باشه فكر ميكنيد عاليه ديكه اكه اكشن اول شخص بود كه رقيب داشت بعد ميشد واقعا در مورد بازي مظر داد!!
خب مشکل شما پس اینجاست که بازی CoD ـه یونانی نیست پس .
همینطور احتمالا تجربه ی گیمریتون به قدری نیست که به DMC که GoW تقلیدی بیش ازش نبود قد بده یا غیره . بازی Hack n Slash زیاده اگر بگردید .
بازم ميكم بيش از 60% درصد بازي جرت بود از معما هاي مغز اب كنش بكير تا platforming جالب بازي همون بازي هاي pريدني!!
=))
منی که تنبل ـه معما های بازی ها محسوب میشم بدون مشکل GoW III رو تموم کردم اونم فقط تو 2 روز ! شما از منم بی حوصله تری ؟ :-/

• Like
شما همه سازنده ي بازي هستي و همه chي ميدوني همه فيلمي ديدي
.
وقتي فقط شامpو صدر صحت استفاده كني فرقش رو با chيزاي ديكه نميفهميي اينم همينجوره chون هيch بازي ديكه اي نيست تو اين سبك فكر ميكني اين خيلي عاليه استاد!!

.
وقتي فقط شامpو صدر صحت استفاده كني فرقش رو با chيزاي ديكه نميفهميي اينم همينجوره chون هيch بازي ديكه اي نيست تو اين سبك فكر ميكني اين خيلي عاليه استاد!!

عزيز من اومدي يه چرتي گفتي و خودم هم نفهميدي چي گفتي ديگه هم نميخواد سفسطه ببافي !!!

حاضرم اينجا با همه شرط ببندم شما دو دقيقه رفتي گيم نتي سر كوچتون كه قبلا نانوايي بوده و نشستي دو دقيقه بازي كردي و بعد هم اومدي بيرون و حالا داري اين حرفها رو ميزني !!!

قبول دارم بازي شروع طوفاني داره ولي تا 1 ساعت اينده بازي كمي روندش كند ميشه ولي باز دوباره يه شروع طوفاني ديگه ميگيره و تا اخر بازي ادامه پيدا ميكنه !!

بعد هم عزيز اين نشون ميده كه شما هنوز بلد نيستي از سلاح ها استفاده كني !! اون سلاحي كه هيفاستوس بهت داد مخصوص ضربات و كمبو هاي هوايي بوده و سلاحي هم كه هيدس داد فرق انچناني با خود سلاح اصلي كريتوس نداره جز اينكه جادو ها و كمي حركات و كمبو هاي تفاوت داره و در عين حال اون لذت اصلي ساح اصلي كريتوس هم داره . سلاح هركول هم كه خوراكه و براي زدن ضربات قدرتي اما كند هست !! و بعد هم تركيب اين چهارتا با هم انقدر لذت بخش هست كه تا حالا تو اين چند ساله تو هيچ بازي H&S نديدم !

داستان هم كه در راستاي شماره دوم بود و بايد اينجري شروع و تموم ميشد كه بنظرم هيچ عيب و ايرادي بهش وارد نيست و بلاخره اين افسانه بايد تو اين شماره حل و فصل ميشد !!

موسيقي هم كه چيزي نگم بهتره كلا !!

گرافيك هم كه همين الان شايد فقط سري UNCHARTED و فقط هم شماره هاي دوم و سوم در بين انحصاري هاي PS3 از اين بازي گرافيك بالاتري داشته باشند وگرنه هيچ بازي انحصاري و غير انحصاري كنسولي به اين بازي نزديك هم نميشه بعد از 2 سال !! فقط همون انيميشن كاراكتر كريتوس كافيه كه بگيم تو حلق هيتر هاش!

بعد هم همون طور كه شايان جان گفند بزرگترين مشكل شما با اين بازي همين يه مورد هست ( بازی در انحصار سونی است ! ) و بس وگرنه تو دلت براش ضعف ميكني

افرين شرط رو بردي mr. Know it all
نوستراداموس كبير

راستش نونوايي نبود سر كوchه مغازه ارايشكاه بود برا اين كه بجه ها موقع اسلاح صورت كريه نكنند ميداد 1دست gow بازي كنيم

شما ركورد سريعارين شخصي كه بازي رو انجام داده شكستي

_________
من نميدونم اينقدر يعني زور داره نظر كسي رو ببينيد ناراحتي كنارش رد بشو برو تو تاpيك فيفا كه نميتونم برم در مورد gow نظر بدم ميتونم

.

درسته بازی تو این سبک کمه ، ولی کسل وانیا و دانته اینفرنو هم تقریباً سبکشون همینه ...

داداش من گاد اف وار خدایه واسه خودش >:)

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or