God of War III

انالوق چيه ديگه
آنالوگ همون دگمه هاییه که باهاشون راه میری و جهت دیدت رو عوض میکنی

41451601388428.jpg

سلام. دوستان کسی SOUND TRACK اول بازی رو نداره؟

منظورم آهنگ اون قسمنی هست که بازی وارد دستگاه میشه و قبل از اینکه بره داخل بازی عکس صورت کریتوس میاد و یه آهنگی پخش میکنه.

اون آهنگ رو کسی داره؟

چند دقيقه بايد دكمه دايره را بزنه در مرحله جنگيدن با پيرمرد ريش سفيد كه صفخه تلويزيون قرمز ميشه من هر چقدر ميزنم مرخله بعد نميتونم برم

بله زيوس راميگم بعد ولش كردم چه كار كنم
انقدر بزن که خونش همه س صفحه ی تلویزیون پر کنه طوری که دیگه تصویر نمیبینی و فقط صدای مشت های کریتوس میشنوی . . . . بعد از 3 دقیقه (شاید کمتر)دیگه دکمه مشت فشار نده و صبر کن . . . .

انقدر بزن که خونش همه س صفحه ی تلویزیون پر کنه طوری که دیگه تصویر نمیبینی و فقط صدای مشت های کریتوس میشنوی . . . . بعد از 3 دقیقه (شاید کمتر)دیگه دکمه مشت فشار نده و صبر کن . . . .
3 دقیقه نمیخواد، همین که صفحه کاملا قرمز شه کافیه

سلامامروز شبکه 3 یه سریال با نام ارمغان تاریکی تبلیغ کرد که از اهنگ god of war استفاده شده بود!!! حالا نمیدونم فقط برای تبلیغ بود یا توی خود سریال هم استفاده میشه. این سریال از فردا هر شب ساعت 9 از شبکه 3 پخش میشود

بعد از این همه سال بازی کردن نسخه های PS2 هیچ وقت فکر نمیکردم بخوان اینجوری تمومش کنن واقعا پایان زیبایی داشت
همیشه آخر هر Gow میشد منوی اول بازی اینبار هم همچین تصوری داشتم ! اما

آخرین ویرایش:
سلام:
تمومش كردم شاهكاري بود كه نميتونم توضيح بدم.ببينم تو سكانس آخر بازي بعد از اينكه كريتوس خودكشي كرد نشون داد جنازش نيست .من فكر كنم بازي ادامه داشته باشه.درسته؟
كسي اطلاعي نداره؟

مشکل دارم!!!

شاید مسخره باشه...
من تازه این بازی رو شروع کردم ، تو مرحله Mount Olympus همون اوایل که باید R1 رو بزنی و از قلاب آویزان شی ، هر جور که فکرم رسید R1 رو زدم اما قلاب رو نگرفت ... R1 جای دیگه کار میکنه..
توعکس جاشم نشون دادم...
gow3small_0084.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or