God of War III

سلام من یه جایی بد جور گیر کردم!اونجا که دخل پیرزنه رو میاری همون که هی شراب میزنه تو رگ!بعدش آب رو توی اون دوتا ظرف میریزم و وارد قسمت بعدی میشم زنه رو میزارم رو کلیده که حالت باران سبز فعال میشه بعد ستون پله رو هم میارم جایگاهش الان اصلا 1 ساعت دارم این ور اون ور میچرخم نمیدونم چه کنم!

---------- نوشته در 03:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:46 AM ارسال شده بود ----------

کسی نمیدونه؟

شما اینکاری پست قبلی را نخوندی هان همین الان داشتیم درباره اش صحبت میکردیم هان

سلام دوستان. بازی God of War 3 تو کنسول PS3 Slim 160GB با فرمویر 3.55 (کپی خور) اجرا نمیشه. در صورتی که بازیهای دیگه مثل Mortal Kombat و Batman Arkham Asylum به راحتی اجرا میشه.
کسی میتونه کمکم کنه؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
عزیز بنده فهمیدم شما پست زدید و گفتید تو این لینک توضیح داده منم گفتم کجای اون تاپیکی که معرفی کردید هست!
اصلا کمک نخواستیم!
سلام اقا باید اون سنگی که وقتی میری پیشش R1 میزنه اونو باید ببری بزاری اونجایی که به اندازه همین سنگ جا براش هست که راه پله درست بشه بتونی اون زنرو ببری بزاری توش

• Like
Reactions: ALit214
سلام
دوستان عزیز بنده در رد کردن مرحله ای که 3 تا مجسمه ابی رنگ که یک زنجیر در دست دارند مشکل دارم
یه سوراخ هست که روش وا میستم و مجسمه ها حرکت میکنند و یه دیریچه از نور که وقتی ازش رد میشیم 2 تا بشکه و 2 تا گاومیش هستش میشه توضیح بدید باید چکار کرد

• Like
سلام رفقا
من تازه شروع کردم به بازیه GOW 3 و طبعا چون نسخه های قبلی رو بازی نکردم داستان رو کامل نمیدونم و فقط اندکی از اون شنیدم
اگر لطف کنید لینکی بدبد که به زبان فارسی معرفی شخصیت ها و خود داستان رو ارائه کرده باشه بسیار ممنون میشم.

• Like
سلام رفقا
من تازه شروع کردم به بازیه GOW 3 و طبعا چون نسخه های قبلی رو بازی نکردم داستان رو کامل نمیدونم و فقط اندکی از اون شنیدم
اگر لطف کنید لینکی بدبد که به زبان فارسی معرفی شخصیت ها و خود داستان رو ارائه کرده باشه بسیار ممنون میشم.

کسی نبود یه کمکی بکنه ؟ :دی

همین الان هلیوس رو کشتم جذابیت بازی فراتر از خارق العاده هست فقط اون مار شیر با اون گرافیک نوع وفق العاده جالب کشتن هلیوس اونم با اون گرافیک یعنی خارج از تصوره این بازی:-o:>

بازی رو الان تموم کردم مرحله آخرش بی نظیر بود اون مبارزه آخریاش که عین مرتال کومبت بود بعد اون مرحله آخر واقعا 10 از 10 حقشه
بعد رفتم فیلم مراحل ساختبازی رو دیدم کف کردم خارق العاده بود خدا میدونه چند نفر تو زمینه های مختلف سر بازی زحمت کشیدن دم همشون گرم
در کل:
only sony-only playstaion

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or