نه اتفاقا اولای بازی هست فکر کنم. اگه اولاش نبود هیچ وقت صحنه های به این بزرگی و مهمی رو توی اون تریلر نیشون نمیدادن. (منظور جنگ هیدس هست)
ینی اوایل بازی کراتوس دخل هادس رو میاره ؟! :d من که فکر نکنم احتمالاً ماله اواسط یا شاید هم بیشتر, هست چون تو دمو خبری از صلاح هادس نبود...نه اتفاقا اولای بازی هست فکر کنم. اگه اولاش نبود هیچ وقت صحنه های به این بزرگی و مهمی رو توی اون تریلر نیشون نمیدادن. (منظور جنگ هیدس هست)
منم واسه همین گفتم دیگه! :dخوب تو دمو که نمیاند همه ی سلاح ها رو نشون بدن!
ببین درسته اینجا شمشیر هیدس دستمونه و معلومه قبلا کریتوس شکستش داده و شاید نتونسته بکشتش ولی اگرم کریتوس بکشدش با توجه به این که UNDERWORLD دست HADES هست احتمالا دوباره برمیگرده اواخر بازی!(همه اینها فرضیه هست البته:biggrin1خوب تو دمو که نمیاند همه ی سلاح ها رو نشون بدن! در هر صورت اینجا بعد از جنگ با HADES هست! و مطمئنا باس یکی مونده به آخرم نیست(اگر هلیوس رو باس حساب کنیم! ) :d
فکر کنم اواسط بازی باشه!
آره احتمالا مثل این FF میرند به روح مادر زمین و این چیزا میپیوندند :d ولی خوب شاید هم برند UNDERWORLD که احساس میکنم زیر 1% احتمالش باشه :dاره وقتی آتنا مرد پودر شد به رنگ های سبز رنگ!
چرا اینقدر اصرار دارید که بگید هادس؟ اینم همش تقصیر اون صدری است که انداخت دهن ملت. بابا درستش هیدس هستهست چون تو دمو خبری از صلاح هادس نبود...
بابا پس UNDERWORLD به چه درد هیدس میخوره اگه نتونه برش گردونه؟!اصلا مگه خداها میرند UNDERWORLD ؟؟؟ شاید کلا از صفحه ی روزگار محو میشد! وگرنه براشون کاری نداشت تو این بازی هم آرس رو بر میگردوندند آتنا هم همچنین تا بره یکم با کریتوس صحبت کنه تا شاید بی خیال بشه! :d
دست کریتوس که 100% میافته چون به نظر من هم Hades و هم Poseidon توسط کریتوس کشته می شند و سلاح های اون ها رو میگیریم. این رو هم بگم که من اینا رو از خودم دارم میگم و همه هم می دونند که من تریلر ندیدم و یک نظر کاملا شخصی هست. ممکنه درست باشه و ممکنه غلط. فردا پس فردا همه چی معلوم میشه.شايد هم دست كريتوس بيوفته اونوقت همه جارو پر از آشوب ميكنه.
بابا پس UNDERWORLD به چه درد هیدس میخوره اگه نتونه برش گردونه؟!
باو چت زدی که...آرس رو که خود زئوس اینا دستور قتلش رو دادن!
آتنا هم خب از کجا میدونی تو بازی برشنگردونن؟
گیریم که هیدس رو کشتیم پس دنیای زیرین دست کی میوفته؟
نگو که کریتوس!!!:biggrin1:
درستش که هیدیز هست.تو بازیم همینجوری تلفظ میشه.اما تو فارسی بهش میگن هادس.کلا اسم اکثر خداها تو فارسی اشتباه تلفظ میشه.:biggrin1:بابا درستش هیدس هست![]()