توی فروم بازی تیتری با این عنوان بود که... ولی خوب شما اینکار رو انجام ندید! بزارید توی خود بازی لذت ببرید ازش! :dاها این مورد رو خودم تو دمو متوجه شدم ولی گفتم چون شما ها خیلی حساسید چیزی نگم :dخوب من یک سؤالی برام پیش اومده! :d اگر میشه سلاح ها رو آپگرید کرد و اصلا صفحه ی استارت باز میشه، قاعدتا باید بشه تعداد سلاح ها رو حدس زد یا از روی Iconـی که برای BoC گذاشتن میشه فهمید که سلاح دیگه ای هم هست یا فقط عناصر آپگرید میشن... البته به شرط اینکه همه ی اینا مثل GOWهای قبلی باشه! :d
اصلا پیشنهاد نمیشه اینکار من خودم وقتی تو دمو دوتا فن تازه باز کردم خیلی لذت بخش بود و واقعا حیفه این لذت تو خود بازی از بین برهمثل اینکه یک عدد باگ گیر اوردن توی دمو که میشه BoC رو تا آخر آپگرید کرد ...توی فروم بازی تیتری با این عنوان بود که... ولی خوب شما اینکار رو انجام ندید! بزارید توی خود بازی لذت ببرید ازش! :d
خوب اگر توی اون صفحه،به جای علامت BoC ، ما آتیش رو ببینیم میشه حدس زد که یعنی کومبوهای هر عنصر فرق میکنند و تنها سلاح موجود BoC خواهد بود! :d اگرم BoC باشه که راحت میشیم تا حدودی :dاون قسمتی هم که بولد کردم نفهمیدم چجوری میشه فهمید؟:d
دقیقا موافقم! :d توی بازی همینطور که میریم جلوتر،فن های جدید باز بشن لذت پیشرفت توی بازی حس میشه! مثل توی GOW III قدرتی BoE همینطور که آپگرید میشد، منم باهاش بیشتر به پرواز در میومدم! اصلا جادوش رو که استفاده میکردم پرواز میکردم :dاصلا پیشنهاد نمیشه اینکار من خودم وقتی تو دمو دوتا فن تازه باز کردم خیلی لذت بخش بود و واقعا حیفه این لذت تو خود بازی از بین بره
خود بازي كه 16 يا 17 روزه ديگه مياد
راستيتش منم تريلر 30 دقيقه اي رو نديدم چون نميخواستم لذت اول بازي از دست بره
ولي اون هشت دقيقه خيلي لذت بخش بود تمام وجودم حال اومد:d
خوب آخه ميگن اسپويل ميشه يه چيزايي:dاون 30 دقیقه ای رو ببین تمام وجودت سرشار از انرژی می شه
انگار که 100 تا ردبول خورده باشی :d