80 دلار قیمت CE بازی هست! جعبه ی فلزی،کد برای تمام DLCهای آینده،یک سری کد دیگه برای XP دوبرابر و اینا ، و از همه مهمتر مجسمه ی کریتوس کبیر
---
چپتر 16 هم اومد
جواب ها :
Rewardـها :
1. چند آرت از یکی از مپ های مولتی! فکر کنم مربوط به اون مپ خاکی میشه که تو یکی از ویدیوهای پشت صحنه هم بودش! :d
Concept+Arenas.zip
2. بازم یک سری آرت از بخش SP بازی :d تعارف هم ندارن! کل آرت های بازی رو دارن منتشر میکنند :d
Concept+Locations.zip
توی عکس کوچیکی که موقع گرفتن این میاد روی صفحه،زمان عکس توی شب بود و یک شهری رو نشون میده! فکر میکنم جواب سؤالاتمون در مورد اون شهری که مبارزه با Megaera توش در میگیره رو میده
---
اون بنده خدایی که یک سری فایل هایی لیک کرده بود از بخش مولتی،دوباره یک سری چیزای جدید گفته! :d
اول اینکه بخش مولتی 4 سلاح داره! و هر خدا یک سلاح ویژه ی خودش داره(منظور این نیست که انحصاری باشه! مثلا توی بخش تمرینی اگر آریس رو انتخاب میکردید براتون شمشیر میفتاد و اگر زئوس بودید پتک! :d )
چیزی که در مورد سلاح ها گفته اینه :
یکی از مپ های جدیدی هم که لیک کرده بود، تروی بودش! :d و این بخشش خیلی جالبه!
البته 3تا مپ دیگه هم هست ولی ننوشته بود توی پست های اول،سراغشم نرفتم ببینم چیا بودن صبر میکنیم تا عرضه ی بازی :d
---
چپتر 16 هم اومد
جواب ها :
1. Persephone
2. Family
2. Family
Rewardـها :
1. چند آرت از یکی از مپ های مولتی! فکر کنم مربوط به اون مپ خاکی میشه که تو یکی از ویدیوهای پشت صحنه هم بودش! :d
Concept+Arenas.zip
2. بازم یک سری آرت از بخش SP بازی :d تعارف هم ندارن! کل آرت های بازی رو دارن منتشر میکنند :d
Concept+Locations.zip
توی عکس کوچیکی که موقع گرفتن این میاد روی صفحه،زمان عکس توی شب بود و یک شهری رو نشون میده! فکر میکنم جواب سؤالاتمون در مورد اون شهری که مبارزه با Megaera توش در میگیره رو میده
---
اون بنده خدایی که یک سری فایل هایی لیک کرده بود از بخش مولتی،دوباره یک سری چیزای جدید گفته! :d
اول اینکه بخش مولتی 4 سلاح داره! و هر خدا یک سلاح ویژه ی خودش داره(منظور این نیست که انحصاری باشه! مثلا توی بخش تمرینی اگر آریس رو انتخاب میکردید براتون شمشیر میفتاد و اگر زئوس بودید پتک! :d )
چیزی که در مورد سلاح ها گفته اینه :
1. شمشیر : آریس
2. نیزه : پوسایدون
3. پتک : هیدس
4. دستکش : زئوس
احتمالا این چهارمی یک چیزی مثل سلاح هرکول و سلاحی که توی CoO از مجسمه ی زئوس میگیریمه! :d
2. نیزه : پوسایدون
3. پتک : هیدس
4. دستکش : زئوس
احتمالا این چهارمی یک چیزی مثل سلاح هرکول و سلاحی که توی CoO از مجسمه ی زئوس میگیریمه! :d
یکی از مپ های جدیدی هم که لیک کرده بود، تروی بودش! :d و این بخشش خیلی جالبه!
Troy map objective: Fire catapult to
a) Trojan Horse (if you're Spartan)
b) Statue of Apollo (if you're Trojan)
a) Trojan Horse (if you're Spartan)
b) Statue of Apollo (if you're Trojan)