80 دلار قیمت CE بازی هست! جعبه ی فلزی،کد برای تمام DLCهای آینده،یک سری کد دیگه برای XP دوبرابر و اینا ، و از همه مهمتر مجسمه ی کریتوس کبیر
---
چپتر 16 هم اومد

جواب ها :
Rewardـها :
1. چند آرت از یکی از مپ های مولتی! فکر کنم مربوط به اون مپ خاکی میشه که تو یکی از ویدیوهای پشت صحنه هم بودش! :d
Concept+Arenas.zip
2. بازم یک سری آرت از بخش SP بازی :d تعارف هم ندارن! کل آرت های بازی رو دارن منتشر میکنند :d
Concept+Locations.zip
توی عکس کوچیکی که موقع گرفتن این میاد روی صفحه،زمان عکس توی شب بود و یک شهری رو نشون میده! فکر میکنم جواب سؤالاتمون در مورد اون شهری که مبارزه با Megaera توش در میگیره رو میده
---
اون بنده خدایی که یک سری فایل هایی لیک کرده بود از بخش مولتی،دوباره یک سری چیزای جدید گفته! :d
اول اینکه بخش مولتی 4 سلاح داره! و هر خدا یک سلاح ویژه ی خودش داره(منظور این نیست که انحصاری باشه! مثلا توی بخش تمرینی اگر آریس رو انتخاب میکردید براتون شمشیر میفتاد و اگر زئوس بودید پتک! :d )
چیزی که در مورد سلاح ها گفته اینه :
یکی از مپ های جدیدی هم که لیک کرده بود، تروی بودش! :d و این بخشش خیلی جالبه!
البته 3تا مپ دیگه هم هست ولی ننوشته بود توی پست های اول،سراغشم نرفتم ببینم چیا بودن
صبر میکنیم تا عرضه ی بازی :d

---
چپتر 16 هم اومد
جواب ها :
1. Persephone
2. Family
2. Family
Rewardـها :
1. چند آرت از یکی از مپ های مولتی! فکر کنم مربوط به اون مپ خاکی میشه که تو یکی از ویدیوهای پشت صحنه هم بودش! :d
Concept+Arenas.zip
2. بازم یک سری آرت از بخش SP بازی :d تعارف هم ندارن! کل آرت های بازی رو دارن منتشر میکنند :d

Concept+Locations.zip
توی عکس کوچیکی که موقع گرفتن این میاد روی صفحه،زمان عکس توی شب بود و یک شهری رو نشون میده! فکر میکنم جواب سؤالاتمون در مورد اون شهری که مبارزه با Megaera توش در میگیره رو میده

---
اون بنده خدایی که یک سری فایل هایی لیک کرده بود از بخش مولتی،دوباره یک سری چیزای جدید گفته! :d
اول اینکه بخش مولتی 4 سلاح داره! و هر خدا یک سلاح ویژه ی خودش داره(منظور این نیست که انحصاری باشه! مثلا توی بخش تمرینی اگر آریس رو انتخاب میکردید براتون شمشیر میفتاد و اگر زئوس بودید پتک! :d )
چیزی که در مورد سلاح ها گفته اینه :
1. شمشیر : آریس
2. نیزه : پوسایدون
3. پتک : هیدس
4. دستکش : زئوس
احتمالا این چهارمی یک چیزی مثل سلاح هرکول و سلاحی که توی CoO از مجسمه ی زئوس میگیریمه! :d
2. نیزه : پوسایدون
3. پتک : هیدس
4. دستکش : زئوس
احتمالا این چهارمی یک چیزی مثل سلاح هرکول و سلاحی که توی CoO از مجسمه ی زئوس میگیریمه! :d
یکی از مپ های جدیدی هم که لیک کرده بود، تروی بودش! :d و این بخشش خیلی جالبه!

Troy map objective: Fire catapult to
a) Trojan Horse (if you're Spartan)
b) Statue of Apollo (if you're Trojan)
a) Trojan Horse (if you're Spartan)
b) Statue of Apollo (if you're Trojan)
صبر میکنیم تا عرضه ی بازی :d

:d.
.
:d