درود.
منم تونستم کد بگیرم. حالا سوال اینکه اکانت کم اروپا هست. حتما باید ب اکانت امریکا اکتیوش کنم؟
بله . اکانت امریکا بسازید !درود.
منم تونستم کد بگیرم. حالا سوال اینکه اکانت کم اروپا هست. حتما باید ب اکانت امریکا اکتیوش کنم؟
ممنونم دوست عزیز ولی یه سوال ما که معلمی میکنیم اینقدر انسان های منفوری هستیم که به ما یه کد نمیدین؟ دل شکست!
عجب چیزیه !!! فکر نمیکردم انقدر Fun و باحال باشه این مولتی پلیرش ! میگفتم حالا یه چیزی کنار بخش تک نفره هم میسازن ولی الآن 6 دست بازی کردم خیلی حال داده. خوبیش اینه که با سرعت های معمولی (مثل 256 خودم) هم مشکل خاصی نداره.
هنوز حالت تیمی رو بازی نکردم و نمیدونم چطوریه ، ولی اون 4 نفره FFA عالی بود ! دست اول سوم شدم و دست دوم با اختلاف بیشتر از 1000 تا با نفر بعدی اول شدم ! 2 دست بعد رو هم اول شدم. بعدش گفتم اون پُتکه رو هم امتحان کنیم ، انتخاب پتک همانا و آخر شدن با اختلاف فجیع همان ! ولی باز دست بعدش با شمشیر رفتم انتقام گرفتم و با اختلاف 100 امتیاز (!) اول شدم و خیلی حال داد ! در کل نمیدونم ملت تازه کار هستن یا ما زیادی خفن هستیم !
خیلی هم پیچ و خم داره مولتی پلیرش. من فکر میکردم خیلی ساده تر از اینا باشه ولی کلی گزینه و بخش های مختلف آپگرید و مخلفات داخل خود بازی و ... داره که هنوز هیچی ازشون نمیدونم !
کل بازی یه طرف و دویدن ملت یه طرف ! طرف داره میمیره و مثل مرغ میدوئه و ما هم باید دنبالش بدوئیم تا به اون ایستگاه های انرژی (!) نرسه !
نه چيكار به نيزه دارن همچين هم Op نيست راحت با اون چكش ها كه از رو زمين برميداريد يا magic ميتونين بكشيدش.بستگي حريف مقابل داره خيلي شوت باشن دهنشون صاف ميشه ولي اگه بازي بلد باشن راحت ميشه كسي كه نيزه داره رو كشتخدارو شکر یکی از کاربرا به اسم About ragnar_1488 - PlayStation Forum تو فروم بتای بازی این نکته رو ذکر کرد
Overpowered Spear
the thing is... you get spear with R1 and then you start pushing O and switching aim again and again and no-one can get close enough to attack you...
with this i got so much kills...
should be changed, i think.
ماشالله دوستان PS باز یه پا استاد زبانن ولی دیگه من معنی میکنم ببخشید:
گفته میری نیزه رو با R1 بر میداری و شروع میکنی به زدن تند تند دایره و عوض کردن نشونه دوباره و دوباره هیچکسم نمیتونه نزدیکت بشه ضربت بزنه
با این من خیلی KILL میگیرم
اخرشم گفته باید تغییر کنه فکر کنم
فقط خدا کنه به نظرات اهمیت بدن و قدرتشو کم کنن