God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
ممنونم دوست عزیز ولی یه سوال ما که معلمی میکنیم اینقدر انسان های منفوری هستیم که به ما یه کد نمیدین؟ دل شکست!

نه آقا کی گفته ؟ :d
اون دوستمون زودتر گفت منم براش فرستادم.
بعضی از دوستان هم صفحه های قبلی کد گذاشته بودن نمیدونم استفاده کردن یا نه
ولی این کارو بکن 24 ساعت بعد برات میفرستن

عجب چیزیه !!! فکر نمیکردم انقدر Fun و باحال باشه این مولتی پلیرش ! میگفتم حالا یه چیزی کنار بخش تک نفره هم میسازن ولی الآن 6 دست بازی کردم خیلی حال داده. خوبیش اینه که با سرعت های معمولی (مثل 256 خودم) هم مشکل خاصی نداره.
هنوز حالت تیمی رو بازی نکردم و نمیدونم چطوریه ، ولی اون 4 نفره FFA عالی بود ! دست اول سوم شدم و دست دوم با اختلاف بیشتر از 1000 تا با نفر بعدی اول شدم ! :دی 2 دست بعد رو هم اول شدم. بعدش گفتم اون پُتکه رو هم امتحان کنیم ، انتخاب پتک همانا و آخر شدن با اختلاف فجیع همان ! :دی ولی باز دست بعدش با شمشیر رفتم انتقام گرفتم و با اختلاف 100 امتیاز (!) اول شدم و خیلی حال داد ! در کل نمیدونم ملت تازه کار هستن یا ما زیادی خفن هستیم ! :-"
خیلی هم پیچ و خم داره مولتی پلیرش. من فکر میکردم خیلی ساده تر از اینا باشه ولی کلی گزینه و بخش های مختلف آپگرید و مخلفات داخل خود بازی و ... داره که هنوز هیچی ازشون نمیدونم !
کل بازی یه طرف و دویدن ملت یه طرف ! طرف داره میمیره و مثل مرغ میدوئه و ما هم باید دنبالش بدوئیم تا به اون ایستگاه های انرژی (!) نرسه ! :دی

عجب چیزیه !!! فکر نمیکردم انقدر Fun و باحال باشه این مولتی پلیرش ! میگفتم حالا یه چیزی کنار بخش تک نفره هم میسازن ولی الآن 6 دست بازی کردم خیلی حال داده. خوبیش اینه که با سرعت های معمولی (مثل 256 خودم) هم مشکل خاصی نداره.
هنوز حالت تیمی رو بازی نکردم و نمیدونم چطوریه ، ولی اون 4 نفره FFA عالی بود ! دست اول سوم شدم و دست دوم با اختلاف بیشتر از 1000 تا با نفر بعدی اول شدم ! :دی 2 دست بعد رو هم اول شدم. بعدش گفتم اون پُتکه رو هم امتحان کنیم ، انتخاب پتک همانا و آخر شدن با اختلاف فجیع همان ! :دی ولی باز دست بعدش با شمشیر رفتم انتقام گرفتم و با اختلاف 100 امتیاز (!) اول شدم و خیلی حال داد ! در کل نمیدونم ملت تازه کار هستن یا ما زیادی خفن هستیم ! :-"
خیلی هم پیچ و خم داره مولتی پلیرش. من فکر میکردم خیلی ساده تر از اینا باشه ولی کلی گزینه و بخش های مختلف آپگرید و مخلفات داخل خود بازی و ... داره که هنوز هیچی ازشون نمیدونم !
کل بازی یه طرف و دویدن ملت یه طرف ! طرف داره میمیره و مثل مرغ میدوئه و ما هم باید دنبالش بدوئیم تا به اون ایستگاه های انرژی (!) نرسه ! :دی

اره عجیبه منم هر موقع بازی کردم اول شدم یا دوم
نمیدونم شاید بخاطر لگی که ایرانی ها دارن باشه
یا شایدم بخاطر سرزمین کریتوس پروره ایران باشه:d

کاراکترم دیگه خیلی قوی شده ! الان توی مبارزات اینایی که لخت و پتی هستن رو می بینم دلم نمیاد خیلی بکشمشون :دی شمشیر اتنا هم اصلا به درد نمی خوره یا من نمی تونم ازش خوب استفاده کنم ! در مورد اسون بودن اکثر دشمنا یه چیز طبیعیه الان ! کلا مگه چند نفر دارن بتا رو بازی می کنن که بخواد توش پر گیمر حرفه ای باشه !؟ یه سری که من دیدم اصلا طرف نمی دونست ایستگاه سلامتی و ... چیه ! فقط میومد 4 تا ضربه شمشیر می خورد و بعدم می مرد :دی

خدارو شکر یکی از کاربرا به اسم About ragnar_1488 - PlayStation Forum تو فروم بتای بازی این نکته رو ذکر کرد
Overpowered Spear

the thing is... you get spear with R1 and then you start pushing O and switching aim again and again and no-one can get close enough to attack you...
with this i got so much kills...

should be changed, i think.
ماشالله دوستان PS باز یه پا استاد زبانن ولی دیگه من معنی میکنم ببخشید:
گفته میری نیزه رو با R1 بر میداری و شروع میکنی به زدن تند تند دایره و عوض کردن نشونه دوباره و دوباره هیچکسم نمیتونه نزدیکت بشه ضربت بزنه
با این من خیلی KILL میگیرم
اخرشم گفته باید تغییر کنه فکر کنم

فقط خدا کنه به نظرات اهمیت بدن و قدرتشو کم کنن

خدارو شکر یکی از کاربرا به اسم About ragnar_1488 - PlayStation Forum تو فروم بتای بازی این نکته رو ذکر کرد
Overpowered Spear

the thing is... you get spear with R1 and then you start pushing O and switching aim again and again and no-one can get close enough to attack you...
with this i got so much kills...

should be changed, i think.
ماشالله دوستان PS باز یه پا استاد زبانن ولی دیگه من معنی میکنم ببخشید:
گفته میری نیزه رو با R1 بر میداری و شروع میکنی به زدن تند تند دایره و عوض کردن نشونه دوباره و دوباره هیچکسم نمیتونه نزدیکت بشه ضربت بزنه
با این من خیلی KILL میگیرم
اخرشم گفته باید تغییر کنه فکر کنم

فقط خدا کنه به نظرات اهمیت بدن و قدرتشو کم کنن
نه چيكار به نيزه دارن همچين هم Op نيست راحت با اون چكش ها كه از رو زمين برميداريد يا magic ميتونين بكشيدش.بستگي حريف مقابل داره خيلي شوت باشن دهنشون صاف ميشه ولي اگه بازي بلد باشن راحت ميشه كسي كه نيزه داره رو كشت

از کشتن میشه کشت ولی یه جورایی وقتی نیزه میوفته دسته طرف بقیه ناتوان میشن بیشتر باید جا خالی بدی یا در حال دویدن باشی
تعدادی هم که میشه پرتاب کرد خیلی زیاده
بالانس بازی هم به نظره من میریزه به هم ، اخه بدبختی هم اینه که ما ایرانی ها بخاطر اینترنتمون R1 هر موقع حال میکنه میگیره طرفو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or