خوب دانلود بتا و اپدیت ها و .. تموم شد . و تقریبا یک ساعتی انجام دادم بازی رو ! از همون شروع و ابتدای بتا که وارد المپ می شیم و باید انتخاب کنیم به کدوم خدا خدمت می کنیم . خیلی راحت می شه به عظمت این عنوان پی برد . بهترین سوژه ممکن برای مولتی پلیر Gow همین خدمت به خدایان هست که می تونه خیلی جذابیت داشته باشه . راجع به مود ها دوستان توضیح دادن . یک مود که شامل مبارزه 4 نفر با هم می شه و مود دیگه هم به دو گروه تقسیم میشید برای کشتن باس و رسیدن به جمع امتیاز 8000 ! ایتم های کاراکتر شما خیلی خوب و متنوع طراحی شدن و همشون هم اپگرید می شن . فقط من موندم چجوری یه سری از دوستان خارجی درطی این چند روز اینقدر پیشرفت داشتن !؟
طرف با انواع مجیک و سپر و سلاح میاد سراغ کاراکتر لخت و پتی ما
که بعضی وقت ها مبارزه کاملا به صورت نا عادلانه در میاد ! هر چند در صورت کشتن طرف لذت بیشتری کسب می شه
در مورد گم شدن کاراکتر من چنین احساسی به هیچ عنوان نداشتم و حتی توی یه صحنه 4 نفری داشتیم همدیگرو می زدیم توی یه گوشه ولی من بازم کاراکترم رو گم نکردم ! و کاملا می دونستم کدومشون هستم الان
سیستم سرچ بازی و تغییر ایتم های کاراکتر و ... دقیقا مثل انلاین انچارتد طراحی شده و من از این طرح خیلی استقبال می کنم !
در نهایت در مورد پینگ و لگ و این صحبت ها من هیچ مشکلی نداشتم و بازی خیلی عالی و بدون لگ اجرا می شد . پینگم بین 190 تا 230 متغیر هست و هیچ مشکل و لگی دیده نشد فعلا !
p.s : به همه دوستان توصیه می کنم بتا رو از دست ندن . فوق العاده اتش انتظار رو فرو کش می کنه تا زمان ریلیز بازی
موفق باشید