شما ٢ يا ٣ ساعت بازي كني همه چي باز ميشه:dالان من بيشترشون رو بازي كردمخوب دانلود بتا و اپدیت ها و .. تموم شد . و تقریبا یک ساعتی انجام دادم بازی رو ! از همون شروع و ابتدای بتا که وارد المپ می شیم و باید انتخاب کنیم به کدوم خدا خدمت می کنیم . خیلی راحت می شه به عظمت این عنوان پی برد . بهترین سوژه ممکن برای مولتی پلیر Gow همین خدمت به خدایان هست که می تونه خیلی جذابیت داشته باشه . راجع به مود ها دوستان توضیح دادن . یک مود که شامل مبارزه 4 نفر با هم می شه و مود دیگه هم به دو گروه تقسیم میشید برای کشتن باس و رسیدن به جمع امتیاز 8000 ! ایتم های کاراکتر شما خیلی خوب و متنوع طراحی شدن و همشون هم اپگرید می شن . فقط من موندم چجوری یه سری از دوستان خارجی درطی این چند روز اینقدر پیشرفت داشتن !؟طرف با انواع مجیک و سپر و سلاح میاد سراغ کاراکتر لخت و پتی ما
که بعضی وقت ها مبارزه کاملا به صورت نا عادلانه در میاد ! هر چند در صورت کشتن طرف لذت بیشتری کسب می شه
![]()
در مورد گم شدن کاراکتر من چنین احساسی به هیچ عنوان نداشتم و حتی توی یه صحنه 4 نفری داشتیم همدیگرو می زدیم توی یه گوشه ولی من بازم کاراکترم رو گم نکردم ! و کاملا می دونستم کدومشون هستم الانسیستم سرچ بازی و تغییر ایتم های کاراکتر و ... دقیقا مثل انلاین انچارتد طراحی شده و من از این طرح خیلی استقبال می کنم !
در نهایت در مورد پینگ و لگ و این صحبت ها من هیچ مشکلی نداشتم و بازی خیلی عالی و بدون لگ اجرا می شد . پینگم بین 190 تا 230 متغیر هست و هیچ مشکل و لگی دیده نشد فعلا !
p.s : به همه دوستان توصیه می کنم بتا رو از دست ندن . فوق العاده اتش انتظار رو فرو کش می کنه تا زمان ریلیز بازی![]()
موفق باشید
دمش گرم CR Team کد رو داد . رفتم برا دانلود .
یه سوال :
من سرعت دانلودم بین 300 تا 400 هست ولی الان که دارم دمو رو دانلود میکنم سرعت خیلی داغونه
طبیعیه یعنی با PS3 انقدر کم میشه سرعت دانلود ؟
بعد از دانلود راحت نصب و اجرا میشه ؟ ارور ندهخوب با pc دانلود کن بعد بریز رو کنسول(ps3 proxy)
بعد از دانلود راحت نصب و اجرا میشه ؟ ارور نده
3-4تا پست بالاتر،یا 30-40 پست اخیر توی 3-4 صفحه ی اخیراین cr team اسگله یا شنقل ؟ :d
یک کد هم به من داد
فقط یک سوال باید اکانت ریجن چند باشه؟
، یوزرتون باید آمریکا باشه :d 
یعنی اون پله ی خالی رو برای DLC گذاشتن یا برای اینکه چیزی اسپویل نشه ؟ من خیلی بهش مشکوکم! جوری هم نیست که بگیم مثلا پله ها شکستن و اونجا خبری نیست و اینا! پله ها سالمن ولی مجسمه ی هیچ خدایی اونجا نیست! :d 
هرمس؟ عمرا :d اون نیمچه خدا هم حساب نمیشه! حالا هلیوس(خدای خورشید) یک چیزی :dخدارو چه دیدی شاید یدونه جای خالی خدایان ، hermes باشه البته به فیسش نمیخوره مجسمشو بسازن
یا میتونه حتی hera باشه با اون جام اب شنگولی:d
اگه اشتباه نکنم یبار باهات بازی کردم
:d
:d itemـم همینه ولی relic رو نمیدونم! :d اسماشون سختهمن يه چيزيو يادم رفت بهت بگمدر كنار زره و شمشيري كه بهت گفتم item رو بزار battle horn of restoration level 3 و relic رو بزار relic of fortitude![]()
من ديشب سربروس رو دوباره امتحان كردم خوب بود به خصوص مربعش. به نظرم بهترين سلاح بازي همين ares sword هست![]()
----
خداي پنجم ميتونه اتنا هم باشه ولي چون زرهش تو بازي هست ميتونه نباشه
(البته شکلش رو هم یادم نمیاد! :d )
:d البته اونم نیست به نظرم! جدیده طرف به احتمال زیاد :d