God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
Akiba
اخه این چکاری هست میکنی ؟! :دی باو من نتم در حد *** هست با سرعت 70 کیلو چجور دان کنم ؟! خب رسما PS3 پدرش در میاد :دی حالا واقعا اینقد حال داد ؟ :دی :-s
هایپ :-" :d ، منم با اینکه میدونم کم پدر PS3 رو در نیوردم ولی همچنان هم سر دانلودها(مخصوصا GOW به این مهمی)بهش سخت میگیرم :d (البته این وسط یک ساعتی هم بهش استراحت دادم! :d ) ، به من که خیلی حال داد! >:)

راستی نمیتونستیم دوستامون رو Invite کنیم؟ من جایی برای این مورد ندیدم! حیفه که نتونیم با هم دیگه بازی کنیم :-s

هایپ :-" :d ، منم با اینکه میدونم کم پدر PS3 رو در نیوردم ولی همچنان هم سر دانلودها(مخصوصا GOW به این مهمی)بهش سخت میگیرم :d (البته این وسط یک ساعتی هم بهش استراحت دادم! :d ) ، به من که خیلی حال داد! >:)

راستی نمیتونستیم دوستامون رو Invite کنیم؟ من جایی برای این مورد ندیدم! حیفه که نتونیم با هم دیگه بازی کنیم :-s
WTH مطمئني نميشه INV داد؟ اگه نميشه كه اصلا بدرد نميخوره:d اگه پارتي نزاشته باشن واقعا بايد گفت خاك تو سرشون:d

WTH مطمئني نميشه INV داد؟ اگه نميشه كه اصلا بدرد نميخوره:d اگه پارتي نزاشته باشن واقعا بايد گفت خاك تو سرشون:d

اره نداره متاسفانه ما هم هر چی بالا کردیم پایین کردیم نداشت که نداشت
ولی انشالله واسه نسخه ی اصلی یه invite درشت بزارن حاشو ببریم

ما هم مولتی رو تجربه کردیم خوب بود دیگه مبارزات واقعا استراتژی میطلبه گرافیک هم بدک نبود برای مولتی پلیر منو ها هم با اینکه ظاهر پیچیده ای دارن ولی کار باهاشون راحت هست و میتونید قبل شروع بازی لباس و اسلحه و جادو هاتون رو انتخاب کنید در پایین صفحه سمت راست یه کادر هست که قدرت حمله دفاع جادو و.... رو با اعداد نشون میده که بسته به انتخاب سلاح و زره و ... که دارید مقدار قدرت ها تو این کادر تغییر میکنه بنظرم میدان جنگ مولتی زیادی ساده هست و باید بیشتر چالش برانگیز باشه در کل تونستن مولتی پلیر رو به بهترین نحو به گاد اضافه کنن

دوستان من این کد رو میزنم میگه اشتباه است که
چجوری باید بزنیم فاصله بزاریم؟خط تیره بزاریم؟:d
اقا من اکانتم ریجن 2 هست واسه انگلیس ممکنه واسه اون باشه ؟ چون کد فک کنم واسه امریکا یاشه نه؟

دوستان من این کد رو میزنم میگه اشتباه است که
چجوری باید بزنیم فاصله بزاریم؟خط تیره بزاریم؟:d
اقا من اکانتم ریجن 2 هست واسه انگلیس ممکنه واسه اون باشه ؟ چون کد فک کنم واسه امریکا یاشه نه؟
اكانتت بايد براي us باشه

سلام به همگی یه جونمرد پیدا میشه به ماهم کد بده من هر چی پیغام فرستادم به اون سایتی که اریا گفت خبری نشد اگه موجوده یکیم به من بدین ممنون:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or