armintn
کاربر سایت
من احساس می کنم توی شماره یک دیوید جفی اصلا یک رویه ی خلاف اساطیر یونان در پیش گرفته بود . درسته که توی اساطیر یونان اکثر پهلووناشون یا باید فرزند خدایان می بودند مثل آشیل و پرسیوس یا باید با واسطه و چند نسل قبل خون خدایان توی رگهاشون می بود. اما دیوید جفی اصلا یه مسیری مخالف اینو درپیش گرفته بود . توی گاد آو وار 1 کریتوس تا لحظه کشتن آرس کاری بالاتر از بقیه ی قهرمانای اساطیری انجام نداده بود یه چیزی بود مثل بیوولف جسارت و گستاخی داشت. اما موقع کشتن آرس با باز کردن جعبه پاندورا تونست آرس و شکست بده . جفی سعی کرده بود یک قهرمانی رو خلق کنه که اتفاقا تمام وجوه انسانیش یعنی اون حس عذاب وجدان و خشم و نفرت و عشق به خانواده ش و ... در مقابل تمام خصوصیات خدایان باستانی قرار بگیره . خلاصه یه رویکرد مدرن و نسبت به اساطیر داشت . قدرتهاشم خیلی شبیه رستم خودمون بود که هیچگونه نسبت خونی با خدایان نداشت. اون ساپورت خفنشون هم برای خر کردن یا به قولی شیرکردن کریتوس بود تا بتونن از دست آرس راحت شن . بعدشم که کار تموم شد زدن زیر حرفشون .:d ولی توی شماره 2 اونا یه سمت و سوی هالیوودی به کار دادن یه چیزی مثل فیلمای درجه چندمی کلش آو تایتنز و ایمورتالز و ...البته همین یه علامت تعجب بزرگ توی داستان و شخصیت کریتوس بوجود می آورد که این بشر چه جوری انقدر خر زوره چون تمام کارهایی که کرده بود رو هیچکس نتونسته بود انجام بده و تازه یه ساپورت خفن هم از طرف خدایان میشد بهترین توجیه این اتفاقات این بود که کریتوس فرزند زئوس باشه
پ.ن : امروز چقدر دارم از شما نقل قول میکنم
پ.ن 2 : تو رو دین و ایمونتون از LOS بکشید بیرون
آخرین ویرایش: