God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
احساس عقب موندگی(از نظر زمانی البته! نه ذهنی) بهم دست داده :| آخه چرا مایی که اروپا رو انتخاب کردیم باید دیرتر بتا رو بگیریم؟ :((

خب من یه چند دستی بازی کردم و باید بگم با اینکه این نسخه بتا هستش ولی مشکل خواصی نداره البته به غیر از فریز که اونم خیلی کم پیش میاد ;;)تو بتا بازی کلا 2 تا مود بیشتر نداره یک مود 4نفره که همون free for all هستش و ملت میریزن تو جون همدیگه:d واون یکی هم 8 نفره که به 2 گروه چهارتایی تقسیم میشید برای کشتن تایتان بیچاره:d که هر گروهی بتونه زودتر این کار رو نسبت به گروه رقیب انجام بده اون گروه برندس البته خیلی وقتا هم تو این مود تایم تموم میشه و از روی امتیاز ها گروه برنده معلوم میشه . اولین چیزی که توجه ادم رو به خودش جلب میکنه گرافیک بسیار بالای مولتی بازی و گیم پلی بسیار عالی اونه که با تغیراتی که روش اعمال شده بسیار عالی شده به شخصه عاشق این فینیشر هایی شدم که میتونی به بازیکن های حریف بزنی .( البته این رو هم بگم پینگ تایم تو بازی خیلی تاثیر داره ولی سیستم سرچ بازی عالیه)
اگه در یه کلام اگه بشه خلاصش کرد باید گفت که سانتا مونیکا باز هم مثل همیشه سنگ تموم گداشته >:d

از طرف احسان خبردار شدم که کدها برای ما هم فرستاده شده! (گفته بودن 15ـم! چرا زودتر فرستادن؟ :d ) خوب گزاشتم برای دانلود ! زودتر دانلودش تموم بشه برم سراغش! :-"
انتظار خیلی سخته :d

دیروز کدش اومد ولی الان گذاشتم دانلود بشه.
پلاس نبودم.
اروپا هم هستم.
کپی هم هستم!!!

---------- نوشته در 01:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:48 AM ارسال شده بود ----------

استور us رو زیر و رو کردم نبود پس کجاس این؟
کد رو هم از اکانت us ثبت نام کردم ولی هیچی نیومده:((
تو استور نیست.
کد داشته باشی می تونی دانلود کنی.
لینک دانلودش هست ولی بعید می دونم به دردت بخوره.

دیروز کدش اومد ولی الان گذاشتم دانلود بشه.
پلاس نبودم.
اروپا هم هستم.
کپی هم هستم!!!
بله ! :| دسته سونی درست :دی کلا باید سر gow هم شده بریم کنسولمون رو کپی خور کنیم ! مثل اینکه امکانات انحصاری داره ! یکیش انجام دموی قابل بازی بخش سینگل پلیر !دومیش هم اینه که کد هم براشون فرستاده می شه مثل شما :دی ما هم که اورجینال بازی می کنیم و مثلا بحث حمایت و ایناست :دی سماق می مکیم :دی

دوستان تروخدا کمک کنید اپدیت بتای بازی امونمو بریده
تا حالا 3بار تا 50% رفته اما ارور داده خیلی زور داره تو منوی بازی مورد علاقت بری ولی نتونی بازی کنی!!!!!!!!!!:((:((:((:wallbash::wallbash::wallbash::gunner::gunner::gunner:
ماله شما هم مشکل داره یا فقط ماله من اینطوریه؟؟؟؟؟(گفتم واسه یه بار شانس در خونمونو زد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or