God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
ای بابا حالا ما خواستیم اینو آن شیم پلات کنیم حالا سانتا را به را آپدیت میده !! همینجوری یه سره دارم دان میکنما ! تازه خوشحال بودم 1.9 رو گرفتم !!! :((

1.10 هم گرفتیم !! جان مادرت دیگه بیخیال شو سانی !!!:|

Last edited by a moderator:
دوستان این چپتر 28 با کدوم گاد بهتر جواب میده؟
یه دو ساعتی هستش درگیرشم. گفته بودن با آپدیت 1.3 بعد از هر پله بهتو خون و مجیک میده اما من رو اپدیت 1.8 هیچی نمیگیرم!!!

دوستان این چپتر 28 با کدوم گاد بهتر جواب میده؟
یه دو ساعتی هستش درگیرشم. گفته بودن با آپدیت 1.3 بعد از هر پله بهتو خون و مجیک میده اما من رو اپدیت 1.8 هیچی نمیگیرم!!!
اگه دقت كني به خونت ميبيني كه بين هر طبقه سريع يه مقدار بهش اضافه ميشه.
Zeus

- - -ویرایش - - -

چيز هايي كه با ورژن جديد به بازي اضافه ميشه:
شنل اما پولي
و سلاح جديد ( مثل دستكش هاي هركول ) ولي فعلا Coming Soon خدا ميدونه پولين يا مجاني.

خب بالاخره امروز صبح بازیو پلات کردم !! اوه سخت بود !! :-s

کدوم باس رو انتخاب کردید؟ من که هیدس رو !! مولتیش خوب بنظر میادا ولی فک کنم تا جوین شه زیاد طول بکشه آره؟

Last edited by a moderator:
کدوم باس رو انتخاب کردید؟ من که هیدس رو !! مولتیش خوب بنظر میادا ولی فک کنم تا جوین شه زیاد طول بکشه آره؟

مولتيش خيلي خوبه !
شانسيه با بعضي نتا راحت جوين ميكنه بعضيا هم تا ابد جوين نميكنن ولي ميتوني سه نفر ايرانيو دعوت كني و مود هاي چارنفره رو بازي كني بدون هيچ لگ هرچند با خارجيا لگش خيلي كمه
برا من تو ده يا بيست ثانيه جوين ميكنه

- - -ویرایش - - -

دوستان ورژن 1.10 هم اومد :(
مپ Daedalus براي Trial اضافه شده و باس فيتشم همون عقربه كه توي شماره سه باش جنگيديم.
چلنج براي Bout of Honour اضافه شده
باگ هاي Bout of Honour برطرف شدن
مشكلات صدا توي Mode هاي چار نفره برطرف شدن
مشكلات Party برطرف شدن
و ... اپديت كن :d
حيف كه برا من ديگه اپديت ارور ميده از طرف منم لذت ببريد :(

مجبور بودن بازي ناقص بدن بيرون ؟:|
مخالفم :-" از نظر من ناقص نبود :d
بخش مولتی هم چندین Mode مختلف داشت، هم مپ هاش به اندازه ی کافی متنوع بود! سلاح و زره هم زیاد داشت! :d
یعنی وقتی عرضه شد،نمیشد بهش گفت ناقصه از نظر محتویات! :d
ناقص بودنش، بر میگرده به نداشتن لیدربرد و این چیزا! :d

خوب بالاخره سلاح چهارم هفته ی دیگه میاد روی PSN! همون Gauntlets (مثل سلاح های هرکول! :d )
قیمت هر سلاح 3 دلار ، باندلش که 6 تا سلاح توشه 5 دلار! :d اونایی هم که سیزن پس دارن مبارکشون باشه :d
برای هر کدوم از کلاس ها یک سلاح اختصاصی میباشد+ the Gladiator Gauntlet و the Nemean Cestus !
و اینکه این جمعه، از یه مپ جدید به نام : The Furnace of Archimedes رو نمایی میگردد! :d

اینم چندتا عکس :

خوب بالاخره سلاح چهارم هفته ی دیگه میاد روی PSN! همون Gauntlets (مثل سلاح های هرکول! :d )
قیمت هر سلاح 3 دلار ، باندلش که 6 تا سلاح توشه 5 دلار! :d اونایی هم که سیزن پس دارن مبارکشون باشه :d
برای هر کدوم از کلاس ها یک سلاح اختصاصی میباشد+ the Gladiator Gauntlet و the Nemean Cestus !
و اینکه این جمعه، از یه مپ جدید به نام : The Furnace of Archimedes رو نمایی میگردد! :d

اینم چندتا عکس :

ممنون !!
اين مپه همون چپتر 28 نيست ؟ اگه باشه كه ارزوم براورده ميشه !!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or