M
!_Meshki_!
این تروفی Swinger چی میگه من نمیفهمم؟!
يه نفر رو با Club بايد پرت كنين پائين .
این تروفی Swinger چی میگه من نمیفهمم؟!
آهان! دمت جیز امیر ! والا تروفیاش ۹۴ درصده، یکی این مونده با اون دوتا Hidden !
بابا این تروفی Hold Still Please رو چرا نمیده! میگه 100تا دشمنو آهسته کن ،من 200تا رو طول بازی آهسته کردم نداده! بدمصب فقط این تروفی که Hidden هم هست رو نگرفتم با اون یکی تروفی Hidden که واس مولتی هست! 97% گرفتما ! :d
شما هر مشکلی تو تروفی داری برو YouTube مشکلت امکان نداره حل نشه یا اگر حتی فیلمش هم نبود به سایت PS3Trophies برو راحت درباره هر تروفی که بخوای توضیح دادن
- - -ویرایش - - -
تا اونجایی که من فهمیدم باید 100 دشمن رو بدون اینکه بمیرید باید آهسته کنید !!! یا ابرفضل !!
دقیقا آخرین مرحله که جفتشون کشته می شن و داره بر میگرده خونه بازی هنگ کرد و بعد از چند دقیقه زد کشته شدم
دوباره اومدم بازی کنم خیلی از عقب اومد
کسی می تونه بگه سکانس آخرش تو خونه چی اتفاقی می افته ؟
قبل از باس آخر 2تا دشمن میان،روی اون 2تا میتونی سعی کنی بگیریشون! :d من خودم اونجا تروفی رو گرفتم :d (برای راحتی کار هم یکیشون رو کشتم،که مزاحم نشه یکهو بمیرم بدبخت بشم! :d )
---
Bout of Honor بازی کنید،شاید پلاس 1 ساله ببرید
سانتا گفته بشینید این رو بازی کنید و Featـها رو کامل کنید(همون شبیه مدال و ...،که با یک سریشون زره و اینا باز میشه! :d ) البته 5تا Featـی که مختص Bout of Honor میباشد! :d به ازای گرفتن هر کدوم از این ها 1 امتیاز توی قرعه کشی بهتون داده میشه! اگر 5تا رو بگیرید،شانستون برای برنده شدن بیشتر میشه دیگه :d
Perfection: Win round without taking damage
Invincible: Win 3 rounds without taking damage
Dominator: Win 3 rounds without losing a round
Tide Turner: Win a round when you are 3 rounds behind
Unwavering: Win 3 rounds when you are 3 rounds behind
---
ای مریدان کریتوس کبیر، برید به تاپیک X vs Y !!!
بچه ها میخواستم بدونم اخرای بازی خیلی سخته رو درجه ی نرمال بیخیال بشیم یا این که ادامه بدیم
چپتر 28 هست که خیلی سخته ولی اونجارو میشه با یک تکنیک خاصی درجا رفت . من بدون 1بار مردن رفتم. تکنیک میخواد . اگر نمیتونید با Easy برید . فقط اون قسمت سخته.
تکنیکشو میشه بگید
من همش رو دانلود کردم مشکلم حل نشد !! کلا حسرت مولتی این بازی موند رو دلمون ، کاش همون بتا رو بیشتر بازی می کردم !آقا تا الان 800 و خورده ای مگ آپدیت شده طرفا 1500 مگ دیگه مونده :d
ارزش داره باقیشو دانلود کنم ؟ سرورا خوبن ؟