مشکل که دیگه همه می دونن چیه ! بعد از هر بار سرچ و پیدا کردن افراد ، وارد بازی نمی شه و از بازی می پره بیرون ! و مجددا شروع به سرچ می کنه و این پروسه نزدیک به نیم ساعت یا بیشتر زمان می بره !مشکل چی هست ؟ آخه پستای قدیمی رو نخوندم . هاست پیدا نمیکنه یا به سرور وصل نمیشه ؟
همين تازه يه اتفاق عجيب افتاد عكس گرفتم :d
http://upload.tehran98.com/upme/do.php?imgf=174636e043a4960a1.jpg
شايد باگ باشه ولي اين متن تو بازي چيكار ميكنه؟!
آپدیتاش چقدم زیادن !! نزدیک سه گیگه !!
More detail please :d!
فکر نکنم با توضیح بتونم منظورم و برسونم یه جاش هست که یه زنجیر کلفت و با استفاده از نیرویی که داریم بچسبونیم بهم یه اهرم هم داره که اگه سمت راست یا چپ ببریمش چندتا چرخ دنده ی بزرگ که بالای سرمون جابه جا میشه اونجا دیگه جایی نیست که بشه رفت اهرم هم ثابت نمیمونه تا ولش میکنم برمیگرده سر جای خودشMore detail please :d!
فکر نکنم با توضیح بتونم منظورم و برسونم یه جاش هست که یه زنجیر کلفت و با استفاده از نیرویی که داریم بچسبونیم بهم یه اهرم هم داره که اگه سمت راست یا چپ ببریمش چندتا چرخ دنده ی بزرگ که بالای سرمون جابه جا میشه اونجا دیگه جایی نیست که بشه رفت اهرم هم ثابت نمیمونه تا ولش میکنم برمیگرده سر جای خودش
2-3 دیقه میری تو بخش مولتی،آموزش های اولیه رو انجام میدی و تروفی آزاد میشه! به همین راحتی،به همین خوشمزگی :dدوستان من تروفیام 98% هستش فقط یه تروفی آنلاینم مونده اونو باید چه جوری بگیرم؟ سخته تروفیشو گرفتن؟
نه چندتا پارت میباشد! ولی پارت آخری 900 و خورده ای مگ میباشدوایی 2 گیگ خیلی دانلودش سخته مخصوصا زمانی که وسطش هم قطع بشه بعد 2 گیگ یه ضرب باید دانلود کنی یا پارت بندی کردنش ؟ این جا یکی میگه چقدر طول کشید دانلودش بعد چقدر سختی کشید برای دانلودش ؟