ehsanofwar
کاربر سایت
دوستان سلاح جديد تا 28 مرداد بطور مجاني دردسترس هست بريد و لذت ببريد ( از اپديت بازي هم خبري نيست :d )
احسان متاسفانه آرزوت بر آورده نشد ولی میشه گفت یه چیز بهتر میباشد
خوب مپ جدید شکل و شمایلش اینه :
حالا چپتر دقیقش رو یادم نیست،ولی مشخصه دیگه کجاست :d توی SP طبقه ی دومیش جسد ارشمیدس هم بود :d
در مورد مپ جدید گفته شده که برای Modeـهای 8 نفره میباشد! پس مپ بزرگیه! :bighug: بالاخره مرحمت فرمودن و مپ بزرگ هم عرضه کردن! :d (همچنان خبری از GOW I نیست تو بازی... )
این مپ همراه با آپدیت 1.1 احتمالا آخر این هفته میاد! (شایدم تاخیر بخوره تاریخ آپدیت جدید )
اما گفتن یه سری چیزای دیگه هم توی این آپدیت خواهد بود! به عنوان راهنمایی هم این عکس رو گذاشتن :
احسان تو که همه ی آپدیت ها رو گرفتی،توی این عکس چیز خاصی هست که نظرت رو جلب بنماید؟ :d یا عکسه سرکاریه؟
ویرایش: اِ الان نظرها رو خوندم و به عکس نگریستم، BoO میباشد شمشیرش! :d یعنی قراره شمشیر جدید اضافه کنند به بازی،یا قابلیت های دیگه ایه؟ یا مثل مپ صحرا که از آسمون نیزه ظاهر میشه،قراره این ظاهر بشه تو مپ جدید؟ :d )
و گفتن 6 تا سلاح دیگه از همین کلاس آخر، توی سپتامبر میاد. مشخصا $ـی میباشد :d
احسان متاسفانه آرزوت بر آورده نشد ولی میشه گفت یه چیز بهتر میباشد
خوب مپ جدید شکل و شمایلش اینه :
حالا چپتر دقیقش رو یادم نیست،ولی مشخصه دیگه کجاست :d توی SP طبقه ی دومیش جسد ارشمیدس هم بود :d
در مورد مپ جدید گفته شده که برای Modeـهای 8 نفره میباشد! پس مپ بزرگیه! :bighug: بالاخره مرحمت فرمودن و مپ بزرگ هم عرضه کردن! :d (همچنان خبری از GOW I نیست تو بازی... )
این مپ همراه با آپدیت 1.1 احتمالا آخر این هفته میاد! (شایدم تاخیر بخوره تاریخ آپدیت جدید )
اما گفتن یه سری چیزای دیگه هم توی این آپدیت خواهد بود! به عنوان راهنمایی هم این عکس رو گذاشتن :
احسان تو که همه ی آپدیت ها رو گرفتی،توی این عکس چیز خاصی هست که نظرت رو جلب بنماید؟ :d یا عکسه سرکاریه؟
ویرایش: اِ الان نظرها رو خوندم و به عکس نگریستم، BoO میباشد شمشیرش! :d یعنی قراره شمشیر جدید اضافه کنند به بازی،یا قابلیت های دیگه ایه؟ یا مثل مپ صحرا که از آسمون نیزه ظاهر میشه،قراره این ظاهر بشه تو مپ جدید؟ :d )
و گفتن 6 تا سلاح دیگه از همین کلاس آخر، توی سپتامبر میاد. مشخصا $ـی میباشد :d
اقا اخرین اپدیت حجمش چقد بوده ؟ من الان 2 تا اپدیت دارم یکیش 906 مگه بعدیش و نمیدونم ...
بعضي وقتا نه بعشي وقتا هم خيلي كمموقع بازی مال شما لگ نداره:d
برادران بازی واسه Plus شده 10$ شامل همه DLC ها خاک بر سرم چی میشد هفته اول نمیگرفتمش؟
:d
تا حالا تو زندگیم انقدر قانع نشده بودم :d مرسی حق با شماست :dخب خیلی چیزا میشد! خدایی میتونستی تا الان صبر کنی؟ واقعا هایپی که واسه این بازی بودم برای پلی4 و هر چیز دیگه ای نیستم الان! 35گیگ حجمشه که دانلودشو خیلی سخت میکنه ولی انصافا قیمت فک براندازیه! 10 دلار یعنی 2-3 دلار از بازیای موبایلی گرون تر