ehsanofwar
کاربر سایت
دوستان سلاح جديد تا 28 مرداد بطور مجاني دردسترس هست بريد و لذت ببريد ( از اپديت بازي هم خبري نيست :d )
احسان متاسفانه آرزوت بر آورده نشدولی میشه گفت یه چیز بهتر میباشد
خوب مپ جدید شکل و شمایلش اینه :
![]()
حالا چپتر دقیقش رو یادم نیست،ولی مشخصه دیگه کجاست :d توی SP طبقه ی دومیش جسد ارشمیدس هم بود :d
در مورد مپ جدید گفته شده که برای Modeـهای 8 نفره میباشد! پس مپ بزرگیه! :bighug: بالاخره مرحمت فرمودن و مپ بزرگ هم عرضه کردن! :d (همچنان خبری از GOW I نیست تو بازی...)
این مپ همراه با آپدیت 1.1 احتمالا آخر این هفته میاد! (شایدم تاخیر بخوره تاریخ آپدیت جدید)
اما گفتن یه سری چیزای دیگه هم توی این آپدیت خواهد بود!به عنوان راهنمایی هم این عکس رو گذاشتن :
احسان تو که همه ی آپدیت ها رو گرفتی،توی این عکس چیز خاصی هست که نظرت رو جلب بنماید؟ :d یا عکسه سرکاریه؟
ویرایش: اِ الان نظرها رو خوندم و به عکس نگریستم، BoO میباشد شمشیرش! :d یعنی قراره شمشیر جدید اضافه کنند به بازی،یا قابلیت های دیگه ایه؟ یا مثل مپ صحرا که از آسمون نیزه ظاهر میشه،قراره این ظاهر بشه تو مپ جدید؟ :d )
و گفتن 6 تا سلاح دیگه از همین کلاس آخر، توی سپتامبر میاد. مشخصا $ـی میباشد :d
احسان متاسفانه آرزوت بر آورده نشدولی میشه گفت یه چیز بهتر میباشد
خوب مپ جدید شکل و شمایلش اینه :
![]()
حالا چپتر دقیقش رو یادم نیست،ولی مشخصه دیگه کجاست :d توی SP طبقه ی دومیش جسد ارشمیدس هم بود :d
در مورد مپ جدید گفته شده که برای Modeـهای 8 نفره میباشد! پس مپ بزرگیه! :bighug: بالاخره مرحمت فرمودن و مپ بزرگ هم عرضه کردن! :d (همچنان خبری از GOW I نیست تو بازی...)
این مپ همراه با آپدیت 1.1 احتمالا آخر این هفته میاد! (شایدم تاخیر بخوره تاریخ آپدیت جدید)
اما گفتن یه سری چیزای دیگه هم توی این آپدیت خواهد بود!به عنوان راهنمایی هم این عکس رو گذاشتن :
احسان تو که همه ی آپدیت ها رو گرفتی،توی این عکس چیز خاصی هست که نظرت رو جلب بنماید؟ :d یا عکسه سرکاریه؟
ویرایش: اِ الان نظرها رو خوندم و به عکس نگریستم، BoO میباشد شمشیرش! :d یعنی قراره شمشیر جدید اضافه کنند به بازی،یا قابلیت های دیگه ایه؟ یا مثل مپ صحرا که از آسمون نیزه ظاهر میشه،قراره این ظاهر بشه تو مپ جدید؟ :d )
و گفتن 6 تا سلاح دیگه از همین کلاس آخر، توی سپتامبر میاد. مشخصا $ـی میباشد :d
اقا اخرین اپدیت حجمش چقد بوده ؟ من الان 2 تا اپدیت دارم یکیش 906 مگه بعدیش و نمیدونم ...
بعضي وقتا نه بعشي وقتا هم خيلي كمموقع بازی مال شما لگ نداره:d
برادران بازی واسه Plus شده 10$شامل همه DLC ها
خاک بر سرم
چی میشد هفته اول نمیگرفتمش؟
:d
تا حالا تو زندگیم انقدر قانع نشده بودم :d مرسی حق با شماست :dخب خیلی چیزا میشد! خدایی میتونستی تا الان صبر کنی؟ واقعا هایپی که واسه این بازی بودم برای پلی4 و هر چیز دیگه ای نیستم الان! 35گیگ حجمشه که دانلودشو خیلی سخت میکنه ولی انصافا قیمت فک براندازیه! 10 دلار یعنی 2-3 دلار از بازیای موبایلی گرون تر![]()