God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
:d
انلاینش فوق العادست فوق العاده !
در چه مورد در موردش بگم؟
چیجوریه کلا :d گیم پلیش ، مپ هاش ، چند نفرست ، مدل های بازیش ( Team Death Match و Search & Destroy مثلا داره ؟ :d ) ، داستان داره یا نه ، چیجوریه کلا دیگه :d
البته من متاسفانه هنوز موفق به بازی کردنش نشدم . برا همین نمیدونم حتی Single ـش چطوریه و چه فرقایی با GoW III کرده و اصلا داستانش از چه قراره

چیجوریه کلا گیم پلیش ، مپ هاش ، چند نفرست ، مدل های بازیش ( Team Death Match و Search & Destroy مثلا داره ؟ ) ، داستان داره یا نه ، چیجوریه کلا دیگه
البته من متاسفانه هنوز موفق به بازی کردنش نشدم . برا همین نمیدونم حتی Single ـش چطوریه و چه فرقایی با GoW III کرده و اصلا داستانش از چه قراره

ببخشید که دیر جواب دادم نت تموم شده بود ببخشید اون متن رو کپی کرده بودم :d

گیم پلیش فوق العاده روون (روان) هست و خیلی خیلی خیلی کم لگ داره (با خارجیا) ولی با ایرانیا که بازی کنی بر خلاف داشتن کمی لگ توی کالاف توی این یه ذره هم لگ نداره و مثل سینگلش میشه
انلاینش تا 8 نفره هست
داستان هم میشه گفت اره هم نه (دلیلشو نمیدونم :d) اخه تو هر کدوم از مپ های بزرگش که مخصوص 8 نفره هست میتونی یه کارایی بکنی که امتیاز به تیمت برسه مثلا پاره کردن دهن اون تایتانه (اسمش یادم نیست)
Mode های بازی:
Team Favor of The Gods 4v4
8 نفره هست و به دوتیم 4 نفره تقسیم میشن
Team Favor of The Gods 2v2
4 نفره هست و به دو تیم 2 نفره تقیسم میشن
Match of Champions 8 Players
هر کی به هرکی(Free For All) به تعداد 8 نفر
Match of Champions 4 Players
هر کی به هرکی(Free For All) به تعداد 4 نفر
Capture The Flag 4v4
بازی نکردم :d
Trial of The Gods 2 Players
Co_Op ! شامل 5 راند و 15 نوع دشمن و وقتی هم هست توی (فعلا) سه تا از مپ های انلاین که هر کدومشون راند 5ـمشون باس فایت مربوط به اون مپ هست و این Mode رو باید 2 نفره و از طریق PSN بازی کنی (با یکی دیگه) Xp هایی هم که توی Trial of the Gods میگیری به عنوان Multiplayer Xp حساب میشن پس توی این Mode لولت هم بالامیره
Trial of The Gods Players
شامل 5 راند و 15 نوع دشمن و وقتی هم هست توی (فعلا) سه تا از مپ های انلاین که هر کدومشون راند 5ـمشون باس فایت مربوط به اون مپ هست و اگه کسی نیست که باهاش دو نفره بازی کنی میتونی خودت تنهایی اینو بازی کنی و Xp هایی هم که توی Trial of the Gods میگیری به عنوان Multiplayer Xp حساب میشن پس توی این Mode لولت هم بالامیره

مپ های بزرگ(8 نفره)
Desert of Lost Souls
Walls of Troy
Bog of Forgotten
Labyrinth of Deadalus
مپ های کوچیک(4 نفره)
Oracle's Chamber
Forum of Hercules
Rotanda of Olympus
Coliseum of Persia
مپ های Trial of The Gods(هم Co_Op هم تک نفره)
Forum of Hercules
Rotanda of Olympus
Desert of Lost Souls
شامل 4 خدا میشه که هر کدومو که انتخاب کنی سلاح و زره و مجیک و از اینجور چیزای مخصوص به خودشو داره
Ares اتش
Zeus اذرخش
Hades روح
Posiden یخ و اب و دریا و ... :d
سوال دیگه ای بود در خدمتم :)

اینم چند تا عکس من :d
زرهو حال میکنی؟
http://pic.as-team.ir/img/i529edntwqn8h7wmagtb.jpg

http://pic.as-team.ir/img/9bb2y50uh7rxomcf68nb.jpg

http://pic.as-team.ir/img/97e3v1g8ypivk84wq0mt.jpg

آخرین ویرایش:
چیجوریه کلا :d گیم پلیش ، مپ هاش ، چند نفرست ، مدل های بازیش ( Team Death Match و Search & Destroy مثلا داره ؟ :d ) ، داستان داره یا نه ، چیجوریه کلا دیگه :d
فقط يه چيزي بگم فكر نكني مثل cod و... به مدت طولاني سرگرمت ميكنه :d مدت كوتاهي سرگرم ميشي بعد خسته كننده ميشه ، علاوه بر اينكه lvl هاش كمه كلي باگ هاي عجيب غريب هم داره

فقط يه چيزي بگم فكر نكني مثل cod و... به مدت طولاني سرگرمت ميكنه :d مدت كوتاهي سرگرم ميشي بعد خسته كننده ميشه ، علاوه بر اينكه lvl هاش كمه كلي باگ هاي عجيب غريب هم داره

به نظر من خسته كننده نسيت و خيليم عاليه مپ هاي جديد باعث تنوع ميشه فقط اگه به مپ هاي مجاني ادامه بدن و پوليش نكنن
يه باگش خيلي رو اعصابه كه داري FFA ميزني بعد همه دشمنا باهات يار ميشن و هرچي ميزنيشون نميميرن

آپدیت اومد! اما ...
اخطار !

به هیچ وجه آپدیت نکنید فعلا! گند زدن! :| همه ی اطلاعات بخش مولتیتون reset میشه! :-" یعنی هر 4 کاراکترون lvl 1 بر میگردن! همه ی سلاح ها و زره ها قفل میشن، آمار و ارقامتون 0 میشه و ...!
کلا بی خیالش بشید فعلا!!!!

خبر جدیدی اگر اومد،حتما میگم...

ویرایش: سانتا آپدیت رو برداشت!
فعلا دارن روش کار میکنند،پس یکم دیگه برای مپ ها صبر پیشه کنید:-"

آخرین ویرایش:
آپدیت اومد! اما ...
اخطار !

به هیچ وجه آپدیت نکنید فعلا! گند زدن! :| همه ی اطلاعات بخش مولتیتون reset میشه! :-" یعنی هر 4 کاراکترون lvl 1 بر میگردن! همه ی سلاح ها و زره ها قفل میشن، آمار و ارقامتون 0 میشه و ...!
کلا بی خیالش بشید فعلا!!!!

خبر جدیدی اگر اومد،حتما میگم...

ویرایش: سانتا آپدیت رو برداشت!
فعلا دارن روش کار میکنند،پس یکم دیگه برای مپ ها صبر پیشه کنید:-"

ما که لولمون 33 بیش نیست مهم نیست پاک بشه فقطم با اریز لول دارم بقیه لول 1 :d
اونایی که اپدیت کردن اطلاعاتشون برنمیگرده؟

Last edited by a moderator:
مرسی آقا احسان ، فقط 1 سوال :
اینم چند تا عکس من :d
زرهو حال میکنی؟
پشت کاراکترت داره شله زرد میپزه ؟ :d
و یه سوال دیگه اینکه این یاروئه کیه ؟ اگه کریتوسه چرا اینقدر پیره ؟
آره زره ـه باحالیه
کجا دقیقا ؟
yahoo_4.gif

شخصیت انلاین بازیه ! برای همه همینه و باید با عوض کردن رنگ زره. خود زره. رنگ صورت. خالکوبی. رنگ خالکوبی و.... تغییرش بدی
yahoo_1.gif

اصلا ربطی به کریتوس نداره ولی ربط به داستان بازی داره که ایشالا خودت بازی میکنی و میبینیش.
همین یکم عقب ترِ یارو ، سمت چپ :d
اسمش چیه ؟ :d
پس اون 4 تا اجنه ( پوسایدن ، هیدیز ، زئوس ، آریس ) چی شدن ؟ :d

آخرین ویرایش:
مرسی آقا احسان ، فقط 1 سوال :

پشت کاراکترت داره شله زرد میپزه ؟ :d
و یه سوال دیگه اینکه این یاروئه کیه ؟ اگه کریتوسه چرا اینقدر پیره ؟
آره زره ـه باحالیه

کجا دقیقا ؟ :d
شخصیت انلاین بازیه ! برای همه همینه و باید با عوض کردن رنگ زره. خود زره. رنگ صورت. خالکوبی. رنگ خالکوبی و.... تغییرش بدی :)
اصلا ربطی به کریتوس نداره ولی ربط به داستان بازی داره که ایشالا خودت بازی میکنی و میبینیش.

یک عدد خبر خوب! :-"
به مناسبت ترکیدن مولتی پلیر:-" ، حالا به عنوان معذرت خواهی میخوان 2 سلاح جدید رو به ملت به صورت Free تا تاریخ 28 می بدن! :d
اینم عکس 2 سلاح جدید :

بی شوخی توی فکر تعویض بازیم هستم! :d کسی اینجا آنلاین پس ریجن2 برای فروش نداره؟ :-"
---
و یک خبر خیلی خیلی خوب برای کسایی که آپدیت کردن و کاراکتراشون ترکیده :-" که خوب متاسفانه من خودم که آپ نکردم! :-" اخطار هم دادم آپ نکنید :-"
چرا متاسفانه؟ به این دلایل :

• (2) 48-Hour 5X XP multiplier codes -- each of these codes will grant you 48 hours of 5X XP in all God of War: Ascension Multiplayer modes, allowing you to ascend back to the Elite Levels with haste
  • Season Pass DLC Code -- this will grant you access to all God of War: Ascension current and future paid DLC items
  • 50 Weapon and Armor Shards
  • A special voucher code for our new Ascension feature. Please read the following message from Sony Santa Monica:

کاش من هم آپدیت میکردم :-"

Season Pass DLC Code -- this will grant you access to all God of War: Ascension current and future paid DLC items
هووووی چه خبره دیگه خیلی داره حال میده
اطلاعات مولتی یعنی انقدر میارزید که اینجوری سیزن پس میدن:-/

یک عدد خبر خوب! :-"
به مناسبت ترکیدن مولتی پلیر:-" ، حالا به عنوان معذرت خواهی میخوان 2 سلاح جدید رو به ملت به صورت Free تا تاریخ 28 می بدن! :d
اینم عکس 2 سلاح جدید :

بی شوخی توی فکر تعویض بازیم هستم! :d کسی اینجا آنلاین پس ریجن2 برای فروش نداره؟ :-"
---
و یک خبر خیلی خیلی خوب برای کسایی که آپدیت کردن و کاراکتراشون ترکیده :-" که خوب متاسفانه من خودم که آپ نکردم! :-" اخطار هم دادم آپ نکنید :-"
چرا متاسفانه؟ به این دلایل :

• (2) 48-Hour 5X XP multiplier codes -- each of these codes will grant you 48 hours of 5X XP in all God of War: Ascension Multiplayer modes, allowing you to ascend back to the Elite Levels with haste
  • Season Pass DLC Code -- this will grant you access to all God of War: Ascension current and future paid DLC items
  • 50 Weapon and Armor Shards
  • A special voucher code for our new Ascension feature. Please read the following message from Sony Santa Monica:

کاش من هم آپدیت میکردم :-"

سلام
قضیه این ترکیدن چیه؟؟؟؟من این چند وقته مولتی bf بازی می کردم و بی خبرم.
در ضمن اون متن قرمز رنگ یعنی چی و برا چه کسایی اینطوریه؟؟؟؟؟؟
ممنون

سلام
قضیه این ترکیدن چیه؟؟؟؟من این چند وقته مولتی bf بازی می کردم و بی خبرم.
در ضمن اون متن قرمز رنگ یعنی چی و برا چه کسایی اینطوریه؟؟؟؟؟؟
ممنون
چند روز قبل یه آپدیت جدید دادن که قرار بود 2تا مپ جدید به بازی اضافه کنه! از قضا آپدیتشون مشکل داشت،و کاربرایی که بازی رو آپدیت کرده بودن،اطلاعاتشون پریده بود! هرچی XP تا الان گرفته بودن،هرچی سلاح و زره باز کرده بودن و کلا همه چیز پریده بود! انگار روز اولیه که GOW:A رو دارن مولتی میزنند!
سانتا گفته بود هرکاری میکنیم تا این اطلاعاتتون رو بر گردونیم! ولی مثل اینکه موفق نشدن! برای عذر خواهی هم اومدن این چیزا رو دادن!
اون کد قرمز رنگ هم قضیه ـش اینه که تمام DLCـهای پولی ـی که تا الان اومده و یا خواهد آمد ، براشون مجانی خواهد بود!
تا قبل از این،این کد فقط توی نسخه های Collector's Edition بازی بوده! ولی الان اینایی که اطلاعاتشون پریده،به اندازه ی همونا لذت خواهند برد! :d

بعد بگین سانتا دزده !
خدا میدونه چند نفر اپدیت کردن !
Season Pass کیلو چنده؟(الان دارم از عصبانیت میمیرم :( )
ولی دی ال سی هاش که همون زره و از اینجور چیزاست مهم مپه که مجانیه :d
پس امید وار باشید لاتیأسُ :d

- - -ویرایش - - -

راستی مپ رو با اپدیت بازی به صورت پچ میشه گرفت؟!!!:x

- - -ویرایش - - -

راستی مپ رو با اپدیت بازی به صورت پچ میشه گرفت؟!!!:x

چی میشه یه مپ رو گایا بدن حال کنیم؟:((
یا تو سری 2 که اولش با اون مجسمه هه(اسمش یادم نیست) (اصن اسم داشت؟) بسازن
اخر دو که با زووس میجنگیم
اگه این سه تارو برا ffa بدن چی میشه ! :(
راستی بچه ها پایه این یه قرار برا انلاینش بزاریم؟(Team Favor of the Gods 4v4) تو یه ساعت معین 8 نفرمون ان میشیم و سرچ رو میزنیم به دلیل نزدیکی پینگ هممونو میندازه با هم من امتحان کردم
هستید؟

و یچیز دیگه (چقد ور میزنم:d) کسی نیست من رمزمو بهش بدم برام اون دو تا سلاح مجانیو بگیره؟ اخه استورم بالا نمیاد

DLC یادت نره که ممکنه سلاح چهارم یا Mode جدید هم باشه :-" اون موقعست که دیگه خیلی خوش به حالشون میشه :d
ولی من هنوز میگم سانتا دزده :-" البته واقعا انتظارش رو نداشتم سیزن پس بدن! فکر میکردم فوقش همین چندتا سلاح و زرهی که تا الان اومده،یا همین چکش و نیزه هایی رو که معرفی کردن(توی یه ویدیو معرفی کردن،عکس درست حسابی نبود اینجا ازشون بزارم) رو براشون مجانی کنند! :d کلا خیلی حرکتشون فرای تصورات من بود! :d

برای مپ هم من فعلا بیشتر از هر چیزی از GOW I میخوام! :d و البته مپ بزرگ! فعلا 2تا مپ جدید 4 نفره معرفی کردن! گفتن روی مپ 8 نفره هم دارن کار میکنند! :d

مپ ها با آپدیت به بازی اضافه شدن/میشن :d

برای گرفتن سلاح ها ، الان تو اون زره کایمرا رو هم نتونستی بگیری؟ :d چون فعال سازیه،ببین با PC نمیشه؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or