ehsanofwar
کاربر سایت
ما نیز بوق...:d
:d
انلاینش فوق العادست فوق العاده !
در چه مورد در موردش بگم؟
ما نیز بوق...:d
چیجوریه کلا :d گیم پلیش ، مپ هاش ، چند نفرست ، مدل های بازیش ( Team Death Match و Search & Destroy مثلا داره ؟ :d ) ، داستان داره یا نه ، چیجوریه کلا دیگه :d:d
انلاینش فوق العادست فوق العاده !
در چه مورد در موردش بگم؟
چیجوریه کلا گیم پلیش ، مپ هاش ، چند نفرست ، مدل های بازیش ( Team Death Match و Search & Destroy مثلا داره ؟ ) ، داستان داره یا نه ، چیجوریه کلا دیگه
البته من متاسفانه هنوز موفق به بازی کردنش نشدم . برا همین نمیدونم حتی Single ـش چطوریه و چه فرقایی با GoW III کرده و اصلا داستانش از چه قراره
فقط يه چيزي بگم فكر نكني مثل cod و... به مدت طولاني سرگرمت ميكنه :d مدت كوتاهي سرگرم ميشي بعد خسته كننده ميشه ، علاوه بر اينكه lvl هاش كمه كلي باگ هاي عجيب غريب هم دارهچیجوریه کلا :d گیم پلیش ، مپ هاش ، چند نفرست ، مدل های بازیش ( Team Death Match و Search & Destroy مثلا داره ؟ :d ) ، داستان داره یا نه ، چیجوریه کلا دیگه :d
البته من متاسفانه هنوز موفق به بازی کردنش نشدم . برا همین نمیدونم حتی Single ـش چطوریه و چه فرقایی با GoW III کرده و اصلا داستانش از چه قراره
فقط يه چيزي بگم فكر نكني مثل cod و... به مدت طولاني سرگرمت ميكنه :d مدت كوتاهي سرگرم ميشي بعد خسته كننده ميشه ، علاوه بر اينكه lvl هاش كمه كلي باگ هاي عجيب غريب هم داره
آپدیت اومد! اما ...
اخطار !
به هیچ وجه آپدیت نکنید فعلا! گند زدن! همه ی اطلاعات بخش مولتیتون reset میشه! یعنی هر 4 کاراکترون lvl 1 بر میگردن! همه ی سلاح ها و زره ها قفل میشن، آمار و ارقامتون 0 میشه و ...!
کلا بی خیالش بشید فعلا!!!!
خبر جدیدی اگر اومد،حتما میگم...
ویرایش: سانتا آپدیت رو برداشت!
فعلا دارن روش کار میکنند،پس یکم دیگه برای مپ ها صبر پیشه کنید
پشت کاراکترت داره شله زرد میپزه ؟ :dاینم چند تا عکس من :d
زرهو حال میکنی؟
همین یکم عقب ترِ یارو ، سمت چپ :dکجا دقیقا ؟
شخصیت انلاین بازیه ! برای همه همینه و باید با عوض کردن رنگ زره. خود زره. رنگ صورت. خالکوبی. رنگ خالکوبی و.... تغییرش بدی
اصلا ربطی به کریتوس نداره ولی ربط به داستان بازی داره که ایشالا خودت بازی میکنی و میبینیش.
مرسی آقا احسان ، فقط 1 سوال :
پشت کاراکترت داره شله زرد میپزه ؟ :d
و یه سوال دیگه اینکه این یاروئه کیه ؟ اگه کریتوسه چرا اینقدر پیره ؟
آره زره ـه باحالیه
یک عدد خبر خوب!
به مناسبت ترکیدن مولتی پلیر ، حالا به عنوان معذرت خواهی میخوان 2 سلاح جدید رو به ملت به صورت Free تا تاریخ 28 می بدن! :d
اینم عکس 2 سلاح جدید :
بی شوخی توی فکر تعویض بازیم هستم! :d کسی اینجا آنلاین پس ریجن2 برای فروش نداره؟
---
و یک خبر خیلی خیلی خوب برای کسایی که آپدیت کردن و کاراکتراشون ترکیده که خوب متاسفانه من خودم که آپ نکردم! اخطار هم دادم آپ نکنید
چرا متاسفانه؟ به این دلایل :
- (2) 48-Hour 5X XP multiplier codes -- each of these codes will grant you 48 hours of 5X XP in all God of War: Ascension Multiplayer modes, allowing you to ascend back to the Elite Levels with haste
- Season Pass DLC Code -- this will grant you access to all God of War: Ascension current and future paid DLC items
- 50 Weapon and Armor Shards
- A special voucher code for our new Ascension feature. Please read the following message from Sony Santa Monica:
کاش من هم آپدیت میکردم
چند روز قبل یه آپدیت جدید دادن که قرار بود 2تا مپ جدید به بازی اضافه کنه! از قضا آپدیتشون مشکل داشت،و کاربرایی که بازی رو آپدیت کرده بودن،اطلاعاتشون پریده بود! هرچی XP تا الان گرفته بودن،هرچی سلاح و زره باز کرده بودن و کلا همه چیز پریده بود! انگار روز اولیه که GOW:A رو دارن مولتی میزنند!سلام
قضیه این ترکیدن چیه؟؟؟؟من این چند وقته مولتی bf بازی می کردم و بی خبرم.
در ضمن اون متن قرمز رنگ یعنی چی و برا چه کسایی اینطوریه؟؟؟؟؟؟
ممنون