God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
سانتا اعلام نمود که هفته ی دیگه یک خبرهایی از مپ های آینده ی بخش مولتی میشه! :d
جون خودشون این یکی رو دیگه به صورت Unlock کردن توی بازی نزارن! :|

خیلی عالی !
فقط یه چیزی...
نیان برا هر مپ 20 دلار قیمت بزارن ! مطمنی که مپ ها Freeاند؟ یعنی خودشون گفتن؟

خیلی عالی !
فقط یه چیزی...
نیان برا هر مپ 20 دلار قیمت بزارن ! مطمنی که مپ ها Freeاند؟ یعنی خودشون گفتن؟
آره مپ ها رو خودشون گفتند رایگان خواهد بود! :d خبرش ولی الان خیلی ازش گذشته،حسش نیست برم دنبالش بگردم :d ولی کلا خیالت راحت باشه :d

آره مپ ها رو خودشون گفتند رایگان خواهد بود! :d خبرش ولی الان خیلی ازش گذشته،حسش نیست برم دنبالش بگردم :d ولی کلا خیالت راحت باشه :d
اما شما خیالت راحت نباشه! :دی چون احتمالاً اینم باید Unlock کرد و شما مجبوری بازیتو عوض کنی! :|

قــــــربونت !!
ميگم من استورم از وقتي كه شكلو شمايلش تغيير كرده نتونستم واردش بشم و براي دانلود دمو و از اينجور چيزا از اين استفاده ميكردم
www.store.sonyentertainmentnetwork.com
مثلا دموي God of War: Ascension رو از تو اين زدم دانلود و توي ليست دانلودم رفت و تو كنسول از طريق account managment تونستم دانلود كنم
حالا ميخوام بدونم اگه مپ Unlockـي باشه ميتونم استفاده كنم يا نه؟ :(

---------- نوشته در 11:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 PM ارسال شده بود ----------

اين ادرس اون سايته
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/

قــــــربونت !!
ميگم من استورم از وقتي كه شكلو شمايلش تغيير كرده نتونستم واردش بشم و براي دانلود دمو و از اينجور چيزا از اين استفاده ميكردم
www.store.sonyentertainmentnetwork.com
مثلا دموي God of War: Ascension رو از تو اين زدم دانلود و توي ليست دانلودم رفت و تو كنسول از طريق account managment تونستم دانلود كنم
حالا ميخوام بدونم اگه مپ Unlockـي باشه ميتونم استفاده كنم يا نه؟ :(

---------- نوشته در 11:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:13 PM ارسال شده بود ----------

اين ادرس اون سايته
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/

نمیدونم این مورد رو! :d ولی خوب الان برو زره Chimera رو امتحان کن ببین توی بازی اضافه میشه یا نه :d
اما شما خیالت راحت نباشه! :دی چون احتمالاً اینم باید Unlock کرد و شما مجبوری بازیتو عوض کنی! :|
آره فکر کنم آخرش باید چنین کاری کنم! فقط این وسط باید آنلاین پس هم بگیرم! خدا لعنتشون کنه :(( برای GT ملت اعتراض کردن و آپدیت دادن این مورد رو درست کردن! حالا اینجا اعتراض میکنند خیلی شیک میگن :
"خوب اینجوری فکر کنید که رفتید یه جای دیگه و با PS3 دیگه ای بازی میکنید! و میتونید از زره هاتون استفاده کنید! :bighug:"
آخه مردک )*%$^& اونجوری هم اگر باشه اگر بریم جای دیگه میتونیم استفاده کنیم از زره و شمشیرها :|
بگذریم... :-"
---
آماری از فتوحات ملت ارائه نمودن :
MediaFire - Online Space for your documents, photos, videos, and music.
چون حجمش بیشتر 2 مگ بود،جایی یافت ننمودم آپلودش کنم :-" از همین جا بگیرید و آمار رو ببینید :d :d :d

علاوه بر این یه تریلر برای تبلیغ اون زره و شمشیرهای هفته ی پیش + یکی از زره و شمشیرهای ROTW دادن! :d
MediaFire - Online Space for your documents, photos, videos, and music.
شمشیر Thanatos خیلی خفن میخورد:-s
اما نکته ی اصلی این تریلر، چند ثانیه ی آخرشه! :d از 2 مپ جدید هم رونمایی کردن! :d البته جفتش برای FFA و Co Op میباشد.
هر 2تاشون از GOW:A میباشد،برای همین میزارم توی اسپویلر:-" (بازی نکردید باز نکنید که اسپویل داره شدید!!! :d )
1.

2.

از سانتا دزد تر داريم؟:d يه شمشير رو ميده 2.99 :d
  • Armor of Typhoon Multiplayer Armor ($2.99)
  • Mercernary Sword Multiplayer Weapon ($2.99)
واقعا كارشون اصلا درست نيست تا چند وقت ديگه ٦٠$ content تو استور عرضه ميكنه ، چون خيلي راحته يه طراحي ميكنن 2.99$ ميفروشن. يكي مشكلاتشون هم stats زره يا سلاح رو تو استور نميزنه.

از سانتا دزد تر داريم؟:d يه شمشير رو ميده 2.99 :d

واقعا كارشون اصلا درست نيست تا چند وقت ديگه ٦٠$ content تو استور عرضه ميكنه ، چون خيلي راحته يه طراحي ميكنن 2.99$ ميفروشن. يكي مشكلاتشون هم stats زره يا سلاح رو تو استور نميزنه.
همین دیگه :دی سانتا هم باید بیاد پایان و بخش های مهم بازی رو DLC کنه تا واژه ی دزد به درستی صرف بشه :دی
این تیپ بازیا وضعشون همینه چون چیز دیگه ای ندارن ! یه سر به فایتینگ های کپکام بزن :دی رنگ لباس رو هم 2 تا 5 دلار می فروشن :دی الان کپکام 60 دلار فایتینگ می سازه نزدیک به 1200 دلار کانتنت قابل دنلد براش عرضه میکنه (شامل انواع رنگ لباس و رنگ مو و لباس مختلف و ...) حالا سانتا 60 دلار کانتنت بده به جایی بر نمی خوره :دی
البته اون آرمور تیفون رو اونایی که مولتی زدن فکر کنم مجانی داشته باشن :دی الان برای من بازه :دی اونایی هم که نزدن مشکل خودشونه و طبیعتاً باید پول بدن براش :دی

همین دیگه :دی سانتا هم باید بیاد پایان و بخش های مهم بازی رو DLC کنه تا واژه ی دزد به درستی صرف بشه :دی
این تیپ بازیا وضعشون همینه چون چیز دیگه ای ندارن ! یه سر به فایتینگ های کپکام بزن :دی رنگ لباس رو هم 2 تا 5 دلار می فروشن :دی الان کپکام 60 دلار فایتینگ می سازه نزدیک به 1200 دلار کانتنت قابل دنلد براش عرضه میکنه (شامل انواع رنگ لباس و رنگ مو و لباس مختلف و ...) حالا سانتا 60 دلار کانتنت بده به جایی بر نمی خوره :دی
البته اون آرمور تیفون رو اونایی که مولتی زدن فکر کنم مجانی داشته باشن :دی الان برای من بازه :دی اونایی هم که نزدن مشکل خودشونه و طبیعتاً باید پول بدن براش :دی
احسان خداییش خیلی گرونه DLCـهای بازی! :d واقعا دزدیه :d مثلا همین BF3 هم DLC اسلحه و اینا داره فکر کنم! ولی انقدر نیست قیمتش! :d
این 2تا امروزیا ، برای بچه های ROTW بوده:-" برای همین میداریش! :d (منم توی یکی دیگه از اکانتام دارمشون=)) )
کلا بعد از DLCـهای وان پیس، GOW به نظرم گرون ترین DLCـها رو داره :d البته بین بازی هایی که خودم داشتم! :d
مثلا آنچارتدها رو ببین، هر کاراکترش فکر کنم 1دلار باشه یا شایدم ارزون تر:-" تازه سیزن پس هم میفروشن که رسما مفت در میاد اینجوری! :d اینجا زره(همون نقش کاراکتر رو ایفا میکنه:-" ) 3دلاره! خداییش گرونه دیگه :d

اینم یادم رفت بگم که همچنان دارن روی سلاح چهارم کار میکنند! اخبار جدید در آینده ای نزدیک انشاالله! :d
+ توی سایت بازی بخش DLC هم باز شده که شامل 3 بخش 1.سلاح و زره 2.مپ 3. Mark (خالکوبی :d ) میشه! :d
منتظر خالکوبی های 1دلاری و شاید بیشتر هم باشید:-"

كپكام كه بحثش جداس فقط در حال عرضه كردنه DLC ايه:)):d
قيمتش نا معقوله بايد بين ١-٢ باشه :d اينا اينقدر زرنگ هستن قصد ندارن Season pass بدن تا از ملت بيشتر پول بگيرن:d يعني الان تو حاضري 2.99$ يه ارمور بگيري؟:d تازه استور اصلا نزده اين چيكار ميكنه بخري بعدش متوجه ميشي چي هست:)) اكثرا هم از خود بازي ضعيف ترن
اون ارمور من همينجوري گذاشتم براي قيمتش مگر نه منم دارمش:d

احسان خداییش خیلی گرونه DLCـهای بازی! :d واقعا دزدیه :d مثلا همین BF3 هم DLC اسلحه و اینا داره فکر کنم! ولی انقدر نیست قیمتش! :d
این 2تا امروزیا ، برای بچه های ROTW بوده:-" برای همین میداریش! :d (منم توی یکی دیگه از اکانتام دارمشون=)) )
کلا بعد از DLCـهای وان پیس، GOW به نظرم گرون ترین DLCـها رو داره :d البته بین بازی هایی که خودم داشتم! :d
مثلا آنچارتدها رو ببین، هر کاراکترش فکر کنم 1دلار باشه یا شایدم ارزون تر:-" تازه سیزن پس هم میفروشن که رسما مفت در میاد اینجوری! :d اینجا زره(همون نقش کاراکتر رو ایفا میکنه:-" ) 3دلاره! خداییش گرونه دیگه :d

اینم یادم رفت بگم که همچنان دارن روی سلاح چهارم کار میکنند! اخبار جدید در آینده ای نزدیک انشاالله! :d
+ توی سایت بازی بخش DLC هم باز شده که شامل 3 بخش 1.سلاح و زره 2.مپ 3. Mark (خالکوبی :d ) میشه! :d
منتظر خالکوبی های 1دلاری و شاید بیشتر هم باشید:-"

پسرم گاو سبکش HnS ـه با آنچارتد و امثالهم فرق داره :دی سبک HnS یه جورایی مثل سبک فایتینگه :دی یعنی تنها چیزی که می تونن بفروشن یه چهار تا خالکوبی و رنگ و لباس و شمشیره :دی الان داری میگی هر کرکتر توی آنچارتد 1 دلاره ولی برو توی سبک فایتینگ چه بازیهای کپکام چه آل استارز هر کرکتر 5 دلاره :دی اصلاً رسم این سبک همینه چون به جز اینا چیز دیگه ای برای فروش نداره مجبورن تجهیزات کرکتر رو به قیمتی بیشتر از بازیهای شوتر بفروشن :دی به تو و صادق توصیه میکنم یه بازی فایتینگ بخرید و برای خرید DLC هاش اقدام کنید تا معنی گرون رو خیلی واضح تجربه کنید :دی کلاً این سبک همینه :دی

كپكام كه بحثش جداس فقط در حال عرضه كردنه DLC ايه
yahoo_21.gif
yahoo_4.gif
قيمتش نا معقوله بايد بين ١-٢ باشه
yahoo_4.gif
اينا اينقدر زرنگ هستن قصد ندارن Season pass بدن تا از ملت بيشتر پول بگيرن
yahoo_4.gif
يعني الان تو حاضري 2.99$ يه ارمور بگيري؟
yahoo_4.gif
تازه استور اصلا نزده اين چيكار ميكنه بخري بعدش متوجه ميشي چي هست
yahoo_21.gif
اكثرا هم از خود بازي ضعيف ترن
اون ارمور من همينجوري گذاشتم براي قيمتش مگر نه منم دارمش
yahoo_4.gif
خب اسمش روشه DLC ـه :دی اگر در توانم بود و باهاش حال کردم می خرم اگر هم نه که خب نمی خرم :دی بالاتر هم که برای امیر توضیح دادم سبک HnS مثل فایتینگه و با شوتر هایی که بازی می کنید فرق داره :دی این قیمت گذاری ها برای آیتم ها توی این سبک یه جورایی ثابت و رواله :دی

پسرم گاو سبکش HnS ـه با آنچارتد و امثالهم فرق داره :دی سبک HnS یه جورایی مثل سبک فایتینگه :دی یعنی تنها چیزی که می تونن بفروشن یه چهار تا خالکوبی و رنگ و لباس و شمشیره :دی الان داری میگی هر کرکتر توی آنچارتد 1 دلاره ولی برو توی سبک فایتینگ چه بازیهای کپکام چه آل استارز هر کرکتر 5 دلاره :دی اصلاً رسم این سبک همینه چون به جز اینا چیز دیگه ای برای فروش نداره مجبورن تجهیزات کرکتر رو به قیمتی بیشتر از بازیهای شوتر بفروشن :دی به تو و صادق توصیه میکنم یه بازی فایتینگ بخرید و برای خرید DLC هاش اقدام کنید تا معنی گرون رو خیلی واضح تجربه کنید :دی کلاً این سبک همینه :دی

خب اسمش روشه DLC ـه :دی اگر در توانم بود و باهاش حال کردم می خرم اگر هم نه که خب نمی خرم :دی بالاتر هم که برای امیر توضیح دادم سبک HnS مثل فایتینگه و با شوتر هایی که بازی می کنید فرق داره :دی این قیمت گذاری ها برای آیتم ها توی این سبک یه جورایی ثابت و رواله :دی
احسان اتفاقا داری اشتباه میکنی خو! :d GOW هیچ ارتباطی به فایتینگ نداره! یک دنیا فرق دارن با هم! :d
محتویات بخش آنلاینش شبیه بازی های شوتره! فرقی نداره اصلا! :d حالا اونجا تفنگه،اینجا شمشیره! :d
بعد میگی چیز دیگه ای برای فروش ندارن، مگه آنچارتد مثلا چیز دیگه ای برای فروش داره؟ اونم مثل همینه :d + ما نمیگیم نفروشن:-" میگیم قیمت معقولانه بفروشن :d
هنوز هیچی نشده، همین چندتا چیزی که اومده 18 دلار قیمتشه :d
صادق هم گفت،نامردا سیزن پس هم نمیدن:-" یا حتی مثلا به صورت پک بفروشن که ارزون تر در بیاد! :d

دوستان مولتی باز یه سوال : من دیشب برای اولین بار قصد کردم که برم مولتی بزنم . رفتم آرس و انتخاب کردم و تتوریالش تموم شد و رفتم کاراکترم و ساختم . بعدش چه وقتی حالت کویک گیم و چه وقتی که حالت گیم مد و انتخاب می کردم . یه چند دقیقه سرچ می کرد و می گشت یه یارو هایی رو پیدا می کرد بعد یه مپ میومد پایین صفحه سمت راست . بعد فکر می کردم الانه که دیگه بره توی بازی . بعدش هیچی نمی شد و دوباره از اول سرچ می کرد . هر کسی مرا یاری دهد خدا به او در آخرت DLC مجانی اعطا کند:d

احسان اتفاقا داری اشتباه میکنی خو! :d GOW هیچ ارتباطی به فایتینگ نداره! یک دنیا فرق دارن با هم! :d
محتویات بخش آنلاینش شبیه بازی های شوتره! فرقی نداره اصلا! :d حالا اونجا تفنگه،اینجا شمشیره! :d
بعد میگی چیز دیگه ای برای فروش ندارن، مگه آنچارتد مثلا چیز دیگه ای برای فروش داره؟ اونم مثل همینه :d + ما نمیگیم نفروشن:-" میگیم قیمت معقولانه بفروشن :d
هنوز هیچی نشده، همین چندتا چیزی که اومده 18 دلار قیمتشه :d
صادق هم گفت،نامردا سیزن پس هم نمیدن:-" یا حتی مثلا به صورت پک بفروشن که ارزون تر در بیاد! :d

نه دیگه اشتباهت همینجاس که داری با شوتر ها مقایسه ـش میکنی :دی بازیهای شوتر کلی مپ و وسایل نقیله و هزارتا کوفت و زهر مار دیگه دارن ولی اینا دارن مپ ها رو هم رایگان میدن :دی شما از آنچارتد بکش بیرون یه کم بتل و استریت فایتر و ... رو نگاه کن تا مستفیض بشی :دی

نه دیگه اشتباهت همینجاس که داری با شوتر ها مقایسه ـش میکنی :دی بازیهای شوتر کلی مپ و وسایل نقیله و هزارتا کوفت و زهر مار دیگه دارن ولی اینا دارن مپ ها رو هم رایگان میدن :دی شما از آنچارتد بکش بیرون یه کم بتل و استریت فایتر و ... رو نگاه کن تا مستفیض بشی :دی
چرا از آنچارتد بکشم بیرون ؟ :d مثال به این خوبی :-" بزار ازش استفاده کنم>:)
میریم سراغ بتل! :d این یکی از پک های بتل :
https://store.sonyentertainmentnetw...tcut/cid=UP0006-BLUS30762_00-BF3SCASSAULT0000
11 سلاح ، 7 دلار
حالا GOW:A ... فرض کن 11 سلاح، 33 دلار :-"
یا مثلا میریم سراغ SF X Tekken
https://store.sonyentertainmentnetw...ars)/cid=UP0102-BLUS30722_00-00307SY***PCHA02
12 کاراکتر ، 20 دلار
و هر لباس هم 1 دلار فروخته میشه! :d (اینم مقایسه با فایتینگ که کاملا بی ربطه :-" )
یا یه فایتینگ دیگه! :d MK
سیزن پس 15 دلار ، 4 کاراکتر ، جدا هرکدوم 5 دلار (کلا فایتینگ فرق میکنه! ساخت کاراکتر با ساخت یک سلاح که فقط L1 مربع و مثلث و افکت رنگش و اینا فرق داره،خیلی فرق میکنه :d ) + یک کلاسیک اسکین پک که 7 تا لباس + 3تا فیتالایتی کلاسیک هست : 5 دلار! :d
https://store.sonyentertainmentnetw...=UP1018-NPUB30668_00-MK9HDDCONVERSION:ADD-ONS
الان 4تا سلاح دیگه بیاد از اینم میزنه بالاتر :d

یا اصلا نزدیک ترین بازی به GOW:A ! :d NG3 !
https://store.sonyentertainmentnetw...ck-1/cid=UP4108-BLUS30916_00-CUSTOMIZEPACK001
4تا لباس جدید + 8تا هدبند یا هرچی هست :-" 2دلار! :d (اینا دیگه آتیش زدن به مالشون البته :d )

اتفاقا بحث مقایسه باشه، GOW:A شباهتش به شوترها خیلی بیشتر به فایتینگ هست! :d خدایی روی چه حسابی میگی اینا شبیه هستن؟ :d غیر از اینکه مبارزاتشون از نزدیکه ؟ :d

و در کل اینکه،حالا قراره مپ ها رو مجانی بدن، دلیل نشده که پول خون پدر گرامی رو بکشن روی قیمت بقیه ی چیزا که! :d
تازه همه ی این بازی ها روی یوزرهای دیگه ی یک PS3 هم کار میکنه:-" مثلا 2تا برادر بخوان بازی کنند نیاز نیست 2بار بخرنش:| (این یکدانه مثال،از اعتراضات ملت توی فروم بازی بود :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or