کسی اون کد بالایی رو امتحان نکرد؟
---
خوب بالاخره سانتا تایید کرد که فردا DLCـها خواهند آمد! گفته 3زره و 2تا شمشیر میباشد! غیر از یکیشون،اسم بقیه رو نگفته ولی مطمئنا همونا هستن :d
و البته یک خبر خوب(احتمالا فردا برای من ضدحال خواهد شد! ) the Chimera Armor برای همه رایگان میباشد دانلودش! :d همونی که من رو بیشتر بقیه جذب کرده بود!
من از الان،تا فردا موقع آپدیت استور، دست به دعا خواهم بود که این یکی مثل قبلیا Unlock نباشه ... ببینم آخرش کاری میکنند من بازیم رو عوض کنم و ریجن 2 بگیرم یا نه
قیمت DLCـها رو نگفتن :d
یه سوالی . من همه گاو ها رو پلات کردم . بعد دیدم بازی یه تروفی آنلاین هم داره که ترینینگ رو باید تموم کرد . من اینترنتم در هم پکیدست . اگه نتم داغون باشه میشه اون قسمت رو تموم کرد ؟ ( چون بازیم کد نداره میخوام کد بخرم از یکی فقط به خاطر همین )
الفرار:dاین منتقد سایت مرتضی هم با اینکه خودی بود ولی پیمان شکنی کرد :biggrin1: .باید همون کاری که کریتوس سر زئوس در آورد تو آخر شماره 3 رو سرش آورد . بزارنش یه گوشه و مشت و لگد بارش کنن . ( مدال گرافیکی به بازی نداده :biggrin1: . Dafuq ؟ :biggrin1: )
سلام.با این کد چیکار میشه کرد؟
کجا باید وارد کرد؟
تو این بازی مولتی پلیر یا دو نفره میشه بازی کرد
آخه بازیرو تموم کردم چند تا شخصیت دیگه هم آزاد شده
اره قيمتش كه خيلي بالاس . فقط season pass چنده ؟ چون همشون براي season pass مجاني هستندآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
سونی و سانتا دیوانند ؟؟؟ Store آپدیت شد و قیمت هر DLC مشخص شد! هر سلاح و زره ، 3 دلار !!!
خدا رو شکر MAPـها قراره Free باشه! وگرنه فکر کنم هر مپ رو 15 دلار میفروختن اینا البته شایدم چون مپ ها رو قراره همینجوری بدن،اومدن پولش رو کشیدن روی اینا!!!!
ولی اینا دیوانند به خدا! کی با چنین قیمتی میخره؟ توی فروم GOW هم الان همه شاکیند!
این DLCـها هم مثل قبلیا چیزی دانلود نمیشه و فقط روی یک یوزر کار میکنه! ==> من مثل قبلیا از Chimera Armor نمیتونم استفاده کنم به خاطر تفاوت ریجن بازی و اکانت
من Season Passـی ندیدم برای فروش! فکر کنم منظورشون همونیه که فقط توی Collectors Edition بازی بودهاره قيمتش كه خيلي بالاس . فقط season pass چنده ؟ چون همشون براي season pass مجاني هستند
الفرار:d
یه سری مشکلات گرافیک مثه لود بافت و باگ و ... نذاشت این مدالو بدم لامصب:d
ولی شاید میشد با ارفاق داد
Chimera Armor برا استور اروپا هنوز نیومده؟