God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
دوستان واسه بازی GOW:A یک تروفیش هست بنام if it aint broke که تو اینجا یک ویدیو ازش گذاشته ولی شیلتره کسی بتونه این ویدیو رو لینک دانلودشو بهم بده خیلی ممنون میشمدرضمن اگه میشه کل تروفی های مخفیش رو معرفی کنید

اینو تو بخش تروفی گاید هم گفتم اینجا هم میذارم کسی میتونه کمک کنه

دوستان واسه بازی GOW:A یک تروفیش هست بنام if it aint broke که تو اینجا یک ویدیو ازش گذاشته ولی شیلتره کسی بتونه این ویدیو رو لینک دانلودشو بهم بده خیلی ممنون میشمدرضمن اگه میشه کل تروفی های مخفیش رو معرفی کنید

به سایت های خارجی مثل ps3trophies.com مراجعه کن . حتما پیدا می کنی.
http://ps3trophies.com/forums/showw...phy-Guides:God-of-War:-Ascension-Trophy-Guide
ویدیوش تو اسپویلر بود . من هنوز داستانی رو بازی نکردم .

آخرین ویرایش:
سلام !
فهمیدم چجوری مشکل صدا حل میشه !
فقط میخوام بدونم توی این ورژن جدیده درست شده؟ (صدا) اگه نه که روش درست شدنو بگم.

قربون استقبالتون :d

- - -ویرایش - - -

تنها کاری که باید بکنید اینه که هر جا مشکل صدا داشت Restart From Last Checkpoint رو بزنید و صداگذاریش فوق العاده میشه !
اگه یادتون باشه توی چپتر 18 صداگذاری افتضاح بود ! (افتضاح که نه ولی برای GoW افتضاح بود) و اینکارو کردم (چند بار) و همیشه هم جواب داد خیلی خوب بود دقیقا شده بود مثل E3
فقط اگه یه فکری برا تکسچر لود کنن خیلی خوب میشه واقعا حیفه این گرافیک به خاطر تکسچر لودیگ دیده نشه :(

برات upload کردم .
God-of-War-Ascension-Trophy-Guide-If-it-ain't-broke....flv

تو این God of war فکر کنم کریتوس یاد بچگی کرده چقدر از در و دیوار لیز میخوره!:-/

چه جوونيايي داشته و ما بي خبر بوديم :d كلا خيلي شاد بود

سلام !
چقد خلوت شده تاپیک !!!
بزودی یه مسابقه تو همینجا میزارم که یکم سرگرم بشید و این بازیو فراموش نکنید :d
جایزه هم داره :)
بعد از امتحانام ایشالا میزارم...

Last edited by a moderator:
دوستان به یه مشکل برخوردم . می خوام مولتی بزنم . بقیه را پیدا می کنه ولی هی دوباره ریست می شه . هی بخش searching... ها پر می شه بعد یهو ریست می شه
شما هم اینجوری اید؟

دوستان به یه مشکل برخوردم . می خوام مولتی بزنم . بقیه را پیدا می کنه ولی هی دوباره ریست می شه . هی بخش searching... ها پر می شه بعد یهو ریست می شه
شما هم اینجوری اید؟

بعضيا مشكل دارن احتمالا به خاطر نته
بعضيا هم كه توي ايران هستن بدون مشكل ميتونن بازي كنن

مشكلاتي كه توي اين پچ جديده حل شدن:
god of war: ascensionSINGLE-PLAYER: Fixed a bug where the camera would sometimes get stuck as the aqueduct bridge repairs itself, preventing the player from progressing after acquiring the Life Cycle power from The Prophet. This no longer requires a chapter restart.

MP: Improvements to Matchmaking and Party System.

MP: Fixed an exploit which allowed Players to equip mix and customize different Allegiance weapons, items, relics, and armors.

MP: Relic of Determination will no longer grant a buff automatically each time the player respawns after their first death. The buff will only be granted when the player has survived 1 minute after respawning.

MP: Relic of Excess will now provide magic and health to nearby teammates in 2-player Trial of the Gods Mode.

MP: Players using Relic of Regeneration will no longer receive magic when grappled in the air by enemy players.

MP: Relic of Divination will now activate for both magics when two uses of any magic are stored.

MP: Relic of Mastery (Ares only) Boost will now last for 40 seconds (instead of 30) at Rank 3.

MP: Ares Wall of Flame will now burn any enemies in Trial of the Gods.

AUDIO: Fixed a bug that was causing audio to cut out during a fresh play through of single-player. We are continuing to evaluate single-player audio issues.

AUDIO: Fixed missing audio for Zeus Item "Thunderous Triumph" when used.

همونطور كه ميبينيد سرورا بهتر شدن و مشكلات صدا توي انلاين هم برطرف شده و گفتن كه دارن روي صداي سينگل پلير بازي هم كار ميكنن و همچنين باگ دوربين توي بازي هم حل شده

این گیم پلی رو من تو قبلیا ندیده بودم؟؟ بود؟؟ من یادممه تو گرشاسپ بود . نکنه از گرشاسپ تقلید کردن؟؟

مثل God of War: Ghost of Sparta

Last edited by a moderator:
خب منم به دلیل مشغله ی زیاد الان بعد از 3 4 ماه از ریلیز بازی رو شروع کردم(یه وجب خاک رو بازی نشسته بود)
Opening بازی افتضاح هست اصن قابل مقایسه با GOW3 نیست .
این یارو کیه دنبالش کرده کریتوس؟؟؟میشه یکی توضیح بده! همین 4 تا دست و پا داره !! هیچ توضیحی داده نشده فقط یه چیزایی راجع به خواهراش گفت بعدا توضیح میده ؟؟ اگه آره نمیخواد چیزی بگید خوذم بعدا میفهمم :d
یه نکته ی جالب
فک کنم تا الان نیم ساعت بازی رو رفتم و کریتوس یه دیالوگ هم نداشته!!!
قضیه این چپتر 28 چیه میگن سخته و نمیشه رد کرد ؟؟؟ من رو درجه ی بعد نرمال بازی میکنم فک کنم Hard هست (شایدم Titan یادم نیس الان) اگه سخته و اعصاب خوردی داره همین الان از اول رو نرمال بازی کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or