ehsanofwar
کاربر سایت
پـَ بیا دیگهمن تازه گذاشتم برای اپدیت حالا اپدیت تموم شد میام میگم درست شده یا نه
پـَ بیا دیگهمن تازه گذاشتم برای اپدیت حالا اپدیت تموم شد میام میگم درست شده یا نه
خب اپدیت کردم و یه چند دستی هم مولتی زدم:d
تقریبا 80 درصد جوین میشه و مشکلات تا حدود زیادی برطرف شده
برید لذت ببرید
آره کد دادن گفتن از زمان وارد کردن این کد به مدت 24 ساعت می تونی دبل xp بزنی بر بدناحسان کد بوده؟ اگر کد بوده که شاید مال همین امروز باشه! اگر کد نبوده که، 4شنبه رو کلا XP دو برابر میدادن!برنامه ی Double XP رو هم گذاشتن :
احسان کد بوده؟ اگر کد بوده که شاید مال همین امروز باشه! اگر کد نبوده که، 4شنبه رو کلا XP دو برابر میدادن! :d برنامه ی Double XP رو هم گذاشتن :این سونی و سانتا چقدر دارن به نفع من کار می کنن از یه طرف با این آپدیت مولتی درست شد از یه طرف برام ایمیل زدن یه کد XP بوست به مدت 24 ساعت ، جایزه دادن برید ایمیل هاتون رو چک کنید البته من الان دیدم گویا برای دیروز پریروز بوده
---AUDIO: Sound channel output bug: Game now defaults to stereo for all new players. Existing players with preferences set already should double check their in-game sound output options and make sure they are set for the speaker configuration they are using.
This Saturday, April 20th beginning at 7PM, the Gnomon Gallery of Los Angeles will be hosting a special Live Streamed Q&A Panel followed by an Art Gallery Opening until 11PM PST for the Art of God of War Ascension. The event is COMPLETELY FREE to attend (festivities provided). If you’re not local to the Los Angeles area, then be sure to tune in to our Live Stream at 7PM PST exclusively on our Sony Santa Monica Twitch TV Channel.
از اینکه این پست رو خوندید کمال تشکر رو میدارم>:dاین پچ مشکل صدا رو حل کرده?
این سونی و سانتا چقدر دارن به نفع من کار می کنن از یه طرف با این آپدیت مولتی درست شد از یه طرف برام ایمیل زدن یه کد XP بوست به مدت 24 ساعت ، جایزه دادن برید ایمیل هاتون رو چک کنید البته من الان دیدم گویا برای دیروز پریروز بوده
آره کد دادن گفتن از زمان وارد کردن این کد به مدت 24 ساعت می تونی دبل xp بزنی بر بدن
مشکلات انلاین بعد از اپدیت همچنان پا برجاست . چه جوری دوستان می گن مشکل حل شده ؟ مشکل اساسی تر از این حرف هاست که به این سادگی ها حل بشه گویا !
بعضی وقت ها شانسی این تفاق می افته . ولی در کل مشکلات هنوز حل نشده اصلا .من دیشب بعد اپدیت تونستم تقریبا راحت بازی کنم
حالا دوباره بازی نکردم فردا یه try میکنم:d
بعضی وقت ها شانسی این تفاق می افته . ولی در کل مشکلات هنوز حل نشده اصلا .
متاسفانه به اینی که سانتا ساخته سرور نمی گن ! دوستان توجیه نبودن مثل اینکه تو ساخت بازی انلاین و ... با پینگ 120 تا 180 خیلی راحت فیفا انلاین می زنم و بدون کوچکترین لگی لذت می برم ! به اینی که ea ساخته سرور می گن . به سرور های cod سرور می گن . نه این اشغاله سانتا ! کلا واسه این نسخه باید همه جوره برای سانتا تاسف خورد . حالا می خواد تیم اصلی روی این بازی کار کرده باشه یا تیم اصغر اینا ! در هر صورت خراب کردن شدید .
من اصن تو كف اين سرورا موندم من از همون اول اول عجيب راحت بازي مي كردم......
نه !
این بازی به عنوان GoW بشدت عالیه و خیلیم لذت بخشه هم مولتی هم سینگل
---------- نوشته در 09:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------
حرفتو قبول دارم !
الان ایرانی یا اونور؟