hazhirmahmodi
کاربر سایت
من راهنمایی میخواستم ولی خوب.بله اون چیت بازی هستش ارب های قرمزو به بینهایت کردم تمام اسلحهامو اپگرید کردم به اخرین لول.اون ارب های قرمز چرا اونجوری اند؟ رمزی چیزی داره؟:d
لطفا الان کمک
من راهنمایی میخواستم ولی خوب.بله اون چیت بازی هستش ارب های قرمزو به بینهایت کردم تمام اسلحهامو اپگرید کردم به اخرین لول.اون ارب های قرمز چرا اونجوری اند؟ رمزی چیزی داره؟:d
من راهنمایی میخواستم ولی خوب.بله اون چیت بازی هستش ارب های قرمزو به بینهایت کردم تمام اسلحهامو اپگرید کردم به اخرین لول.
لطفا الان کمک
من اصولا خوب نمیتونم این جور چیزا رو توضیح بدم:d ولی تا جایی که یادمه باید اون ساعت شنی رو بشکونی قبلش هم یه چیزیو باید از اون راهروی بالا بندازی پایین
حالا اون چیت رو بده بی زحمت:d
بازی من کپی هستش ویک چیت به صورت فایل pkg نصب کردم ونرم افزاری را که فقط بر روی 3.55 کار میکنه نصب کردم وچیت هارو فعال بعد بازی رو اجرا کردم وتموم.سلام
والا من مطمن نيستما ولي شايد بازي دوستمون كپي باشه(شايد) و فايل هاي بازي رو تغيير داده باشه.
HnS خودش زیر مجموعه ی اکشن ادونچره برادر !
امیر هم که زحمت توضیحات تکمیلی رو کشید . اصالت هم چیزیه که جدیداً بین بچه ها باب شده ! هر بازی ای متاش میاد پایین میگن از اصالت دور شده هر بازی ای متاش بالا میشه میگن به ریشه ها برگشته !!!!!! اینم میذاریم پای همون
بازی من کپی هستش ویک چیت به صورت فایل pkg نصب کردم ونرم افزاری را که فقط بر روی 3.55 کار میکنه نصب کردم وچیت هارو فعال بعد بازی رو اجرا کردم وتموم.
حالا من کمک میخواهم؛شما هم میگید چیت!!!!!!
!!!!!
کمک من بازی رو روی نرمال شروع کردم الان مرحله 28 هستم . خیلی سخته نمیتونم دیگه بازی کنم .چه جوری اسون کنم ....//؟>؟