God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
آخیش بالاخره مرحله 28 رو رد کردم،راست میگینا خیلی هم سخت نبود چون ما عادت کرده بودیم بکشیم بریم جلو بخاطر همین یه ذره اینجا سخت به نظر می رسید:d
فقط کافیه یه ذره اعتماد به نفس داشته باشی و استراتژیک خیلی راحت رد میکنی
اینم بگم که من فقط از تاکتیک L1 x استفاده کردم و خیلی راحت تونستم ردشون کنم حتی جونم به نصفم نرسیده بود;)
ولی باز یه جا دیگش گیر کردم:(
وقتی همه رو میکشی میری بالا به یه در میرسی اون در و که باز کردی بعدش باید چکار کنی؟

آخیش بالاخره مرحله 28 رو رد کردم،راست میگینا خیلی هم سخت نبود چون ما عادت کرده بودیم بکشیم بریم جلو بخاطر همین یه ذره اینجا سخت به نظر می رسید:d
فقط کافیه یه ذره اعتماد به نفس داشته باشی و استراتژیک خیلی راحت رد میکنی
اینم بگم که من فقط از تاکتیک L1 x استفاده کردم و خیلی راحت تونستم ردشون کنم حتی جونم به نصفم نرسیده بود;)
ولی باز یه جا دیگش گیر کردم:(
وقتی همه رو میکشی میری بالا به یه در میرسی اون در و که باز کردی بعدش باید چکار کنی؟
توروخدا یکی کمک کنه من هنوز توی چپتر 28 لعنتی گیر کردم هر سه تا اپدیتم ریختم ولی فرقی نکرده.. :|
این تاکتیک L1وX چیه؟

توروخدا یکی کمک کنه من هنوز توی چپتر 28 لعنتی گیر کردم هر سه تا اپدیتم ریختم ولی فرقی نکرده.. :|
این تاکتیک L1وX چیه؟
به قول بچه ها مثل یه مرد باید اونجا رو بری:d
تاکتیک L1 x یعنی اینکه وقتی دشمن خواست بهت حمله کنه L1 رو نگه دار ضربدر رو بزن بعد بهشون ضربه بزن تا سرشون گیج بره و بعد R1 رو بزن اینجوری خیلی راحت میتونی اونجا رو رد کنی
من خودم تمام انرژیمو صرف همین چپتر کردم به طوری که آخر که تموم شد یه در مربا رو نتونستم باز کنم:))
آخر تونستما:d

به قول بچه ها مثل یه مرد باید اونجا رو بری:d
تاکتیک L1 x یعنی اینکه وقتی دشمن خواست بهت حمله کنه L1 رو نگه دار ضربدر رو بزن بعد بهشون ضربه بزن تا سرشون گیج بره و بعد R1 رو بزن اینجوری خیلی راحت میتونی اونجا رو رد کنی
من خودم تمام انرژیمو صرف همین چپتر کردم به طوری که آخر که تموم شد یه در مربا رو نتونستم باز کنم:))
آخر تونستما:d
ایول منم بالاخره ردش کردم با هزار زحمت!:d
در مربا که خوبه من دیگه انرژی و توان تایپ کردنم ندارم:d

اون 100 مگ در راستای آسون کردن چپتر 28 بود :|
نامردا ورداشتن آنلاین رو پینگی کردن هر کی پینگش به هاست نخوره شوت میشه بیرون :(( ولی توی بتا این سیستم نبود :(
ولی کلاً یه سری قرار آنلاین بذارید حداقل خودمون با خودمون گروهی بازی کنیم :دی
خوشحال بودم که شاید مربوط به انلاین باشه ! در هر صورت تنها راه حل موجود همینه گویا ! استارتش رو خودت بزن تا بقیه هم جمع بشن .

من تا چپتر 12-13 اینا رو Hard رفتم واقعاً چسبید , طراحی مراحل عالی , صداگذاری و گیمپلی و همه چی خیلی میزونه فقط داستانش آبکی ـه , تا الان که راضی بودم کلی باس فایت خفن تو راه دیدم :d

همين الان تمومش كردم واقعا خاك تو سرشون كه به خاطر Multi-Player _يدن به سينگلو داستانش :(

---------- نوشته 29-03-2013 در 12:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 28-03-2013 در 11:55 PM ارسال شده بود ----------

..........:^o
راست ميگه منم فقط تو چپتر 18 و 30 مشكل صدا داشتم :d

آقا یه چیزی رو تازه یابیدم گفتم بگم بد نیست :دی صدا گذار Orkos توی این بازی همون صداگذار Joel توی تلو ـه :دی
پ.ن : Orkos همون بنده خداس که اوایل مثل یه روح سیاه میومد پیش کریتوس و از اواسط کار با چهره ی واقعیش رویت شد :دی

بازيو الان تموم كردم همه چيزش خوب ،سيستم مبارزه ،باس فايتينگ ،معماهاي بازي فقط داستان خوبي نداشت .
چپتر ٢٨ رو يه ضرب رد كردم البته رو نرمال .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or