God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
اینجا نه کسی گفت گاو سخته ، نه کسی گاو رو به خاطر سختیش بازی میکنه ! چپتر 28 ـی هم که اکثراً می نالن سخت نیست استراتژی می خواد. ولی چون اکثراً به بکش برو جلو بدون برنامه عادت کردن ممکنه اونجا به مشکل بخورن . حالا گاو توهین کرده به بازیهای سخت و اینا شما زیاد خودت رو ناراحتش نکن ، برو نینجا گایدن بزن به بدن ، تاپیکش همین دور و وراس .
در ضمن این رو هم اشاره کنم که توی تمام بازیها سختی بیشتر اگر هر المانی رو به همراه داشته باشه (هوش مصنوعی بیشتر , دشمنان بد قلق تر و ...) یه چیز رو همیشه داره ، اونم اینه که خون شما با ضربات کمتری از سوی دشمن ها به پایان میرسه !

مدت ها بود برام سوال بود منظور بچه ها از "گاو" چی هست و حالا واقعا متوجه شدم و مدت ها بود دوست داشتم در این مورد نطری بدم سخت (!) ولی خب بی خیال دیگه ما گاو نمی شناسیم ولی اگر منظور GOW هست چرا می شناسیم کمو و بیش ! یکی مثل من تازه کار و نا اشنا یکم براش هضم این روونی تلفظ سخت هست که gow رو گاو ببینه و PES رو پس !!! ( تا بوده همین بوده هیچی سر جای خودش نیست فقط از روی احساسات بلند و سرکش دست به طرفداری می زنیم در حالی که هنوز نمی دونیم بازی محبوب و مورد علاقه خودمون چی خطاب کنیم و حالا هم شاید خیلی ها GOW برای اسمش فقط بازی می کنند! ) ( البته پر بیراه هم نمی گید چون شخصیت اصلی این سری خیلی شباهت به گاو داره !)

من در انتهای نظر قبلیم گفتم خیلی عالی هست اگر این سری و ادامش کمی به همین استراژِی که شما می گید اهمیت بده و دیگه بزن و برو و بکش الکی و پوچ نباشه و چون هنوز تجربه نکردم این عنوان رو بیشتر نظرم روی GOW 3 معطوف کردم! ولی با توجه به دمو ها و ... دیدم بعید می دونم هنوز GOW از حالت botton Mashing بودن خودش خلاص شده باشه همین جور که سری قبلی این بازی اسیرش بود ! ( نمی دونم gow برای چی بازی می کنن گرافیک بی نظیر و داستان خوب و باس های بزرگ ولی تو کتم نمی ره کسی gow یکم برای گیم پلی و بزن و بکشش نخواد که عمرا این جوری نیست !)

خیلی خوب می شد اگر سختی بیشتر بازی ها اون موارد داخل پرانتز رو داشت ولی فقط مورد آسیب پپذیری رو داره ! من دشمن این بازی نیستم و طرفدار و بمیرشم نیستم ولی کسی نمی گفت بد می شد اگر این سری موارد بیشتری در زمینه سختی اراعه می داد! هیچ کس خورده نمی گرفت اگر بازی ارزش تکرارشو با سختی منطقیش بالا می برد در جهت های مختلف ! و کسی شکایت نمی کرد اگر بازی دکمه زنی نبود و کمی هم مهارت و چالش بود بازی که انقدر بزرگ هست عیب به این بزرگی داره خفش می کنه ! حداقل سری های پیشین که این چنین بود به خصوص شماره 3 که تجربه ناقص از سبک هیجان انگیز بود -

---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

....So This Is The Next Generation Of Trolling;)

نه اتفاقا من شخصا دور بر این جور بازی با کلمات نمی پرم و ترجیح می دم از چیزی که بدم می یاد بگم بدم می یاد! نگم می خوام بکوبونمش یا غیره...این بزرگان (!) نه با حرف من بالا می رن نه پایین ! پس قصد بی شک چنین نیست ولی خب نظر مال من هست و پسند دیگران سر نظرم برام مهم نیست ولی خب همیشه گفتم و همیشه می گم gow3 کنترل بسیار معمولی داشت و دست و پا بسته و بدون کوچکترین انعطاف! ولی چون بازی جوری بود می شد در یک خط مستقیم حرکت کرد و بازی تموم کرد به چشم نمی اومد می شد با با 4 تا مثلث سخت ترین دشمن بازی رو ترکوند دیده نمی شد ( روی نرمال البته چون روی هارد به طرز جالبی ضعف های کنترل سر همون اسیب پذیری بیشتر دیده می شه ) از کمبو زدن و موارد پیرامونش هم حرفی نمی زنم چون برای این بازی حرام هست اصلا بازم هم می گم امیدوارم در GOW A این مشکلات حل شده باشه جای خوشحالی داره و کسی بدش نمی یاد از تغییرات مثبت !

دوستان یکی لطف کنه یه لینکی بده تا ما بریم اون ابدیت 107 مگی رو دانلود کنیم اوریجش باشه

---------- نوشته در 04:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست کمکمون کنه ؟ اخه من توی کنسول نمیتونم ... تا ابدیت روی 5% میرسه ارور میده سرعتم هم خوبه مشکلی ندار م ولی نمیدونم چرا حالا خواهشا یکی بزاره دانلود کنیم

مدت ها بود برام سوال بود منظور بچه ها از "گاو" چی هست و حالا واقعا متوجه شدم و مدت ها بود دوست داشتم در این مورد نطری بدم سخت (!) ولی خب بی خیال دیگه ما گاو نمی شناسیم ولی اگر منظور GOW هست چرا می شناسیم کمو و بیش ! یکی مثل من تازه کار و نا اشنا یکم براش هضم این روونی تلفظ سخت هست که gow رو گاو ببینه و PES رو پس !!! ( تا بوده همین بوده هیچی سر جای خودش نیست فقط از روی احساسات بلند و سرکش دست به طرفداری می زنیم در حالی که هنوز نمی دونیم بازی محبوب و مورد علاقه خودمون چی خطاب کنیم و حالا هم شاید خیلی ها GOW برای اسمش فقط بازی می کنند! ) ( البته پر بیراه هم نمی گید چون شخصیت اصلی این سری خیلی شباهت به گاو داره !)
شما اگه دوستتون اسمش محمد باشه چی صداش میکنی ممد یا م ح م م د؟تو خونه همه خانواده رو اونجوری که اسمشون نوشته میشه صدا میکنید؟بسه بابا دیگه اسم بازی رو گفتنم شده براتون کلاس به همه چی گیر داده بودن به غیر این یکی که شما تکمیل کردین.

اینم لینک(بلدی که با ps3 proxy کار کنی ایشالا)

http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...ABDPATCH00001-A0103-V0100-PE.pkg?product=0085

مدت ها بود برام سوال بود منظور بچه ها از "گاو" چی هست و حالا واقعا متوجه شدم و مدت ها بود دوست داشتم در این مورد نطری بدم سخت (!) ولی خب بی خیال دیگه ما گاو نمی شناسیم ولی اگر منظور GOW هست چرا می شناسیم کمو و بیش ! یکی مثل من تازه کار و نا اشنا یکم براش هضم این روونی تلفظ سخت هست که gow رو گاو ببینه و PES رو پس !!! ( تا بوده همین بوده هیچی سر جای خودش نیست فقط از روی احساسات بلند و سرکش دست به طرفداری می زنیم در حالی که هنوز نمی دونیم بازی محبوب و مورد علاقه خودمون چی خطاب کنیم ... )

الان واقعا هدفتون از این پاراگراف کلا چیه ؟! یعنی مثلا از سر بی سوادی که اینجا ما هر از گاهی به بازی "گاو" میگیم دیگه ؟!
همین ایشونی که شما داری سر لفظ گاو بهش خورده میگیری و وصلش میکنی به بلد نبودن خطاب بازی مورد علاقه و فن بودن از سر احساسات بلند و سرکش (!) و از این حرف ها ... به معنی واقعی کلمه این سری رو جویده ، اینجا اصل روی سادگی و کوتاهی حرفها و جمله ها بنا شده که اینم برمیگرده به خود ما ایرانیها که به نظر من ایرادی هم نداره ترجیح میدیم به ساده ترین و کوتاه ترین شکل ممکن منظورور برسونیم حالا به فارسی چیزی واش جور بشه دیگه بهتر ، همین !

من در انتهای نظر قبلیم گفتم خیلی عالی هست اگر این سری و ادامش کمی به همین استراژِی که شما می گید اهمیت بده و دیگه بزن و برو و بکش الکی و پوچ نباشه و چون هنوز تجربه نکردم این عنوان رو بیشتر نظرم روی GOW 3 معطوف کردم! ولی با توجه به دمو ها و ... دیدم بعید می دونم هنوز GOW از حالت botton Mashing بودن خودش خلاص شده باشه همین جور که سری قبلی این بازی اسیرش بود ! )

الان یعنی گاو 3 ببخشید (!) God of War III بزن و بکش و پوچ بوده دیگه ؟! GOW III رو باید با کل سری کنار هم دید چون فقط اینطوریه که معنی اون تاکید بر گیم پلی و کشتن یکی یکی خداها معنی پیدا میکنه غیر از این باشه همین ایراد شما ازش سردرمیاره !

من در انتهای نظر قبلیم گفتم خیلی عالی هست اگر این سری و ادامش کمی به همین استراژِی که شما می گید اهمیت بده و دیگه بزن و برو و بکش الکی و پوچ نباشه و چون هنوز تجربه نکردم این عنوان رو بیشتر نظرم روی GOW 3 معطوف کردم! ولی با توجه به دمو ها و ... دیدم بعید می دونم هنوز GOW از حالت botton Mashing بودن خودش خلاص شده باشه همین جور که سری قبلی این بازی اسیرش بود ! ( نمی دونم gow برای چی بازی می کنن گرافیک بی نظیر و داستان خوب و باس های بزرگ ولی تو کتم نمی ره کسی gow یکم برای گیم پلی و بزن و بکشش نخواد که عمرا این جوری نیست !)

خیلی خوب می شد اگر سختی بیشتر بازی ها اون موارد داخل پرانتز رو داشت ولی فقط مورد آسیب پپذیری رو داره ! من دشمن این بازی نیستم و طرفدار و بمیرشم نیستم ولی کسی نمی گفت بد می شد اگر این سری موارد بیشتری در زمینه سختی اراعه می داد! هیچ کس خورده نمی گرفت اگر بازی ارزش تکرارشو با سختی منطقیش بالا می برد در جهت های مختلف ! و کسی شکایت نمی کرد اگر بازی دکمه زنی نبود و کمی هم مهارت و چالش بود بازی که انقدر بزرگ هست عیب به این بزرگی داره خفش می کنه ! حداقل سری های پیشین که این چنین بود به خصوص شماره 3 که تجربه ناقص از سبک هیجان انگیز بود -

در مورد پاراگراف اول که خداوند شما را توفیق روز افزون دهاد ! شما که از روی احساسات سرکش بازی رو گاو خطاب نمی کنی ، دقیقاً از روی کدوم احساست من رو شناختی که اینجوری در موردم حرف میزنی ؟ دقیقاً اون احساس مذکور کدومه ؟ :-/
عزیز دل خودت داری حرف های خودت رو نقض میکنی ! گاو 3 روی درجه ی Hard از استراتژیک ترین ها بود ! یعنی اصلاً نمی شد همینجوری کار رو جلو برد !
در ادامه هم بهتره اول شما تعریفتون از واژه ی button Mashing رو برای ما بگید تا ببینیم اصلاً تعریف هامون از این واژه یکیه یا نه ! تا ببینیم گاو button Mashing هست یا نه ؟! (که روی درجات سختی بالا نیست)
الان چند تا بازی توی این نسل با AI خیلی خوب داریم توی این سبک ؟ اصلاً جمله رو اصلاح کنم ! چند تا بازی درست حسابی کلاً توی این سبک یافت میشه ؟! اگر خیلی بازیهای این سبک رو تحویل بگیرین شاید کمتر از انگشتان دو دست بتونید توش HnS بدرد بخور پیدا کنید ! شما اصلاً ببین سخت افزار کنسول های این نسل ، کشش AI خیلی بالا برای این سبک رو دارا هست ؟ شما انگار اومدی یه High End PC گذاشتی جلوت داری میکوبیش ! نه عزیزم ! شما داری در مورد سخت افزار 7 سال پیش حرف میزنی ! سخت افزاری که باید بتونه توی سال 2013 چه از لحاظ بصری مثل گرافیک و فریم ریت و ... چه از لحاظ گیم پلی بتونه یه چیز قابل قبول به شما ارائه بده ! قطعاً زیاده روی توی هرکدوم به یه بخش دیگه لطمه میزنه ! شما یه طرفه با قاضی نرو ، اول ببین سازنده با چی داره بازی میسازه بعد بهش خرده بگیر ! همین گاوی که با خاک کوچه یکیش کردی تنها بازی ای بود که بیشترین تعداد دشمن در یک محیط رو داشت . باقی موارد پیشکش ...
با حرفهای اون دوستمون موافق نیستم، ولی گاو ۳ استراتژیک؟ بی خیال! تو سخت ترین درجه هم RS و پری وسلام.
مگه شما برای سایر بازیهای HnS از نظریه ی نسبیت استفاده می کنین ؟
پ.ن : اسمش R3 هست

آخرین ویرایش:
در مورد پاراگراف اول که خداوند شما را توفیق روز افزون دهاد ! شما که از روی احساسات سرکش بازی رو گاو خطاب نمی کنی ، دقیقاً از روی کدوم احساست من رو شناختی که اینجوری در موردم حرف میزنی ؟ دقیقاً اون احساس مذکور کدومه ؟ :-/
عزیز دل خودت داری حرف های خودت رو نقض میکنی ! گاو 3 روی درجه ی Hard از استراتژیک ترین ها بود ! یعنی اصلاً نمی شد همینجوری کار رو جلو برد !
در ادامه هم بهتره اول شما تعریفتون از واژه ی button Mashing رو برای ما بگید تا ببینیم اصلاً تعریف هامون از این واژه یکیه یا نه ! تا ببینیم گاو button Mashing هست یا نه ؟! (که روی درجات سختی بالا نیست)
الان چند تا بازی توی این نسل با AI خیلی خوب داریم توی این سبک ؟ اصلاً جمله رو اصلاح کنم ! چند تا بازی درست حسابی کلاً توی این سبک یافت میشه ؟! اگر خیلی بازیهای این سبک رو تحویل بگیرین شاید کمتر از انگشتان دو دست بتونید توش HnS بدرد بخور پیدا کنید ! شما اصلاً ببین سخت افزار کنسول های این نسل ، کشش AI خیلی بالا برای این سبک رو دارا هست ؟ شما انگار اومدی یه High End PC گذاشتی جلوت داری میکوبیش ! نه عزیزم ! شما داری در مورد سخت افزار 7 سال پیش حرف میزنی ! سخت افزاری که باید بتونه توی سال 2013 چه از لحاظ بصری مثل گرافیک و فریم ریت و ... چه از لحاظ گیم پلی بتونه یه چیز قابل قبول به شما ارائه بده ! قطعاً زیاده روی توی هرکدوم به یه بخش دیگه لطمه میزنه ! شما یه طرفه با قاضی نرو ، اول ببین سازنده با چی داره بازی میسازه بعد بهش خرده بگیر ! همین گاوی که با خاک کوچه یکیش کردی تنها بازی ای بود که بیشترین تعداد دشمن در یک محیط رو داشت . باقی موارد پیشکش ...
با حرفهای اون دوستمون موافق نیستم، ولی گاو ۳ استراتژیک؟ بی خیال! تو سخت ترین درجه هم RS و پری وسلام.

تصویر یک نیم سانت از بالا پایین سیاه است، مشکل از منه؟

اول بازي فكر كنم اندازه تصويرو تنظيم نكردي ميتوني بري توي Options و رديفش كني

---------- نوشته در 04:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:19 AM ارسال شده بود ----------

توی آپدیت جدید،علاوه بر اون قضیه ی چپتر 28، یک سری تغییرات هم توی بخش مولتی دادن!

1. خالکوبی به بازی اضافه شده! (به قول خودشون Mark :d و حالا همه میتونند Marked Warrior بگردند! :d ) کلا 6طرح بیشتر نیست البته :-"

• Mark of the Thief, for HADES
  • Mark of the Trojan, for ALL
  • Mark of the Spartan, for ALL
  • Mark of the Legionnaire, for ARES
  • Mark of the Mercenary, for ZEUS
  • Mark of the Deep, for POSEIDON

2. 8 رنگ جدید هم اضافه کردن، که یکیشون Ash (خاکستر) میباشد! :d رنگی که گفتن که به رنگ پوست میخوره:-" ولی توی بخش مولتی Armor Tint داریم، برای رنگ پوست هم از Origin استفاده شده:-" حالا ... :d

روی مشکل صدا و همینطور سرورها هم دارن کار میکنند!
و گفتند به زودی 4ـمین سلاح بخش مولتی رو هم معرفی میکنند!
توی بخش خداهای سایت بازی هم برید،بین عکس سلاح ها 2تا علامت سؤال هنوز وجود داره! که مربوط میشه به سلاح چهارم! طبق شایعات هم دستکش و این چیزا میباشد!

جزئیات DLCـهای آینده هم به زودی...(گفته شده مپ ها همگی Free خواهند بود! ) یک حرکت جدیدی هم قراره برن به زودی،که گفتن چیزی بهتون نمیگیم >:)

یک آمار جزئی از بخش مولتی :
FACTOID: Ares is the most popular God allegiance thus far, but also has players with the lowest overall skill rating. Hades is the second most popular, and the highest skill rated players, evil incarnate FTW!

حتي با ايرانيا هم نميشه انلاين بازي كرد؟
Trial of the gods هم با يه ايراني نميشه؟
توي بازي خيييلي لگ داره؟
ببخشيد خيلي سوال پرسيدم اخه همين نيم ساعت پيش گزاشتم اپديت بشه :d

حتي با ايرانيا هم نميشه انلاين بازي كرد؟
Trial of the gods هم با يه ايراني نميشه؟
توي بازي خيييلي لگ داره؟
ببخشيد خيلي سوال پرسيدم اخه همين نيم ساعت پيش گزاشتم اپديت بشه :d
من هم با ایران هم با بچه های اونور آب بازی کردم هیچ مشکلی نداشتم. هم Trials of God بازی کردم و هم Match of Champions ... پینگ تایمم با اروپا معمولا 140-150 هست ، شاید اگه پینگ بالاتر باشه مشکل داشته باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or