God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
من یه جا گیر کردم اون جایی که ساعت شنی هست به سمت راست میرم یه تابلو ته راه رو هست که عکس یه زنه روشه که کلاه داره اونجا سمت راست راه رو دوتا اتاق هست که تو اولیش یدونه از اون گاز سبز ها هست من نمیدونم باید چه جوری از راه رو برم بیرون

من یه جا گیر کردم اون جایی که ساعت شنی هست به سمت راست میرم یه تابلو ته راه رو هست که عکس یه زنه روشه که کلاه داره اونجا سمت راست راه رو دوتا اتاق هست که تو اولیش یدونه از اون گاز سبز ها هست من نمیدونم باید چه جوری از راه رو برم بیرون
دوست گرامی
برو داخل راه گاز سبزه همون دری که بازی بهت نشون میده رو برو ایتمهاشو جمع کن برگرد دوباره برگرد بیا روی همین گاز سبزه برو سمت چپ در بشکون برو داخل راه اصلیش (دشمنی که جلوت میاد زنی که که برق بهت پرت میکنه) بعد از اینکه اینو میکشی دوتا اتاق برات باز میشه یه اتاق ایتم داخلش یه اتاق هم گاز سبز داخلشه زیر پات میشکنه مسیر اصلی بازی اینه

دوست گرامی
برو داخل راه گاز سبزه همون دری که بازی بهت نشون میده رو برو ایتمهاشو جمع کن برگرد دوباره برگرد بیا روی همین گاز سبزه برو سمت چپ در بشکون برو داخل راه اصلیش (دشمنی که جلوت میاد زنی که که برق بهت پرت میکنه) بعد از اینکه اینو میکشی دوتا اتاق برات باز میشه یه اتاق ایتم داخلش یه اتاق هم گاز سبز داخلشه زیر پات میشکنه مسیر اصلی بازی اینه

یعنی نباید تابلوی ته راه رو رو بشگنم (ودوما کدوم در )

سلام.دوستان یه راهنمایی میخواستم.
تو چپتر 26 چطوری اون نور منشور رو منعکس کنم توی 2 تا چشم!!:-/هر کاری میکنم نمیشه!!:|
از نردبان برو بالا , رو اون سطح متحرک ( L2 + مثلث ) رو بزن بعد سریع بپر برو زنجیر رو بکش . وقتی اومد پایین زنجیر رو ول کن .
اون اهرم رو هم بگش تا لیزر بیاد پایین

با سلام !
بچه ها ببخشید یک سوال نوبی دارم !
میخواستم بدونم حتما باید شماره 1 رو بازی کرده باشم ؟
{داستان بین فواصیل کدوم نسخه ها هست ؟}
با تشکر ً!@
:x

با سلام !
بچه ها ببخشید یک سوال نوبی دارم !
میخواستم بدونم حتما باید شماره 1 رو بازی کرده باشم ؟
{داستان بین فواصیل کدوم نسخه ها هست ؟}
با تشکر ً!@
:x
سلام اگه به ترتيب داستان ميخواي بازي كني:
God of War: Ascension
God of War: Chains of Olympus
God of War
God of War: Ghost of Sparta
God of War II
God of War III

این باگ هارو شماهم دارید ؟

مثلا یه نمونش من معمای چپتر 26 رو کامل حل کردم و بعد دیدم هیچی نشد من گفتم حتما معماهه ادامه داره 2 ساعت اینور اونور کردم هیچی دستگیرم نشد تا این که شک کردم شاید بازی مورد داره مثل چند مورد تو لول های قبل...از بازی امدم بیرون دوباره رفتم و به محض حل معمای مرحله 26 دیدم دمو امد.

باگ بازی هست یا مشکل بازی من هست ؟ تو لول های قبل هم هر از چند گاهی این شکلی میشد. و بازی ادامه نداشت تا این که باید یه بار کامل از بازی میامدم بیرون تا دوباره برم داخلش.

ولی خداوکیلی درجه سختی رایزینگ تو حالت نرمال کجا و این کجا...چپتر 28 خیلی هم سخت نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or