خوب ما رو نرمالش موندیم مرد مومنبه جان خودم این Chapter 28 رو دارین الکی به خودتون تلقین میکنین که سخته !! من هیچ ادعایی توی H&S ندارم ، ولی روی Normal حدود 6،7 بار اونجا مُردم و الآن هم روی Hard توی دفعه سوم ردش کردم ! واقعاً در این حد سخت نیست و فقط یه کم تمرکز و مصرف بهینه انرژی (!) نیاز داره.
به شخصه اون مرحله قبل از رسیدن به خواهر چاقه توی GoW II رو (که باید توی یه راهرویی حرکت میکردیم و چند تا موج دشمن پشت سر هم می اومدن) روی Normal سخت تر از این Chapter 28 روی Hard میدونم.
خاک بر سر Santa Monica که میخواد با آپدیت این مرحله رو آسون کنه !!! خیلی کار زشتیه ! خب هر کسی میخواد میتونه روی Normal و Easy بازی کنه دیگه.
بابا یه کم جا خالی بدین و جادوها رو هم پشت سر هم مصرف نکنین ، حله !خوب ما رو نرمالش موندیم مرد مومن
دوستان دمتون گرم جواب منم بدیدچپتر 10 اونجایی که
دو تا راه دیگه بعد یه یه نور سبز داره میری روش همه جا یخ میزنه تو یه اتاقی ازین جعبه های قدرت و قرمز داره اونجا رو چه جوری باید برم؟
دو طرفه یه طرفو رفتم یه طرفشو گیر کردم
يكم بد توضيح داداي!:dدوستان دمتون گرم جواب منم بدید
شرمنده عکس میزارميكم بد توضيح داداي!:d
ي ذره واضح تر شرح بده كجايي!?
بابا یه کم جا خالی بدین و جادوها رو هم پشت سر هم مصرف نکنین ، حله !
طبقه اول به طرز فجیعی سخت تر از بقیه هست ! اونجا زیاد از جادو استفاده کنین. یعنی به دشمن حمله کنین و تا دیدین داره میاد چنگ بندازه ، یه جادوی آتیشی بزنین. توی این طبقه جادو راحت شارژ میشه و برای طبقات بعدی میشه نگه داشت.
طبقه دوم آسون تر هست و فقط اون دو تا خانوم وحشی یه کم سخت هستن و باید هی جا خالی بدین ! اون سنگین وزنه که راحت ترین دشمن اون طبقه هست و باید 2،3 تا ضربه بزنین و فرار کنین و دوباره برگردین و الی آخر. اون پروازی ها رو هم خیلی راحت میگیرین و شوت میکنین توی در و دیوار یا بیرون از محوطه !
طبقه سوم هم زیاد سخت نیست و بهتره حداقل 2 تا جادو نگه داشته باشین. مهم ترین بخش این طبقه هم سیخ های روی دیوار هست که باید ازشون دور باشین.
کلاً با یه کم تمرین میشه راحت ردش کرد ! نمیدونم بقیه با چه چیزی رفتن ، ولی من با BoC آتیشی اونجا رو تموم کردم. زیاد هم از اون جادوهای L2 استفاده نکردم چون کلاً یادم میره استفاده کنم ! یعنی هنوز توی دست دوم که دارم بازی رو تموم میکنم هم Trophy اونا رو نگرفتم !