God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
اون مجسمه رو ببر جلوتر و بعد برو زیر اون نور سبزه تا اون چیز لوستر مانند بیاد پایین،بعد بپر رو مجسمه و برو بالای لوستر و با R1اون ساعت شنی رو بشکون:d

خیلی ممنون از راهنماییت:-*
مطمنی!؟چون من قبلا رفتم بالا و r1 رو زدم!(قبل از اینکه مجسمه رو بیارم پایین!
چقدر مونده به اتمام بازی!؟

اقا توروخدا بگین چپتر 28 رو چطور بریم؟ اون زنهای برقی که میان خیلی سخت میشه.شمشیر اصلی تا اخر اپگرید هست.مجیک ها هم تا لول 3 هست.سخته خییییییلی

مثل یه مرد باید ردش کنی و طاقت بیاری...
حتما از( R2) و (مربع+L2 ) و (مثلث+L2 ) بصورت درست باید استفاده کنی....ضمنا من با ( Chaos Blade با Level5 ) استفاده کردم(خیلی بهتره)

خیلی ممنون از راهنماییت:-*
مطمنی!؟چون من قبلا رفتم بالا و r1 رو زدم!
چقدر مونده به اتمام بازی!؟
بله،شما وقتی R1رو زدی که اون لوستر بالا بود.این مجسمه رو واسه این آوردی پایین که بتونی وقتی که لوستر پایین هست بری روش و ساعت شنی رو بشکونی
خوب یادم نیست...فکر کنم تقریبا" 30% اینطورا مونده به آخر بازی;)

خوب بازی رو روی درجه هارد تموم کردم
از نظر گرافیکی حرف نداشت واقعا لذت بخش بود
کریتوس واقعا مهربون تر از سری های قبلی بود یکی از چیزهایی که من توی GOW دوست داشتم این بود که وقتی با کریتوس اروم راه میرفتی استیل خاص خودشو داشت که خیلی لاتی راه میرفت و قشنگ از طرز اروم راه رفتنش معلوم بود که تشنه ی خونه:d
از تمام سری های قبلیش از لحاظ گرافیکی بهتر بود اما در کل بعد از GOW III بهترین بود نقاط ضعفش هم بنظرم باگ هایی که داشتش و صداگذاریش بود
هیکل خود کریتوس نسبت به سه خیلی طبیعی تر و بهتر بود . یکی از پیشرفتاش هم Auto Save بودنش بود و سومین درجه بازی نسبت به سومین درجه GOW III ساده تر بود و معماهاش هم بیشترشون ساده بعضیاشون معمولی بودن بنظرم معمای سخت نداشت/:)پیشنهاد میکنم کسایی هم که بازی نکردن بازی کنن :)

خب رسیدم چپتر 28 شک داشتم بشه ردش کرد حالا مطمعن شدم نمیشه:d خیلی سخته
من اولش بخاطر ذهنیتی که از چپتر 28داشتم بخاطر حرف بچه ها کلا نا امید بودم/:) اما اگه بازی خودو کنی و کاری نداشته باشی کجایی و چپتر چندی راحت ردش میکنی
3راند هست دیگه راند اولش رو صرفه جویی کن راند دومش سواستفاده راند سوم هم اسونه:d
:)

روی درجه نرمال تو 7 ساعت پشت سر هم تمومش کردم تمام ایتم ها رو هم پیدا کردم و اپگرید هارو هم کامل کردم. کلا معماهاش خیلی اسون بودن بودن از قسمت های قبلی خیلی اسونتر بودن.

روی درجه نرمال تو 7 ساعت پشت سر هم تمومش کردم تمام ایتم ها رو هم پیدا کردم و اپگرید هارو هم کامل کردم. کلا معماهاش خیلی اسون بودن بودن از قسمت های قبلی خیلی اسونتر بودن.

لابد از God of War III هم اسون تر بودن ها؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or