CriRo7
کاربر سایت
بریزش تو همون ظرف بعد ببرش تو همون اتاقه که توش جرقه میزدی رو ذقال ها بزارش بین دو تا حصار سمت چپدوستان من یه جا گیر کردم
تو چپتر 23 انجای که ظرف آتیشو توش مواد مزاب میریزی . باید این مزابو کجا ببرم؟؟؟؟؟؟
بریزش تو همون ظرف بعد ببرش تو همون اتاقه که توش جرقه میزدی رو ذقال ها بزارش بین دو تا حصار سمت چپدوستان من یه جا گیر کردم
تو چپتر 23 انجای که ظرف آتیشو توش مواد مزاب میریزی . باید این مزابو کجا ببرم؟؟؟؟؟؟
بفرمائید اینم عکس،چه جوری وارد این دره بشم؟
اول مجسمه رو از روی اون دکمه بردار! بعدش برو توی اون گاز سبز رنگ، بعد مجسمه رو ببر روی دکمه و ...! :d فکر کنم همینجوری بودش! :d
من دور اول از اینجا شوت شدم طبقه ی پایین نتونستم انجامش بدم ولی دور دوم فکر کنم همینکار رو کردم! :d
یکم دقت میخاد چون خیلی ساده هست:dمنم همینکارو میکنم ولی نمیشه
ببین دوتا درداره وقتی مجسمه رو ببری روی دکمه یه درش باز میشه ولی در دومیه رو چکار باید کرد؟
فکر کنم منم آخرش باید شوت بشم پائین چون توی اون یکی اتاقه وقتی روی گاز سبزه میری زیر پات خالی میشه به قول خودت شوت میشیم پائین:d
دمت گرم مجید جان،دقیقا همونجوری که گفتی بود:dیکم دقت میخاد چون خیلی ساده هست:d
اول مجسمه رو بگزار رو دکمه (باید به این دقت کنی که کدوم در پائینه )
بعد برو زمانو کند کن و مجسمه رو بکش و از رو دکمه بردار و سریع برو سمت در، وقتی زمان به حالت عادی برگرده در پشتی باز میشه و شما وارد اتاق میشی. -چون وقتی زمان به عقب برمیگرده دکمه ای در کار نیست:d
دروديك سوال داشتم
من نسخه مخصوصش رو دارم .چه جوری میتونم به sound track ها و dynamic theme دسترسی پیدا کنم؟
سلام.یه راهمایی میخواستم دوستان.
تو اون مرحله که باید ظرف ذغال رو ببرم زیر او سطح تا آتیش بگیره،هر کاری میکنم ذغال پس از چند ثانیه دوباره خاموش میشه.از جادو هم استفاده میکنم باز هم همینطوری میشه.چیکار باید بکنم!!