Behnam_Yakuza
کاربر سایت
دقیقا! Arms of Sparta هم فوق العاده کاربردی بود و هم خیلی باکلاسArms of Spartaاین سلاح عالی بودش! :d
===
پ.ن: دقت کردید توی لایو اکشن برای اولین بار هم لبخند کریتوس رو دیدیم و هم گریه کردنش رو؟
دقیقا! Arms of Sparta هم فوق العاده کاربردی بود و هم خیلی باکلاسArms of Spartaاین سلاح عالی بودش! :d
توي Chains of Olympus هم يه لار خنديد :dدقیقا! Arms of Sparta هم فوق العاده کاربردی بود و هم خیلی باکلاسبین سلاح های فرعی من با همین AoS و Nemean Cestus خیلی حال کردم. بعد از اینا هم چکش اون یارو بربره.===پ.ن: دقت کردید توی لایو اکشن برای اولین بار هم لبخند کریتوس رو دیدیم و هم گریه کردنش رو؟
![]()
ما داخل سری های قبل برای تغیر نیرو ها هر 4 نیرو رو روی صحفه نمایش میدیدم و با جهت تغیر میدادیم در صورتی که ما اینجا فقط شعله رو میبینیم !!!!حرف شما درست
ولی ممکنه اون فلش که شما میگین برای تغییر 4 عنصر اصلی باشه
به احتمال زیاد سلاح های اصلیه دیگه ای هم وجود داشته باشه
ما هنوز هیچ کدوم از boss های اصلی بازیرو ندیدیم اخه نسخه های قبلیه god of war با کشتن
هر کدوم از boss ها یه magic یا weapon به کریتوس اضافه میشد .
الان که گفتی یادم اومد magicهارو در شماره 1 بازی که بیشترشون با صحبت کردن با خدایان (یا همون کله های نورانی:d) بدست میووردی
شماره 3 هم که میشه گفت بیشترشون از کشتن خدایان بدست میووردی
شماره ی 2 هم اصلا یادم نیست
برای تعویض نمیتونه باشه !اون 2تا فلش ها رو هم من هرچی فکر میکنم نمیتونم ربطش رو به BoC بفهمم! اون فلش کلا مشخصه که نشونه ی تعویضه! چون اصلا شبیه نشونه ای برای سلاح نیست! :d اگرم باشه(که نیست! ) به نظرم سلاح به Rage Mode ارجعیت داره! پس دایره ی بزرگ تر رو باید مربوط به سلاح بزارن! و زیرش Rageـی که انتخاب کردیم مشخص بشه! (که به نظر من با تغییر رنگ Rage Bar خیلی بهتر میتونند این رو نشون بدن! قشنگ ترم میشه :d )
قبل از نبرد نیست !دوستان من یه سوال دارم !؟
اگه این بازی قبل از نبرد بربر ها هست پس چرا کریتوس این شمشیر ها رو داره چون این شمشیر بعد جنگ بربر ها گیر کریتوس اومد (راستش ما اصلا" قبلش رو ندیدیم تا حالا که چه سلاحی داشته قبل از نبرد بربر ها )
(اصلا این بازی دقیقا" چه زمانی هست ؟؟؟)
کلا" من این سونی داره ما رو داغون میکنه هیچ نمیگه .......
اون از قضیه سلاح که فقط داریم حدس و گمان میزنیم اینم ......