Athena كه نميتونه باشه چون هم زرهش و شمشيرش براي همه قابل استفاده بود.به نظرم helios هستش:d
Athena كه نميتونه باشه چون هم زرهش و شمشيرش براي همه قابل استفاده بود.به نظرم helios هستش:d
مگه الکی هست باید بسازنb-)
ویتا gow نداشته باشه پس کی میخواد داشته باشه !!!
درسته ولی چیزی که هست در اصل داستان gos بود که چیزای رو معلوم کرد و از coo موفق امیز تر بود ولی ویتا باید بازی داشته باشه !!!کش دادن یک موضوع همچین هم خوشایند نیست ، بعد از کشتار کراتوس در GOW3 ساخت بازی یه جور ریسک بوده و هست
ما که هنوز این نسخه جدید رو بازی نکردیم هنوز هم بازخوردی نداشته ( این که امثال ما پیگیر مطالب هستند دلیل محکمی
برای سانتا نیست کشور های جهان سوم که تأثیری ندارن خیلی ها هم هستند که برای اولین بار این نسخه رو می گیرن ببینن بازی چیه!) اونوقت با چه اطمینان خاطری سانتا بره یه شماره دیگه بسازه؟ با چه داستانی؟
در بلاگ بازی تهیه کننده نوشته ما سعی کردیم در این نسخه(Ascension) احساسات انسانی کراتوس را نشان بدهیم.
در واقع یه قسمت هایی از کل داستان خدای جنگ گنگ بود که بوسیله نسخه های جانبی مثل COO و GOS پوشش داده شد و این هم ته دیگ داستان هست که نصیب Ascension شد.
مگر اینکه کراتوس راهی مصر باستان یا ایران باستان بشه یه کشتاری هم اینجا راه بیاندازه.:d
این مورد رو علی دیشب برام مشخص کرد چیه! :d هرچی صبر کردم خودش بیاد بگه، نیمد! :dبرای تعویض نمیتونه باشه ! :biggrin1: آخه دلیلی نداره یه فلش اونجا بذارن و HUD رو اشغال کنن که نشون دهنده تعویض باشه. بازی RTS هم که نیست که با کلیک کردن روی اون فلش ، تعویض انجام میشه ! :biggrin1:
کلاً به نظرم هرچی هست ، نشون دهنده آیتم فعلی Kratosـه. مثلاً شاید همون جادویی باشه که زمان رو عقب و جلو میکنه. بعد با یه دکمه ای جادو عوض میشه و اون فلش هم تبدیل میشه به یه نماد دیگه ! :biggrin1: اون آیتم آتیشی هم که حتماً برای عنصر انتخاب شده هست و میتونه با یخ و الکتریسیته و روح (Soul) جایگزین بشه.
آخه می مُردین دو تا دونه سلاح اضافه هم توی بازی میذاشتین ؟!![]()
حالا فیل ـه آره! (گرچه جزو آرت های GOW III بوده اصلش که توی بازی مورد استفاده قرار نگرفته... ) ولی مانتیکور یک موجود ساختگی نیست و توی افسانه ها بوده! :d البته رگ و ریشه ی ایرانی داره مانتیکور! :dدیگه Prequel ساختن واسه این عنوان کار درستی نیست. تمام خدایان و موجودات افسانه ی و اساطیری یونان باستان توسط این بابا کشته شدن و SM مجبور شده یه سری جانور مندرآوردی از خودش بسازه چه میدون فیل و گاو همستر و .... . یه موجود با سینه و دست ادم کله شیر دندون های کوسه دم عقرب بال ابر خفاش و اینا.
اولا این که این بازی 1 ساله معرفی شده و چند روز دیگه عرضه میشه و واسه این حرفا یخورده دیره .یه گِله کوچولو:
دیگه Prequel ساختن واسه این عنوان کار درستی نیست. تمام خدایان و موجودات افسانه ی و اساطیری یونان باستان توسط این بابا کشته شدن و SM مجبور شده یه سری جانور مندرآوردی از خودش بسازه چه میدون فیل و گاو همستر و .... . یه موجود با سینه و دست ادم کله شیر دندون های کوسه دم عقرب بال ابر خفاش و اینا.
از ایران بگیر تا روم و مصر و کشور ها اسکاندیناوی همه تعداد زیادی خدا دارن با چند ده تا موجود افسانه ی که امادن توسط کریتوس سلاخی بشن. امیدوارم خیلی زود اینها میخشون رو از ما تحت یونان بکشن بیرون
در همون ثانیه ای که اعلام کنن باید اساطیر ژاپن و چین و هند رو بکشید به نژاد پرستی متهمشون میکنن! ایرانی ها هم متاسفانه اساطیرشون زیاد مشهور نیست.بهترین گزینه همون اسکاندیناوی هست.یه گِله کوچولو:
دیگه Prequel ساختن واسه این عنوان کار درستی نیست. تمام خدایان و موجودات افسانه ی و اساطیری یونان باستان توسط این بابا کشته شدن و SM مجبور شده یه سری جانور مندرآوردی از خودش بسازه چه میدون فیل و گاو همستر و .... . یه موجود با سینه و دست ادم کله شیر دندون های کوسه دم عقرب بال ابر خفاش و اینا.
از ایران بگیر تا روم و مصر و کشور ها اسکاندیناوی همه تعداد زیادی خدا دارن با چند ده تا موجود افسانه ی که امادن توسط کریتوس سلاخی بشن. امیدوارم خیلی زود اینها میخشون رو از ما تحت یونان بکشن بیرون
شاید میخوان امشب تریلر درست حسابی بازی رو نشون بدن و در کنارش اعلام کنن که دمو هم اومد !ای گند بزنن به این وضعیت تو فروم خود بازی هم ملت اعصابشون خط خطی شده:d
پس کی میخوان خیر سرشون کد بدن به ما)x
من ناسلامتی اینترنتمو شارژ کردم که هر وقت کد رو دادن بلافاصله بذارم دانلود شه:d
البته دیگه نهایتا فردا صبح رو باید با نعره کریتوس از خواب بیدار شیم دیگه:d
این قضیه اسلحه ها که اعصابمون رو داغون کرده ، حداقل از این نظر امید بدیم !اوج خوش بینی در این پست موج میزنه![]()
شاید میخوان امشب تریلر درست حسابی بازی رو نشون بدن و در کنارش اعلام کنن که دمو هم اومد !![]()
مثله اینکه یه سری از کد ها کار نمیکنن و متاسفانه کد من هم کار نمیکنه:dیه سری دیگه هم اعلام کرده بودن که کدشون کار نمیکنهبشتابید که کدها آمد:d جای منم خالی! :d
فقط قبل از بازی کردن تصمیم بگیرید که این بحث های دمو عمومی میشه و از اسپویلر دیگه در میاد یا نه ؟ :d من تکلیفم رو با این تاپیک روشن کنم![]()
تو هم که کشتی ما روبشتابید که کدها آمد:d جای منم خالی! :d
فقط قبل از بازی کردن تصمیم بگیرید که این بحث های دمو عمومی میشه و از اسپویلر دیگه در میاد یا نه ؟ :d من تکلیفم رو با این تاپیک روشن کنم![]()