God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
یعنی وحشناک ترین صحنه ای که تو زندگی نامم دیده بودم همین !‏Live Action‏ بود !! بسیار حماسی و زیبا بود
بشدت مثاثر شدم!! فوق العاده بود اصلا نمیدونم چه جوری بیانش کنم
باید منم به همراه روح اسپارتا , گریه میکردم !

8-|

ایندفعه سلاح انحصاری برای پیش خرید از Best Buy ... تا حالا چندتا شده؟

این پتک مربوط به سریال Vikings هست که قراره 3/3/2013 شروع بشه... و برای تبلیغ هم از GOW استفاده کردن دیگه:-"
البته این سلاح چون مربوط به وایکینگ هاست یکم هم فرق میکنه کلا نسبت به بقیه،برای همین جذاب تره برای من حداقل ، گرچه با پتک حال نمیکنم کلا! :d

+ گفتن که :
To catch a sneak peek of Vikings, be sure to download the God of War: Ascension demo when it hits the PlayStation Store for exclusive bonus content from the show and from God of War: Ascension.
من نخوام این 30 دقیقه رو ببینم باید چی کار کنم دقیقا؟ :(( البته دانلودش میکنم دمو رو و بعد از تموم کردن بازی یک دور میرم ببینم چقدر فرق کرده :-" اما کلا خیلی بدجور دارن وسوسه میکنند! :d

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آقای Todd Papy در گفتگویی با Phil Owen گفته
ساخت این بازی خیلی سخت بوده چون یک داستان فرعی هست و بین نسخه های خدای جنگ God of War3 رو از همه بهتر
می دونه بخصوص در زمینه Opening !

خب با تاخیری که اون یکی بازی خورد به راحتی میشه اینو خرید و لذت برد و تا عرضه همون اون یکی بازی از این لذت برد :دی
+
پیشنهاد می کنم یک اگر بشه نظرسنجی رو عوض کنید یک میانگین نمرات در نظر سنجی قرار بدید :دی

چپتر 14 اومد :

جواب ها :
1. Island of Creation
2. Poison

Rewardـها :
1. یک طراحی از مرحله ی Hecaton !

2.طرح های اولیه ی Hecatonchires ! :-/ چون نوشته پارت 1 ، احتمالا بقیش رو با چپتر بعد میزارن! :d
Hecatonchires+Early+Concept+Pt+1.zip
(این موجودی که گفته شده 50 سر و 100 دست داره!ولی حالا چه ربطی به این آرت داره رو نمیفهمم! :d )
الان که بیشتر نگاه کردم یک چیزایی دستگیرم شد! :d یک سری دست ها معلومه ، توی اون آرت آخر که رنگی میباشد هم به برج های تیغ دار اشاره کرده و نوشته Weapon به یک برج سفید هم اشاره کرده و نوشته Head ! به نظر میاد اون جزیره یا حالا هرچیزی که هست زنده میباشد و کلش این موجود میباشد...چیز عجیبیه و تا بازی نیاد نمیشه فهمید چیه اصلا :d (البته اگر آخر سر توی بازی باشه...چون طرح اولیه هست و ممکنه اصلا به جای این موجود، هکاتون رو گذاشته باشن :d )

+سانتا توی توییتر گفته بود که امشب بالاخره تاریخ عرضه ی دمو رو اعلام میکنه...! :d

آخرین ویرایش:
دستت هم درد نکنه! >:d<
البته این سونی باید یه فکری به حال تاریخ عرضه ی دموهاش هم بکنه :-" :d 20ـم ... هی زندگانی... :d
---
اون قضیه ی DLCها که گفته بودن، منظورشون همون DLCهای RotW بود! الانم گفتن برید اون رو بازی کنید تا اینا رو به دست بیارید :d
و عکس های کامل این 4 DLC رو گذاشتن!

کلاه خود Morpheus خفنه! :x
----
و به عنوان نکته ی آخر! :d قبل از عرضه ی U3 و یا حتی GOW III و کلا خیلی از بازی ها، امضاهای مشترکی گذاشته بودیم! میخواستم ببینم حمایت میکنید باز هم از این حرکات بریم؟ پیشنهاد من و علی(دانته :d ) این عکس برای امضا هست :
sigpic28047_46.gif

(کاری از احسان :d )
اگر شما هم عکسی برای امضا دارید،پیشنهاد بدید! :d

نکته : اگر موافق این حرکتید، بر ندارید 20ـم بعد از مراسم امضا رو عوض کنیدا :|

آواتار مشترک رو من خودم حال نمیکنم! ولی میتونیم آواتارهای GOWـی یا کریتوس ـی هم بزاریم :-" :d

امیر , آره موافقیم ولی جملت ایهام داشت
biggrin1.gif
الان برداریم امضا رو بزاریم یا بمونه واسه 20ـم ؟
منظورم این بود که اگر مثلا توی مراسم آنچارتد4 و GT6 و FF فلان و ... معرفی شد، این امضای GOW رو عوض نکنید :-" :d حداقل تا روز عرضه ی بازی این رو بزارید! :d

آخرین ویرایش:
امیر , آره موافقیم ولی جملت ایهام داشت :دی الان برداریم امضا رو بزاریم یا بمونه واسه 20ـم ؟

منظورم این بود که اگر مثلا توی مراسم آنچارتد4 و GT6 و FF فلان و ... معرفی شد، این امضای GOW رو عوض نکنید
yahoo_65.gif
yahoo_4.gif
حداقل تا روز عرضه ی بازی این رو بزارید!
yahoo_4.gif
It's Already Done :دی

آخرین ویرایش:
اگر شما هم عکسی برای امضا دارید،پیشنهاد بدید! :d

متن پنهان:

آواتار مشترک رو من خودم حال نمیکنم! ولی میتونیم آواتارهای GOWـی یا کریتوس ـی هم بزاریم :-" :d
اواتار که شرمنده من به جودی خیانت نمیکنم تحت هر شرایطی ولی امضا خوبه

---------- نوشته در 12:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 PM ارسال شده بود ----------

20 فبریه برای برندگان RotW و 26 فبریه هم بصورت عمومی عرضه میشه:دی.
God of War: Ascension
ای جان فقط 4 روز دیگه تا اون شروع حماسی:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or