soltane7posh
کاربر سایت
واوووو اینجا کجاست دیگه خدای جنگ هم به فضا کشیده شد
واوووو اینجا کجاست دیگه خدای جنگ هم به فضا کشیده شدمیشه یکی توضیح بده ممنون میشم
چیزایی که من میدونم اینه که اقازاده اورانوس و گایا هست:d
یه صدتایی دست و پنجاه تایی سر داره
بازم من خیلی تو تاریخ و این افسانه ها حرفه ای نیستم همینا رو میدونستم
این هکاتون بیده! :d![]()
هکاتون با Hecatonchires فرق میکنه![]()
واوووو اینجا کجاست دیگه خدای جنگ هم به فضا کشیده شدمیشه یکی توضیح بده ممنون میشم
وقتی آرت هاشون اومد که گفتمیکم خب بیشتر توضیح بده من خودم همونطور که گفتم خیلی اطلاعاتی در این زمینه ندارم الان که میگی این دوتا فرق دارن کلا گیج شدم رفت:d
خب مگه بد هست بهتر از این باشه ؟به به ببين چه شخصيتي پست داده:d
اقا چقدر اين دوران محكوميتت طولاني بود :d
يكي يكي دارن ps فن هاي اصلي رو جلو دسترسي شون رو به سايت ميگرن حالا اون از احسان بعدشم كه شما فقط يه داش رضا براي ما باقي مونده بود . خوشحالم كه اومدي:d
يه سوال: يعني چي opening بازي ساختش نهايي نيست؟:dخداييش اگر منظورت گرافيك باشه ديگه در بالاترين سطحي كه ممكن قرار داره و واقعا محشر ديگه چه انتظاري داري؟:d
ممنونبه به ببين چه شخصيتي پست داده:d
اقا چقدر اين دوران محكوميتت طولاني بود :d
يكي يكي دارن ps فن هاي اصلي رو جلو دسترسي شون رو به سايت ميگرن حالا اون از احسان بعدشم كه شما فقط يه داش رضا براي ما باقي مونده بود . خوشحالم كه اومدي:d
يه سوال: يعني چي opening بازي ساختش نهايي نيست؟:dخداييش اگر منظورت گرافيك باشه ديگه در بالاترين سطحي كه ممكن قرار داره و واقعا محشر ديگه چه انتظاري داري؟:d
در مورد اون طرح روی شمشیر کریتوس باید بگم اجتمال داره بعدا" روش بیفته (تغیر کنه ) چون لون عکس ها گویا در ادامه بازی هست که امکان داره نیرویی جدید بهش اضاف شده باشه که شمشیر رو تغیر داده باشه.........ممنون
گرافیک که همینجوری با Build ناقص هم عالیه و از 90% بازی های نسل و پارسال و امسال بهترهولی خب تو این دمو یه جوری مشخص بود که انگار اون تمیزی نهایی رو نداره.
مثلا همون اوایلش که شمشیر کریتوس رو نشون، اصلا طرح نداره روش.
این رو قبلاً یه توضیحی دادم. البته ممکنه کاملاً اشتباه باشه ولی شاید هم این طوری باشه !مثلا همون اوایلش که شمشیر کریتوس رو نشون، اصلا طرح نداره روش.
در مورد اون طرح روی شمشیر کریتوس باید بگم اجتمال داره بعدا" روش بیفته (تغیر کنه ) چون لون عکس ها گویا در ادامه بازی هست که امکان داره نیرویی جدید بهش اضاف شده باشه که شمشیر رو تغیر داده باشه.........
اتفاقا الان داشتم صفحات قبل رو میگشتم که یه عکس رو پیدا کنم که اتفاقی پستت رو هم دیدماین رو قبلاً یه توضیحی دادم. البته ممکنه کاملاً اشتباه باشه ولی شاید هم این طوری باشه ! :biggrin1:
چیزی که میگم رو خود سازنده های بازی در مورد اسلحه ها گفتن ولی اگه میخواین هیچی براتون لو نره ، باز نکنین :
توی بازی 4 تا عنصر وجود داره که Blades of Chaos با اون ها ترکیب میشه :
Fire
Ice
Soul
Electricity
شاید هر کدوم از این عنصرها که با Blades of Chaos ترکیب میشن ، اون نقش و نگار روی اسلحه هم شبیه اون عنصر میشه. مثلاً اگه آتیش باشه ، اسلحه هم قرمز میشه.
من ترسم از این هست که به خاطر استفاده از سلاح های دشمن ها و این عنصرها ، دیگه شاهد سلاح دیگه ای توی بازی نباشیم.درسته که احتمالاً هر عنصر کلی تفاوت با بقیه داره ، همین طور اسلحه های دشمن ها هم کلی تنوع ایجاد میکنه ، ولی دوست دارم حداقل 2،3 تا اسلحه درست حسابی فرعی هم توی بازی باشه.