God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
واوووو اینجا کجاست دیگه خدای جنگ هم به فضا کشیده شد :دی میشه یکی توضیح بده ممنون میشم

چیزایی که من میدونم اینه که اقازاده اورانوس و گایا هست:d
یه صدتایی دست و پنجاه تایی سر داره
بازم من خیلی تو تاریخ و این افسانه ها حرفه ای نیستم همینا رو میدونستم

چیزایی که من میدونم اینه که اقازاده اورانوس و گایا هست:d
یه صدتایی دست و پنجاه تایی سر داره
بازم من خیلی تو تاریخ و این افسانه ها حرفه ای نیستم همینا رو میدونستم

اورانوس :دی یه سوال دیگه من هنوز خدای جنگ 3 رو تا نصفه ها رفتم میخواستم بدونم رئوس میمیره یا باز مثل 2 از دستمون فرار میکنه :دی

اگه میخوای بازی کنی نخون
یا قصد داری ps4 بخری بازم نخون:d
کریتوس با مشت صورت پدر گرامیه خود را مانند خمیر پیتزا یکدست میکنه و رئوس داره فانیو وداع میگه:|:((:((:((:((

Welcome, the Hecatonchires....

واوووو اینجا کجاست دیگه خدای جنگ هم به فضا کشیده شد :دی میشه یکی توضیح بده ممنون میشم

چیز خاصی نیست ولی به هر حال داخل اسپویلر میزارم .
یه سری Artwork منتشر شده که طرحهای دست و پاهای هکاتانکریز (Hecatonchires) به معنی( Hundred-Handed Ones ) رو نشون میده . اکثر اعضای بدن این موجود تایتان مانند ، جزو مراحل داخل بازی هم هستند احتمالا !
توی 30 دقیقه از گیم پلی اولیه که همین چند وقت پیش منتشر شد هم یکسریش رو دیدیم .

پ.ن. به صورت خلاصه هم میشه بهش گفت هکاتان یا هکاتون ولی با اسم یکی دیگه از اساطیر یونانی تداخل پیدا میکنه ! کامل بگیم بهتره :دی

یکم خب بیشتر توضیح بده من خودم همونطور که گفتم خیلی اطلاعاتی در این زمینه ندارم الان که میگی این دوتا فرق دارن کلا گیج شدم رفت:d
وقتی آرت هاشون اومد که گفتم :-" :d
هکاتون پدر زن پوسایدون میشه! چیز خاصی هم ازش در دسترس نیست... کلا 2-3 خط اطلاعات توی ویکی پدیا بیشتر ازش نبود! :d (احتمالا توی بازی به دلایلی اینجوری زندانی شده... خیلی اوضاعش وخیمه طرف! :d )
اون Hecatonchires ، یک سری موجوداتی میباشند با 50 سر و 100 دست! :d زیاد در موردشون نخوندم گذاشتم بعد از بازی :p ولی به طور کلی فرق میکنند! :d (این در اصل بیشتر 1 موجود میباشد اما توی GOW یکیه مثل اینکه! تازه همین یکی هم من احساس میکنم جای خودش رو داده به هکاتون! چون 2 دشمن غول آسا در حد یک جزیره که احتمالا توی وجودش گشت و گذار خواهیم کرد به نظرم عجیب خواهد بود! )

بعله :) تا ما بن شدیم ناگهان صنعت گیم شکوفا شد :)
اینا که راجع به قسمت سینگل حرف هم نمیزدن ناگهان Opening نیم ساعته دادن بیرون...
لایو اکشن اومد...
بخش شب TLOU که داشتیم نا امید میشدیم که قبل از عرضه ببینیمش اومد...
سونی که نمیخواست فعلا کنسول رونمایی کنه ناگهان تصمیم گرفت 20 فوریه PS4 رو رونمایی کنه...
انگار فقط من جلو پیشرفتشون رو گرفته بودم :)):|
بگذریم... :دی
======
در مورد نظر سنجی: پوسایدون که در عالی بودنش شکی نیست. Thanatos هم من خیلی باهاش حال کردم. Colossus of Rhodes هم که شروع طوفانی GOW II بود و نمیشه ازش گذشت :دی
البته تمام باس فایت های سری عالی بودن ولی من این 3 تا رو بیشتر پسندیدم. زئوس (GOW III) هم به نظرم قسمت اول و آخرش عالی بود ولی وسطش باید بهتر میبود.

در مورد لایو اکشن: فوق العاده احساسی و عالی بود! موهای تنم سیخ شد... انتخاب بازیگر نقش کریتوس هم عالی بود. هم قیافش و هم هیکلش کاملا شبیه بود. امیدوارم برا فیلمش هم همین بازیگرو بیارن.

در مورد Opening: کامل ندیدم فقط تیکه تیکه زدم بره جلو ببینم چجوریاست :دی به نظر میومد گرافیکش Build نهایی نباشه. ولی در کل خیلی خوب به نظر میرسید. اینجور که گفتن که قسمت اصل کاریش هنوز مونده پس باید خیلی عالی باشه.

اینم یه عکس همینجوری :دی

آخرین ویرایش:
به به ببين چه شخصيتي پست داده:d
اقا چقدر اين دوران محكوميتت طولاني بود :d
يكي يكي دارن ps فن هاي اصلي رو جلو دسترسي شون رو به سايت ميگرن حالا اون از احسان بعدشم كه شما فقط يه داش رضا براي ما باقي مونده بود . خوشحالم كه اومدي:d
يه سوال: يعني چي opening بازي ساختش نهايي نيست؟:dخداييش اگر منظورت گرافيك باشه ديگه در بالاترين سطحي كه ممكن قرار داره و واقعا محشر ديگه چه انتظاري داري؟:d

آخرین ویرایش:
يكي يكي دارن ps فن هاي اصلي رو جلو دسترسي شون رو به سايت ميگرن حالا اون از احسان بعدشم كه شما فقط يه داش رضا براي ما باقي مونده بود . خوشحالم كه اومدي:d
يه سوال: يعني چي opening بازي ساختش نهايي نيست؟:dخداييش اگر منظورت گرافيك باشه ديگه در بالاترين سطحي كه ممكن قرار داره و واقعا محشر ديگه چه انتظاري داري؟:d
خب مگه بد هست بهتر از این باشه ؟
چون این عالی بود ولی جای کار داره برای این بازی دستگاه هنوز توانایی داره چرا استفاده نکنن ؟

ممنون :دی

گرافیک که همینجوری با Build ناقص هم عالیه و از 90% بازی های نسل و پارسال و امسال بهتره :دی ولی خب تو این دمو یه جوری مشخص بود که انگار اون تمیزی نهایی رو نداره.
مثلا همون اوایلش که شمشیر کریتوس رو نشون، اصلا طرح نداره روش.

ممنون :دی

گرافیک که همینجوری با Build ناقص هم عالیه و از 90% بازی های نسل و پارسال و امسال بهتره :دی ولی خب تو این دمو یه جوری مشخص بود که انگار اون تمیزی نهایی رو نداره.
در مورد اون طرح روی شمشیر کریتوس باید بگم اجتمال داره بعدا" روش بیفته (تغیر کنه ) چون لون عکس ها گویا در ادامه بازی هست که امکان داره نیرویی جدید بهش اضاف شده باشه که شمشیر رو تغیر داده باشه.........

این رو قبلاً یه توضیحی دادم. البته ممکنه کاملاً اشتباه باشه ولی شاید هم این طوری باشه ! :دی
چیزی که میگم رو خود سازنده های بازی در مورد اسلحه ها گفتن ولی اگه میخواین هیچی براتون لو نره ، باز نکنین :
توی بازی 4 تا عنصر وجود داره که Blades of Chaos با اون ها ترکیب میشه :
Fire
Ice
Soul
Electricity
شاید هر کدوم از این عنصرها که با Blades of Chaos ترکیب میشن ، اون نقش و نگار روی اسلحه هم شبیه اون عنصر میشه. مثلاً اگه آتیش باشه ، اسلحه هم قرمز میشه.
من ترسم از این هست که به خاطر استفاده از سلاح های دشمن ها و این عنصرها ، دیگه شاهد سلاح دیگه ای توی بازی نباشیم. :( درسته که احتمالاً هر عنصر کلی تفاوت با بقیه داره ، همین طور اسلحه های دشمن ها هم کلی تنوع ایجاد میکنه ، ولی دوست دارم حداقل 2،3 تا اسلحه درست حسابی فرعی هم توی بازی باشه.

در مورد اون طرح روی شمشیر کریتوس باید بگم اجتمال داره بعدا" روش بیفته (تغیر کنه ) چون لون عکس ها گویا در ادامه بازی هست که امکان داره نیرویی جدید بهش اضاف شده باشه که شمشیر رو تغیر داده باشه.........
این رو قبلاً یه توضیحی دادم. البته ممکنه کاملاً اشتباه باشه ولی شاید هم این طوری باشه ! :biggrin1:
چیزی که میگم رو خود سازنده های بازی در مورد اسلحه ها گفتن ولی اگه میخواین هیچی براتون لو نره ، باز نکنین :
توی بازی 4 تا عنصر وجود داره که Blades of Chaos با اون ها ترکیب میشه :
Fire
Ice
Soul
Electricity
شاید هر کدوم از این عنصرها که با Blades of Chaos ترکیب میشن ، اون نقش و نگار روی اسلحه هم شبیه اون عنصر میشه. مثلاً اگه آتیش باشه ، اسلحه هم قرمز میشه.
من ترسم از این هست که به خاطر استفاده از سلاح های دشمن ها و این عنصرها ، دیگه شاهد سلاح دیگه ای توی بازی نباشیم. :( درسته که احتمالاً هر عنصر کلی تفاوت با بقیه داره ، همین طور اسلحه های دشمن ها هم کلی تنوع ایجاد میکنه ، ولی دوست دارم حداقل 2،3 تا اسلحه درست حسابی فرعی هم توی بازی باشه.
اتفاقا الان داشتم صفحات قبل رو میگشتم که یه عکس رو پیدا کنم که اتفاقی پستت رو هم دیدم :دی
الان مثلا این عکسی که دوستمون صفحات قبل گذاشته رو نگاه کنید:
vian1dj9bs4rl2f6z78.jpg
تو تصویر سمت راست Blade of Chaos علاوه بر اینکه روش طرح نداره، کلا طراحی ساده و خیلی کم جزئیاتی هم داره. مثلا به لبه های هر دو شمشیر یا ناهمواری (:دی) هایی که تو تصویر سمت چپ روی شمشیر هست دقت کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or