God of War 4 و خواسته های David Jaffe

.Evanescence.

کاربر سایت
55985865598298131494.jpg

تا به حال شایعات بسیار زیادی از سری محبوب God of War منتشر شده است.این شایعات از لیست کاری Santa Monica برای ساخت شماره بعدی خدای جنگ گرفته تا احتمال معرفی شدن این بازی به همراه *Syphon ****** 4 در ماه فبریه ،حتی اضافه شدن قابلیت *co-op در God of War4 و .. تشکیل می شود، و به نظر می رسد این شایعات ممکن است به حقیقت تبدیل شود و حال خالق سری Gof of War یعنی David Jaffe در پستی بیان کرد که دوست دارد شماره بعدی این بازی چگونه باشد.
او گفت می خواهد اسطوره های چندگانه در سری Gof of War ببیند نه فقط از یونان، عمق دادن بیشتر به شخصیت Kratos و همچنین بیان کرد که او دوست دارد ساختار این بازی همانند سری پرطرفدار Zelda شود(احتمالا منظور او پایانی باز و پازل های بیشتر است) .
وقتی از او پرسیده شد که می خواهد God of War 4 به کدام سمت برود ،در جواب گفت " فرمول بازی های Zelda ، اسطوره های چندگانه،نکات بیشتر و دقیق تر در مورد Kratos "
منبع

آخرین ویرایش:
kratos مگه قبل از این که وارد دنیای بازی ها بشه وجود داشته؟ تو کتاب های یونانی مگه بوده؟:-/
کسی در مورد وجود کریتوس صحبت نکرد.منظور کلی من این بودش که تا اینا سر کریتوس از بدنش جدا نکنن براش همینطور داستان و جنگ سرهم میکنن.

Last edited by a moderator:
کسی در مورد وجود کریتوس صحبت نکرد.منظور کلی من این بودش که تا اینا سر کریتوس از بدنش جدا نکنن براش همینطور داستان و جنگ سرهم میکنن.

الان مثلا شما خواستی بگی من هم بازی!!:-/
من اون قسمتی رو جواب دادم که گفتی کی رو بیارن و رستم مثال زدی.بازیه،هر کسی رو می تونن خلق کنن و هر کاری بخوان می تونن بکنن
در حدی که مثلا اینا اومدن هرکول رو داداش کریتوس کردن :d

البته تا اونجايي كه من شنيدم احتمالا داستانش به نسخه هاي psp‏ ربط داشته باشه واس همين ميتونن بجاي عدد4 يه اسم ديگه واسش بزارن خصوصا كه داستانش قبل شماره 2 هست

من اون قسمتی رو جواب دادم که گفتی کی رو بیارن و رستم مثال زدی.بازیه،هر کسی رو می تونن خلق کنن و هر کاری بخوان می تونن بکنن
در حدی که مثلا اینا اومدن هرکول رو داداش کریتوس کردن :d
شما فکر کنم متوجه نمیشی من چی میگم.:dبی خیال اصلا.:)

مطمئنا این شماره دیگه پایان کار Kratos خواهد بود اگه غیر این باشه دیگه واقعا مسخره میشه خلق شخصیت جدید که بشه به راحتی با مخاطب ارتباط برقرار کنه سخته اما بهتر از اینه که یک شخصیت بیش از حد نشون داده بشه

چرا نمی شه؟ :-/
داستان Kratos تموم میشه میرن سراغ یه خدای دیگه از یه سرزمین جدید
خیلی هم جالب میشه
مثلا بیان یه خدای پرشین درست کنن باحال میشه :d
پارس ها از قدیم فقط یک خدا داشتن اون هم اهورامزدا و در مقابلش اهریمن ( که خدا نبود ) :دی
kratos مگه قبل از این که وارد دنیای بازی ها بشه وجود داشته؟ تو کتاب های یونانی مگه بوده؟:-/
بله در اسطوره های یونان کریتوس یک سردار اسپارتان بوده ولی جزئیات زیادی ازش وجود نداره.

مطمئنا این شماره دیگه پایان کار Kratos خواهد بود اگه غیر این باشه دیگه واقعا مسخره میشه خلق شخصیت جدید که بشه به راحتی با مخاطب ارتباط برقرار کنه سخته اما بهتر از اینه که یک شخصیت بیش از حد نشون دادخ بشه
قبل انتشار شماره قبلی هم همچین چیزایی میگفتن.اخرش چی شد!!:dتایید نسخه 4 بازی.

به من که هر چی گادافوار بدی بازی میکنم اصلا بدونه داستانم باشه:d
البته به نظر من ایندفعه در برابر کریتوس باشیم حال میده کریتوس دیگه زیاده از حد گردنفرازی داره میکنه

ول كنيد اين كريتوس رو ، اينو بكنيد خداي خداها ، قربون علي بره به جنگش (يا هر اسمي كه دوست داشتيد) . من ميدونم اين كريتوس آدم با جنبه اي نيست ، قدرت دستش بياد مثه شماره 2 همه جارو به آتيش ميكشه يكي بايد جلوي اين مردك رو بگيره .

حرف جف به نظرم مسخرست. زلدا اصلا تایم لاین درست حسابی نداره. خوده میاموتو تا حالا دو سه بار سره تایم لاین بازی گاف داده اما داستان GoW خیلی عظیمه و واقعا حیفه بخواد مثل زلدا بشه ( که نمیشه :دی ). امیدوارم GoW4 باز هم بتونه یک داستان منسجم مثل شماره یک و دو را داشته باشه نه مثل سه که واقعا یک سری جاهاش منطق نداشت.

من با داستان GoW چندان کار ندارم چون هم ریبوت کردنش سخته، هم اینکه بستش بدن و برن مثلا سراغ اساطیر نورث و ... من بیشتر خواهان این هستم که گیم پلی و خصوصا Level Design بازی یه ریبوت حسابی بشه! نظر من این هست که گیم پلی GoW III به هیچ عنوان به نسل بعد ارتقا پیدا نکرده بود و تنها استفاده بازی از قدرت کنسول PS3 تو زمینه گرافیک بازی بود! من فکر میکنم حداقل چیزی که باید به GoW جدید اضافه بشه یه گیم پلی متفاوت هست. مثلا باید کامبت سیستم بازی رو طوری تغییر بدن که ما بتونیم روی برد و هیت رینج سلاح های کریتوس کنش داشته باشیم. فقط با اعمال همن نکته میشه تجربه کامبت سیستم بازی رو متحول کرد! خسته شدیم از بس L1 گرفیتم مربع زدیم!

این کچل آدم بی جنبه ای هست ... توی شماره ی دوم خدا رو هم بنده نبود ...
ولی شخصیتش بی نهایت جذاب هست و چیزی نمیتونه جاشو بگیره ...
-------------
god of war بدون کریتوس مثل mgs بدون اسنیک هست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or