God of War 4 و خواسته های David Jaffe

.Evanescence.

کاربر سایت
55985865598298131494.jpg

تا به حال شایعات بسیار زیادی از سری محبوب God of War منتشر شده است.این شایعات از لیست کاری Santa Monica برای ساخت شماره بعدی خدای جنگ گرفته تا احتمال معرفی شدن این بازی به همراه *Syphon ****** 4 در ماه فبریه ،حتی اضافه شدن قابلیت *co-op در God of War4 و .. تشکیل می شود، و به نظر می رسد این شایعات ممکن است به حقیقت تبدیل شود و حال خالق سری Gof of War یعنی David Jaffe در پستی بیان کرد که دوست دارد شماره بعدی این بازی چگونه باشد.
او گفت می خواهد اسطوره های چندگانه در سری Gof of War ببیند نه فقط از یونان، عمق دادن بیشتر به شخصیت Kratos و همچنین بیان کرد که او دوست دارد ساختار این بازی همانند سری پرطرفدار Zelda شود(احتمالا منظور او پایانی باز و پازل های بیشتر است) .
وقتی از او پرسیده شد که می خواهد God of War 4 به کدام سمت برود ،در جواب گفت " فرمول بازی های Zelda ، اسطوره های چندگانه،نکات بیشتر و دقیق تر در مورد Kratos "
منبع

آخرین ویرایش:
من یک چیزهایی میشنوم از بعضی کاربر که شاخ در میارم نمدونم بعضی ها فقط برا خالی کردن خودشون یک چیزی میگن یا واقعا برای اینکه بگن ما هم هستیم مثل این جمله گیم پلی god3 ضعیف بود فقط این بازی گرافیک داشته
هرکی godبازی کنه از شماره یک تا 3 منوجه میشه god3 تو همچیز پیشرفت داشت نسبت به دو شماره قبل فقط مشکلش گنگ بودن داستانش بود
من منتظرgodبعدی هستم

من یک چیزهایی میشنوم از بعضی کاربر که شاخ در میارم نمدونم بعضی ها فقط برا خالی کردن خودشون یک چیزی میگن یا واقعا برای اینکه بگن ما هم هستیم مثل این جمله گیم پلی god3 ضعیف بود فقط این بازی گرافیک داشته
هرکی godبازی کنه از شماره یک تا 3 منوجه میشه god3 تو همچیز پیشرفت داشت نسبت به دو شماره قبل فقط مشکلش گنگ بودن داستانش بود
من منتظرgodبعدی هستم

istockphoto_1768667_amazed.jpg

در اینکه عنوان GOW یکی از بزرگترین IP های شرکت سونی هست شکی نیست و کسی نمیتونه زیر سوال ببردش. اما اینکه دیوید جفی بخواد اینو مثل زلدا بدونه و بخواد به سمت زلدا بره، شوخی مزحکی بیش نیست. کریتوس تا الان تماما به کمک اساطیر یونانی سرپا ایستاده (منظورم از نظر داستان و شخصیت پردازی و ... است.) اگر این اساطیر رو که قبلا به وجود آمده ان رو خارج کنیم، از کریتوس چیزی باقی نمیمونه. نمیدونم میتونم منظور رو برسونم یا نه. کلا مقایسه کریتوس با لینک اشتباهه و کریتوس هیچ وقت نمی تونه چیزی شبیه به سری زلدا بشه.

وقتی یه شخصیت تو همچین محیطی خلق شده میخوای بدون اساطیر یونان با عمه من تعریف بشه؟ :دی

وقتی یه شخصیت تو همچین محیطی خلق شده میخوای بدون اساطیر یونان با عمه من تعریف بشه؟ :دی
تو اصلا نفهمیدی من چی گفتم. اولا که عمت به خودت ربط داره :دی دوما دوباره میگم. زلدا از ابتدا خلق شد با محیط مخصوص خودش و داستان و جریانات مخصوص و .... اما کریتوس صرفا شخصیتی بود که وارد اساطیر یونانی شد. گرفتی؟!

کریتوس یا خود قدرت در یونان معنی داشته :
Kratos - Wikipedia, the free encyclopedia
god of war یکی بهترین بازی های hack&slash هست ولی نه بخاطر نسخه ی سوم بلکه بخاطر god of war دیوید جفی......
نسخه ی اول ترکیبی بسیار زیبا از اکشن - ماجراجویی-داستان بود که به خوبی توانست خودش رو اثبات کنه....
نسخه ی دوم بازی هم با بهره گیری با بعضی از المان های ماجراجویی نسخه ی دوم و همچنین جذاب کردن داستان و به خوبی پیش بردنش میتونه در کنار نسخه ی اول با کمی ارفاق قرار بگیره...
نسخه ی سوم هیچ بخش جدیدی در معما ها و همچنین اکشن به ما ارائه نداد!شما بک بخش به من بگو از اینایی که گفتم که ارائه کرده باشه من کلا دیگه بازی نمیکنم!در ضمن بسیاری از پشت صحنه های بازی مثل همون تارتاروس از پیش رندر شده بودند پس نمیتوان گفت که در بخش گرافیک هم بی نقص بوده!!!
نسخه ی psp هم نباید با بازی های کنسول های خانگی مقایسه بشه چرا؟؟؟چون همون نمره ی 91 که رو psp گرفت رو در اریجین کالکشن ps3 نمره ی 70-80 رو گرفت که از خیلی از بازی های ps3 کمتر هستش!
من کلا همین یک پست رو تو bc میدم و فقط هم برای روشن کردن بعضی هاست که داعیه ی بازیباز بودن رو دارن و بس.........

تو اصلا نفهمیدی من چی گفتم. اولا که عمت به خودت ربط داره :دی دوما دوباره میگم. زلدا از ابتدا خلق شد با محیط مخصوص خودش و داستان و جریانات مخصوص و .... اما کریتوس صرفا شخصیتی بود که وارد اساطیر یونانی شد. گرفتی؟!

خوب هر شخصیتی نیاز به یه بستر داره؛بستر لازم واسه شخصیت کریتوس اسطوره های یونان بود.
یا الان اگه مافیا که قبلا وجود داشته رو حذف کنیم چیزی از ارزشای شخصیت پردازی دون کرولئونه کم میشه؟

خوب هر شخصیتی نیاز به یه بستر داره؛بستر لازم واسه شخصیت کریتوس اسطوره های یونان بود.
یا الان اگه مافیا که قبلا وجود داشته رو حذف کنیم چیزی از ارزشای شخصیت پردازی دون کرولئونه کم میشه؟
مجبور شدم پست دوم رو بدم:d
از ارزش های کریتوس کم نمیشه ولی خب از ارزش های کل سری بازی کم میشه.....طرفدار های اصلیش نمیرن بخرنش و اگر خدای نکرده ناموفق باشه در این تبدیل دیگه منتقد ها هم ازش ناراضی میشن و صد البته با ناراضی شدن منتقدان فروش بازی هم کاهش پیدا میکنه(فراموش نکنیم که اسکایریم بعد از اینکه بهترین شد در صدر فروش انگلستان قرار گرفت) و در اخر هم ناراضی بودن سونی از فروش بازی و اخر اخر هم بای بای خدای جنگ.......

صدرا چرا دوست داری بحث رو بپیچونی؟! یا کلا نمیگیری منظور منو؟

اگه میخوان یه داستان جدید درست کنن، این داستان هم میتون جالب باشه که
زئوس میدونسته امکانش هست در جنگ با کریتوس شکست بخوره و بخاطر همین دلیل داخل خفا و دور از چشم همه یه جنگ جو رو پرورش میده که بعد از مرگ خود زئوس انتقام خودش رو از کریتوس بگیره.

من منتظرgodبعدی هستم
این که چیزی نیست ,یکمی دیگه صبر کنی GOW3 رو فاجعه قرن میکنن!!
مقایسه ی نمرات بازی از نسخه ی 1 تا 3 :

God of War : 93.55
God of War II : 92.62
God of War III : 92.04

خب جدیدا به این میگن پیشرفت!جالبه
yahoo_24.gif

فقط یه چیز رو بگم بحث سر عالی بودن این بازی نیست(که 100 در صد عالیه) و بحث سر پیشرفتش هست که در بالا همه چیز هویداست.....
دیدی گفتم یکمی دیگه صبر کنید بازی رو فاجعه قرن میکنن.

آخرین ویرایش:
اگه میخوان یه داستان جدید درست کنن، این داستان هم میتون جالب باشه که
زئوس میدونسته امکانش هست در جنگ با کریتوس شکست بخوره و بخاطر همین دلیل داخل خفا و دور از چشم همه یه جنگ جو رو پرورش میده که بعد از مرگ خود زئوس انتقام خودش رو از کریتوس بگیره.

زئوس میدونسته که امکانش هست شکست بخوره و جنگ رو شروع کرده؟؟؟؟منطقی نیست!در ضمن در پایان gow 2 زئوس گفت که خواهران سرنوشت پیروزی رو بهش ندا دادند......

این که چیزی نیست ,یکمی دیگه صبر کنی GOW3 رو فاجعه قرن میکنن!!

مقایسه ی نمرات بازی از نسخه ی 1 تا 3 :

God of War : 93.55
God of War II : 92.62
God of War III : 92.04

خب جدیدا به این میگن پیشرفت!جالبه=))

فقط یه چیز رو بگم بحث سر عالی بودن این بازی نیست(که 100 در صد عالیه) و بحث سر پیشرفتش هست که در بالا همه چیز هویداست.....

نمیدونم میتونم منظور رو برسونم یا نه. کلا مقایسه کریتوس با لینک اشتباهه و کریتوس هیچ وقت نمی تونه چیزی شبیه به سری زلدا بشه.

خوب فردین خود لینک هم برخواسته از اساطیر نورث و الف های کلسیک (منظور الف ها قبل از متحول شدن تو شاهکاری به اسم ارباب حلقه ها هست) هست! دقیقا استایل و قیافش یه چیز تو مایه های پیتر پن هست!:دی

البته این پست صرفا جهت اطلاع بود و هیچ ربطی به بحث نداره!:دی

خب جدیدا به این میگن پیشرفت!جالبه=))

facepalm
یعنی GTA V که میانگین نسخه قبلش شده 98 اگر توی این نسخه بشه 96 , 97 یا 98 پیشرفت نداشته ؟ حتماً باید بشه 99 یا 100 تا شما باور کنی پیشرفت داشته ؟ :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or