God of War 4 و خواسته های David Jaffe

.Evanescence.

کاربر سایت
55985865598298131494.jpg

تا به حال شایعات بسیار زیادی از سری محبوب God of War منتشر شده است.این شایعات از لیست کاری Santa Monica برای ساخت شماره بعدی خدای جنگ گرفته تا احتمال معرفی شدن این بازی به همراه *Syphon ****** 4 در ماه فبریه ،حتی اضافه شدن قابلیت *co-op در God of War4 و .. تشکیل می شود، و به نظر می رسد این شایعات ممکن است به حقیقت تبدیل شود و حال خالق سری Gof of War یعنی David Jaffe در پستی بیان کرد که دوست دارد شماره بعدی این بازی چگونه باشد.
او گفت می خواهد اسطوره های چندگانه در سری Gof of War ببیند نه فقط از یونان، عمق دادن بیشتر به شخصیت Kratos و همچنین بیان کرد که او دوست دارد ساختار این بازی همانند سری پرطرفدار Zelda شود(احتمالا منظور او پایانی باز و پازل های بیشتر است) .
وقتی از او پرسیده شد که می خواهد God of War 4 به کدام سمت برود ،در جواب گفت " فرمول بازی های Zelda ، اسطوره های چندگانه،نکات بیشتر و دقیق تر در مورد Kratos "
منبع

آخرین ویرایش:
منظور من این نیست که گیم پلی بازی ضعیف شده بلکه میگم توی سطح سانتامونیکا و بازیی مثل GOW ادامه دادن این سری به همین شکل با همین گیم پلی چندان مناسب نیست و این استدیو توانایی ساخت یه IP جدید و یا ایجاد تغییرات اساسی توی سری رو داره
سانتا مونیکا می تونه با ساخت یه اسپین آف کار این سری رو فعلا رها کنه و سراغ یه IP جدید بره کاری که اکثر استدیو های حرفه ای برای حفظ کیفیت IP یشون انجام میدن تا بعد از مدتی با ایده هایی بهتر دوباره برگردن و شماره جدید اون رو بسازن

GoW های PSP که از لحاظ level design تعطیل بودن، یه سری مراحل تکراری با رنگ آمیزی تکراری تر
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بله !
یعنی از اون جمله ها بود که قشنگ باعث میشه مخ آدم سوت بکشه و به حالت تفکر عمیق فرو بره
فکر کنم فقط و فقط تو بازیسنتر همچین اتفاقی بفته که بهترین بازیای یه پلتفرمر به راحتی آب خوردن و از روی تعصب و فن بازی بیش از حد زیر سوال برن البته بحث بیهوده ایه با کسی که فن یه کنسول خاصه و شاید اصلا به این سری علاقه نداشته باشه و فقط چون GOWIII برای بتش یعنی ps3 عرضه شده داره ازش طرفداری میکنه فکر نکنم حتی GOW که برای PSP اومد رو بازی کرده باشید و گرنه این پست تاریخی رو ارسال نمیکردید
محض اطلاع GOW : COO میانگین 91 داره و بهترین بازی کنسول قابل حمل سونیه و همه ی منتقدا هم در زمان خودش تحسینش کردن GOW : GOS هم میانگین 86 داره و این نسخه هم جزو بهترین بازیای PSP
به خاطر PS3 و فن بازی و تعصب بی جا اصلا لازم نیست که اینجوری دوتا بازی با ارزش رو زیر سوال ببری
فقط به فکر اینید که سریع یه چیزی بنویسید و سریع ارسال کنید
مطمئنا کسی که به سری GOW علاقه داشته باشه و نسخه های PSP رو هم تجربه کرده باشه راجع به این بازیا
اینجوری نظر نمیده
حالا که اینجا محفل جوک گویی دوستان مائام یه جوک بگیم GOW I,II هم از لحاظ level designدر مقابل GOWIII حرفی برای گفتن نداشتن
از لحاظ گیم پلی هم مقایسه کردن یک بازی کنسول دستی با GoW III شوخی مضحکی بیش نیست
اون وقت میتونم بپرسم چرا آهان چون GOWIII برای PS3 اومده و GOS برای PSP
والا تا اونجایی که ما میدونیم و تجربه کردیم MGS : PW حتی از MGS4 بازی بهتری بود و گیم پلی خیلی طولانی و مفصل تری داشت

آخرین ویرایش:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بله !
یعنی از اون جمله ها بود که قشنگ باعث میشه مخ آدم سوت بکشه و به حالت تفکر عمیق فرو بره
فکر کنم فقط و فقط تو بازیسنتر همچین اتفاقی بفته که بهترین بازیای یه پلتفرمر به راحتی آب خوردن و از روی تعصب و فن بازی بیش از حد زیر سوال برن البته بحث بیهوده ایه با کسی که فن یه کنسول خاصه و شاید اصلا به این سری علاقه نداشته باشه و فقط چون GOWIII برای بتش یعنی ps3 عرضه شده داره ازش طرفداری میکنه فکر نکنم حتی GOW که برای PSP اومد رو بازی کرده باشید و گرنه این پست تاریخی رو ارسال نمیکردید
محض اطلاع GOW : COO میانگین 91 داره و بهترین بازی کنسول قابل حمل سونیه و همه ی منتقدا هم در زمان خودش تحسینش کردن GOW : GOS هم میانگین 86 داره و این نسخه هم جزو بهترین بازیای PSP
به خاطر PS3 و فن بازی و تعصب بی جا اصلا لازم نیست که اینجوری دوتا بازی با ارزش رو زیر سوال ببری

مطمئنا کسی که به سری GOW علاقه داشته باشه و نسخه های PSP رو هم تجربه کرده باشه راجع به این بازیا اینجوری نظر نمید
احیاناً از میانگین GOW3 و نمراتش هم که خبر داری ؟ بهترین H&S نسل از این نظر, اینجا مهم نمیشن نه ؟ :))

مطمئنا کسی که به سری GOW علاقه داشته باشه و نسخه های PSP رو هم تجربه کرده باشه راجع به این بازیا اینجوری نظر نمید
41063225872001866029.gif

چه خوب در مورد مورد من حکم صادر کردید. بر اساس پست شما من:

1. فن سری نیستم.
2. فقط فن کنسول PS3 ـم.
3. GOW III فقط چون برای PS3 عرضه شده دارم ازش طرفداری می کنم.
4. PSP نداشتم و ندارم، GOW هاش هم بازی نکردم.
5. هیچی از تجزیه و تحلیل بازی ها سرم نمیشه.

که همه این ها چرندی بیش نیست. وقتی هیچی نمیدونید خوب نیست الکی کسی رو زیر سوال ببرید.

محظ اطلاع هر دوتا GOW روی PSP حداقل 2 بار بازی کردم، روی PS3 هم کالکشنشون رو بازی کردم. به عنوان یه منتقد هم قطعا اگه چیزی از تحلیل بازی ها سرم نمیشد الان برای بازی سنتر نقد نمی نوشتم.

خلاصه آره جناب شما خیلی میفهمی و ما هیچی حالیمون نیست، فقط فن PS3 هستیم.

فقط فن کنسول PS3 ـم.
فکر میکنم خیلی واضحه
هیچی از تجزیه و تحلیل بازی ها سرم نمیشه.
به هیچ وجه قصد جسارت نداشتم
محظ اطلاع هر دوتا GOW روی PSP حداقل 2 بار بازی کردم، روی PS3 هم کالکشنشون رو بازی کردم
چه جور دلتون اومد این بازیارو که فقط یه سری مراحل تکراری با رنگ آمزی تکراری تر بودن رو به دفعات متعدد به پایان برسونید
GOW III فقط چون برای PS3 عرضه شده دارم ازش طرفداری می کنم.
کوچکترین شکی نداشته باش
PSP نداشتم و ندارم، GOW هاش هم بازی نکردم.
نمیتونم در این مورد نظری بدم
فن سری نیستم.
کسی که به این راحتی میاد و دو تا از بهترین نسخه های GOW رو زیر سوال میبره مطمئنا نمیتونه فن واقعی سری باشه
احیاناً از میانگین GOW3 و نمراتش هم که خبر داری ؟ بهترین H&S نسل از این نظر, اینجا مهم نمیشن نه ؟
yahoo_21.gif
بخند عزیزم خنده سلامتی میاره البته تا حدی که بقیه بهت نخندن

آخرین ویرایش:
فکر میکنم خیلی واضحه

به هیچ وجه قصد جسارت نداشتم

چه جور دلتون اومد این بازیارو که فقط یه سری مراحل تکراری با رنگ آمزی تکراری تر بودن رو به دفعات متعدد به پایان برسونید

کوچکترین شکی نداشته باش

نمیتونم در این مورد نظری بدم

کسی که به این راحتی میاد و دو تا از بهترین نسخه های GOW رو زیر سوال میبره مطمئنا نمیتونه فن واقعی سری باشه

بخند عزیزم خنده سلامتی میاره البته تا حدی که بقیه بهت نخندن

من فقط از دید یه منتقد این حرف رو زدم، حالا ذهن شما نمی تونه این جمله رو پردازش کنه دیگه به من ربطی نداره. برای حرف هام هم کلی دلیل دارم ولی وقتی نمی گنجه دلیل نداره خودم رو خسته کنم.

چون از بازی بد گفتم پس فنش نیستم :)) پس حتما شما فن سری هستید که از GOW III بد گفتید، پارادوکس بیداد میکنه تو حرفات...

چون از بازی بد گفتم پس فنش نیستم :)) پس حتما شما فن سری هستید که از GOW III بد گفتید، پارادوکس بیداد میکنه تو حرفات...
اینم نظر من در مورد GOWIII در همون پست ابتداییم
کاملا با صحبت بعضی از دوستان موافقم GOWIII از لحاظ طراحی مراحل و همچنین جذابیت داستان هیچ حرفی در مقابل GOWI,II نداشت و فقط گرافیک داشت حتی الان که دارم GOW ای که برای PSP اومدرو بازی میکنم میبینم اوناهم از لحاظ پیچدگی و ریزه کاری طراحی مراحل و همچنین کیفیتشون خیلی از GOWIII سرترن مخصوصا GOW : GOS که از این نظر شاهکاره GOWIII بیش از حد ساده و راحت بود و اون پچیدگیا و ریزه کاریای نسخه های قبلیو نداشت یه حس خاصی تو نسخه های قبلی بود که تو نسخه ی سوم وجود نداشت GOWIII بیش از حد تجاری بود و انتظار من رو که عاشق نسخه های یک و دو بودم و تو نسل قبل بهترین بازیایی بودن که انجام داده بودم رو براورده نکرد
البته با این حرف که سیستم مبارزه ی بازی باید عوض شه کاملا مخالفم چون حتی اگه این سیستم تا 10 نسخه ی دیگه ام تغییر نکنه بازم از همه ی بازیای H&S سرتره و ایرادی نداره اصلا ایراد GOWIII سیستم مبارزاتش نبود بلکه همون طراحی مراحل و داستان ضعیفش بود که در حد نسخه های قبلی نبودن
البته با تمام این اوصاف و ضعف های نسخه ی سوم بازم لذت بخش ترین بازی H&S و کلا یکی از بهترین بازیای نسل بود هرچند حتی نصف جذابیت دو نسخه ی اولم نداشت

من هیچ وقت نسخه ی سوم رو از ریشه نزدم چون GOW رو دوست دارم و حتی با تمام ضعفای موجود تو نسخه ی سوم بازم ازش لذت بردم و هیچ وقت هیچ وقت ارزشها و دست آورداش رو زیر سوال نبردم و نخواهم برد در حالی که شما اومدید و به راحتی نسخه های PSP رو نابود کردید و رفتید من فقط گفتم GOWIII در مقایسه با نسخه های قبلی دچار ضعف شده بود وگرنه تو همین حالتشم بهترین H&S موجود و رقیبی براش وجود نداره
حالا نمیدونم چجور پارادوکسی تو صحبتای من وجود داره و شما بهش پی بردید
من فقط از دید یه منتقد این حرف رو زدم،
بله پس نتیجه میگیریم تمام منتقدایی که نسخه های PSP رو بازی کردن و همه جوره ام ازش تعریف کردن هیچی حالیشون نیست و فقط شما بودید تونستید ضعفای این نسخرو درک کنید
والا ما هرکیو دیدیم از نسخه های PSP تعریف کرده شاید همه دارن اشتباه میکنن
برای حرف هام هم کلی دلیل دارم ولی وقتی نمی گنجه دلیل نداره خودم رو خسته کنم.
واقعا نمیتونم درک کنم چجور تونستید این همه ویژگی مثبت و بینظیری که GOS, COO برایPSP داشتن رو زیر سوال بردید

آخرین ویرایش:
در GOW3 كاملا تابلو بود كه بخش مهمي از انرژي سازنده صرف ساخت موتور گرافيكي و اينجور بحثها شده بود.

احتمالا اگه GOW4 ساخته بشه از هر لحاظ پيشرفت ميكنه.

در اینکه عنوان GOW یکی از بزرگترین IP های شرکت سونی هست شکی نیست و کسی نمیتونه زیر سوال ببردش. اما اینکه دیوید جفی بخواد اینو مثل زلدا بدونه و بخواد به سمت زلدا بره، شوخی مزحکی بیش نیست. کریتوس تا الان تماما به کمک اساطیر یونانی سرپا ایستاده (منظورم از نظر داستان و شخصیت پردازی و ... است.) اگر این اساطیر رو که قبلا به وجود آمده ان رو خارج کنیم، از کریتوس چیزی باقی نمیمونه. نمیدونم میتونم منظور رو برسونم یا نه. کلا مقایسه کریتوس با لینک اشتباهه و کریتوس هیچ وقت نمی تونه چیزی شبیه به سری زلدا بشه.

در اینکه عنوان GOW یکی از بزرگترین IP های شرکت سونی هست شکی نیست و کسی نمیتونه زیر سوال ببردش. اما اینکه دیوید جفی بخواد اینو مثل زلدا بدونه و بخواد به سمت زلدا بره، شوخی مزحکی بیش نیست. کریتوس تا الان تماما به کمک اساطیر یونانی سرپا ایستاده (منظورم از نظر داستان و شخصیت پردازی و ... است.) اگر این اساطیر رو که قبلا به وجود آمده ان رو خارج کنیم، از کریتوس چیزی باقی نمیمونه. نمیدونم میتونم منظور رو برسونم یا نه. کلا مقایسه کریتوس با لینک اشتباهه و کریتوس هیچ وقت نمی تونه چیزی شبیه به سری زلدا بشه.
امیدوارم بیشتر شبیه Darksider بشه تا Zelda.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or