God of War 3 هم 15 نوامبر!

rezaigi2004

کاربر سایت
:eek:

جنگ شروع شد باز!

سایت amazon هم اکنون عنوان God of War 3 رو برای روز 15 نوامبر 2008 و تحویل در اون روز پیش فروش کرده دقیقا مثل عنوان....!

موفق باشید

lol
من همین الان یه پست توی یه تاپیک با اسمی شبیه این: یه PS3 بخرید یه Bravia full HD LCD مجانی بگیرید!!!!! دادم. نمی دونم تاپیکش چی شد و کجا رفت اما هر چه بود خبر بسیار جالبی بود.
lol

ببخشید که بی ربط بود اما جای دیگه ای پیدا نکردم که اینو بگم. ;)

درسته خودم پاک کردم خبر غلط بود.

آقاي Erebus شما خبر رو برعكس گفتي . توي كريسمس با خريد هر براويا ، يك PS3 هديه داده ميشه.
اينجا رو بخون

آقاي rezaigi2004 ، شما خيلي سليقه اي عمل مي كني.
نمونه كامل از يك فن بوي 360 هستي.
تمام اخباري كه ميزاري از 360 هستش.
هر خبري كه از PS3 ميزاري بر ضدش هستش.
وقتي كسي يه خبر از PS
3 ميزاره ،شما اگه خوشت نياد ميگيري پاكش مي كني.در صورتي كه مي تونستي متن خب رو مثل من اصلاح كني.:-"

آقاي Erebus شما خبر رو برعكس گفتي . توي كريسمس با خريد هر براويا ، يك PS3 هديه داده ميشه.
اينجا رو بخون

هر خبري كه از PS3 ميزاري بر ضدش هستش.
وقتي كسي يه خبر از PS
3 ميزاره ،شما اگه خوشت نياد ميگيري پاكش مي كني.در صورتي كه مي تونستي متن خب رو مثل من اصلاح كني.:-"

دوست عزیز آقا Erebus صحیح گفتن من خبر رو برعکس گفتم!

در مورد پاک کردن پست ها هم من اصلا همچنین امکانی رو ندارم منم یک کاربر معمولی هستم همین! احتمالا پست هایی که پاک میشه مدیران تشخصی میدن و پاک میکنن برای تشخیص فن بودن من هم بارها گفتم یک بار به درستی پست های ارسالی من رو چک کنید.

بابا این چه طرز برخورده, من که شاکی شدم. رضا آخرش از دست شما ول میکنه میره. میتونی بری صفحه اصلی ببینی تمام اخبار کار رضاست حتی خبرهای ps3.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or