God of War 3 هم 15 نوامبر!

rezaigi2004

کاربر سایت
:eek:

جنگ شروع شد باز!

سایت amazon هم اکنون عنوان God of War 3 رو برای روز 15 نوامبر 2008 و تحویل در اون روز پیش فروش کرده دقیقا مثل عنوان....!

موفق باشید

اينو ديگه از من بپرسين :biggrin1:
حالا موندن سر فروش gears of war:
اين بازي بيش از 4 ميليون فروش داشته و هنوز 5 ميليون نشده .
اينو تو چندين مصاحبه اي كه بين سازنده ها شده خوندم و كاملا اطمينان دارم .

lol
من همین الان یه پست توی یه تاپیک با اسمی شبیه این: یه PS3 بخرید یه Bravia full HD LCD مجانی بگیرید!!!!! دادم. نمی دونم تاپیکش چی شد و کجا رفت اما هر چه بود خبر بسیار جالبی بود.
lol

ببخشید که بی ربط بود اما جای دیگه ای پیدا نکردم که اینو بگم. ;)

اقا اين كارو نمي كنن اگه كل كل و ادعا بود ميومدن
mgs4رو با هيلو3 ميدادند بيرون اون موقع ........
به همراه دوتا gow
اونوقت چه ... تو ... ميشد
ولي عمري نميكنن مگه بيكارن
در ضمن شايد gow 360)2(
بياد ولي براي پلي 3 عمري
سوني تا الان خيلي سود كرده كه بياد اين كارم بكنه
اينكار =تخته شدن در سوني
كه كسي اين اشتباه رو نميكنه

اولین بار نیست این چیزها رو میشنوم یا میبینم شما هم مثل بقیه میخونم و میگذرم اما اینجا فروم هست و نمیتونم ادامه بدم و بحث کنم دوست ندارم وقت بیخود برای این صحبت های تکراری و جواب دادن بزارم .
مدیران لطفا رسیدگی کنید ممنون.
رضا جون به بزرگي خودت ببخش:biggrin1:;)

lol
من همین الان یه پست توی یه تاپیک با اسمی شبیه این: یه PS3 بخرید یه Bravia full HD LCD مجانی بگیرید!!!!! دادم. نمی دونم تاپیکش چی شد و کجا رفت اما هر چه بود خبر بسیار جالبی بود.
lol

ببخشید که بی ربط بود اما جای دیگه ای پیدا نکردم که اینو بگم. ;)

درسته خودم پاک کردم خبر غلط بود.

ميگم بهتر نيست جاي اين كه هم ديگرو يك تيكه كنيد يك كم مهربانان تر رفتار كنيد.
فكر نميكنم اگر تايين يا تعيين نوشته بشه به كسي جايزه بدن يا كسي رو تنبيه كنند!
بيخيال اين ماجرا بشيد حالا اگر 4 ميليون فروخته باشه يا 4.5 ميليون چه اتفاقي ميوفته كه تاكيد داريد 4.5 نفروخته و 4 فروخته ؟ نميدونم چرا يك زمان هايي براي نيم ميليون اينقدر دقيق ميشيد ولي يك زمان هايي براي 5 ميليون اصلا بيخيال هستيد.
درباره اهميت God Of War 3 هم بايد بگم نسخه اول و دومش هيچ كاري براي سوني نتونست بكنه و صرفا 2 تا 3 ميليون از 120 ميليون طرفدار سوني رو تونست راضي كنه حالا نسخه سومش بخواد چه گلي به سر سوني بزنه خدا ميدونه!!
اما بد نيست بدونيد Gears Of War اگر اشتباه نكنم عنوان بهترين بازي سال گرفت و يكي از خاطره انگيز ترين بازي ها بود.
اون دوستمون هم كه گفته God ... يك سگانه است از كجا ميدونه؟ نمونش MGS كه ماشاالله انحصاري من از زماني كه يادم كوجيما توي هر نسخه ميگفت اين آخريه ...
درباره تاخير بخاطر عرضه نشدن دمو يا تريلر از بازي !!! اين ديگه از اون حرفا بود پس از اين به بعد ميگيم هر بازي اي كه تا قبل از 9 ماه به عرضه اش تريلر يا دمويي ازش نيمد تاخير ميخوره؟
تا جايي كه ميدونم از R6 Vegas 2 هم چيزي فعلا نيمده پس تاخير خورد؟
من فكر ميكنم اگر از بازي چيزي اعلام نشده موضوعي است خيلي بهتر از اين كه تريلر و دمو بياد از بازي مثل AC بعد وسط بازي يارو تو هوا پرواز كنه :biggrin1:
من به عنوان يك عضو كوچيك با هم ديگه خوب باشيد.
فقط يك مسئله دلم نيمد نگم با اين كه خبر هاي رضا جان بعضي وقت ها كمي توش شيطنت هست :-" ولي واقعا دست اول ...

اينو ديگه از من بپرسين :biggrin1:
حالا موندن سر فروش gears of war:
اين بازي بيش از 4 ميليون فروش داشته و هنوز 5 ميليون نشده .
اينو تو چندين مصاحبه اي كه بين سازنده ها شده خوندم و كاملا اطمينان دارم .
حتما یکی از این مصاحبه ها رو پیدا کن و لینکشو بده منم بخونم.
مایکروسافت و اپیک هر یک میلیونی که این بازی فروش می کرد یه PR می دادن بیرون. اگر کسی حرف منم قبول نداره به راحتی توی اینترنت سرچ کنه Gears of War sells 2 million و بعدش هم به جای 2 عدد 3 رو بگذاره و بعدش هم 4 و بعد هم 5 ببینه برای کدوم هاشون چه نتیجه هایی بهش مبده.
آخرین PR مال زمانی بود که اعلام شد این بازی 3 میلیون نسخه توی 10 هفته فروش کرده و بعد از اون دیگه هیچ وقت PR ای برای اینکه این بازی 4 میلیون رو هم رد کرده ندادن. فقط توی یکی دو تا مصاحبه مسئولین اپیک گفتن این بازی در حدود 4 میلیون فروش داشته (تازه همه اینها آمار شیپ بازی هست)
به هر حال من آمار فروش بازی توی آمریکا و اروپا و ژاپن رو دارم و می دونم که بازی چقدر فروخته. اگرم کسی باور نمیکنه میتونه همون کاری که گفتم رو بکنه یا اصلا هر جوری فکر کنه که راحت تره واسش چون مثلا Gartall اگه بهش بگی این بازی فروشش هنوز 4 میلیون هم نشده شب خوابش نمیبره پس بهتره همونجوری فکر کنه که دوست داره:laughing:

البته از این دست خبر ها زیاده اینجا، اون یک دونه رو هم چون همین الان توی این تاپیک بحثش شد اونجا اون پست رو دادم که بعضی چیز ها مشخص بشه!

:laughing:

من اصلا به صحبت ها و حرف های تو کاری ندارم ;) کار خودم رو میکنم

:biggrin1:

حتما یکی از این مصاحبه ها رو پیدا کن و لینکشو بده منم بخونم.
مایکروسافت و اپیک هر یک میلیونی که این بازی فروش می کرد یه PR می دادن بیرون. اگر کسی حرف منم قبول نداره به راحتی توی اینترنت سرچ کنه Gears of War sells 2 million و بعدش هم به جای 2 عدد 3 رو بگذاره و بعدش هم 4 و بعد هم 5 ببینه برای کدوم هاشون چه نتیجه هایی بهش مبده.
آخرین PR مال زمانی بود که اعلام شد این بازی 3 میلیون نسخه توی 10 هفته فروش کرده و بعد از اون دیگه هیچ وقت PR ای برای اینکه این بازی 4 میلیون رو هم رد کرده ندادن. فقط توی یکی دو تا مصاحبه مسئولین اپیک گفتن این بازی در حدود 4 میلیون فروش داشته (تازه همه اینها آمار شیپ بازی هست)
به هر حال من آمار فروش بازی توی آمریکا و اروپا و ژاپن رو دارم و می دونم که بازی چقدر فروخته. اگرم کسی باور نمیکنه میتونه همون کاری که گفتم رو بکنه یا اصلا هر جوری فکر کنه که راحت تره واسش چون مثلا Gartall اگه بهش بگی این بازی فروشش هنوز 4 میلیون هم نشده شب خوابش نمیبره پس بهتره همونجوری فکر کنه که دوست داره:laughing:

والا انتظار اينو نداشته باش برم الان اينترنت و صفحه صفحه چك كنم ببينم خبر هايي چند روز پيش خونده بودم را ميتونم پيدا كنم يا نه ؟
خوب كساني كه تا حالا خبر دارن ميدونن چه خبره .
در ضمن واقعا براي من سواله شما چرا نميتونين با بچه هاي سايت راحت حرف بزنين و حتما بايد توش يه بي احترامي كنين .
اينو مطمئن اگه راحت حرفهات را بگي همه راحت هم ميتون حرفات را قبول كنن ولي خودت اصلا نخواستي .
اگه بتوني منابع و دلايل مناسب براي گفته هات بياري مطمئنا منم قبول ميكنم و من هيچ پافشاري يا اسراري رو گفتم ندارم .
من چيزي را كه خونده بودم گفتم و برام هم اصلا مهم نيست كه اين بازي چقدر فروخته .

لینک:http://www.gamershell.com/companies/midway/387781.html

تاریخ خبر: December 10, 2007

پ.ن:فرخ راحت بخواب از 4 گذشته!
پست خیلی با نمکی بود. :laughing: این نشون میده که در چند وقت گذشته خیلی تلاش کردی. :cheesygri
حالا چند تا نکته:

1. اون مطلب نه PR رسمی شرکت های Bungie و Microsoft هست و نه مصاحبه سازندگان بازی بلکه حرف یه سایته اصلا هم قابل اطمینان نیست. توی همون صفحه تمامی صحبت هایی که مال مسئولان اپیک یا midway بوده توی quotation mark گذاشته شده. پس معلومه اون تیکه فقط دیدگاه خود سایته.

2. توی همون صفحه چند خط پایین ترش توی قسمت About Epic Games نوشته:
The company has created multiple million-selling, award-winning titles in their Unreal series and their latest game, Gears of War, broke sales records on Xbox 360 selling more than 3 million copies worldwide in the first ten weeks and awarded overall Game of the Year for 2006 by the Academy of Interactive Arts & Sciences, Game Developers Choice Awards, GameSpot, GamePro and many others.

مطمئنا اگه این بازی فروش 4 میلیون رو رد کرده بود شرکت سازنده اش اونو تو بوق و کرنا می کرد و بهش اشاره می کرد.

3. حتی با فرض اینکه خود مایکروسافت و اپیک گفته باشن که این بازی بیش از 4 میلیون فروش کرده:
اولا این مقدار مربوط به تعداد نسخه های شیپ شده است
ثانیا اون بیش از 4 میلیون اونقدر کم بوده که قابل ذکر نبوده. مثلا اگه از این بازی 4 میلیون و 300 - 400 هزار نسخه شیپ شده بود مطمئنا برای یه PR میگن بازی نزدیک 4.5 میلیون نسخه فروش داشته (نمیگن بیش از 4 میلیون)

4. پس با توجه به دو تا نکته قبلی، حتی اگه باور کنیم از این بازی بیش از 4 میلیون شیپ شده، با توجه به اینکه اون مقدار بیشتر ناچیزه و با توجه به اینکه آمار فروش واقعی کمتر از مقدار شیپ شده است پس میشه راحت نتیجه گرفت که فروش بازی هنوز به 4 میلیون نسخه نرسیده

در نهایت من آمار فروش بازی رو دارم و می دونم که هنوز به 4 میلیون نرسیده. از اول هم گفتم حدود 4 میلیون فروش داشته این بازی نه 5 یا 6 میلیون. حالا 100 هزار تا اینور و اونور فرقی نداره زیاد. اما خوب یه بابایی اومد خودشو طبق معمول نخود آش کرد و عکس گذاشت که این بازی نزدیک 5 میلیون فروش داشته، که مثلا بگه من اشتباه گفتم. :laughing: بعد از اون هم که دیگه سر و کله فداییان 360 پیدا شد تا به هر نحو ممکن ثابت کنن بازی فروشش خیلی بیشتر از این حرفها بوده.

پ.ن. ویرایش خیلی جالبی کردی Gartall چون من همون اول که پستت رو دیدم نوشته بودی این بازی بیشتر از 5 میلیون نسخه فروخته اما ظاهرا بلا فاصله دو زاریت افتاده که چی گفتی و ویرایشش کردی (اگه زود ویرایش کنی پاین پستت نمی نویسه که ویرایش شده)

بهرحال امیدوارم ایندفعه دیگه همتون شب خوابتون ببره. :laughing:

آقا rezaigi2004 شما ديگه داري شورشو در مياري
اين خبر كاملا موثقه
اينجا رو همين الان بخون ( زود باش)

آقاي rezaigi2004 منم مثل بقيه، داره بدجوري اعصابم از دست شما خورد ميشه.
شما نمونه كامل از يك فن بوي 360 هستي.تمام اخباري كه ميزاري از 360 هستش.
هر خبري كه از PS3 ميزاري بر ضدش هستش.
وقتي كسي يه خبر موثق از PS3 ميزاره ، شما اگه خوشت نياد ميگيري پاكش مي كني.
اين چه وضعيه آخه.

مديران انجمن لطفا رسيدگي كن

چقدر عصبانی؟

در موثق بودن خبر شکی نیست! شما در جریان نیستی من خبر رو غلط نوشتم برای همین تاپیک رو حذف کردم همین و گر نه شما یک براویا بخر یک PS3 هدیه بگیر همین اون استرالیا نه ایران!

بقیه حرف های شما با مراجعه به پروفایل من و دیدن پست های ارسالی من متوجه میشید

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or