![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
جنگ شروع شد باز!
سایت amazon هم اکنون عنوان God of War 3 رو برای روز 15 نوامبر 2008 و تحویل در اون روز پیش فروش کرده دقیقا مثل عنوان....!
موفق باشید
رضا جون به بزرگي خودت ببخش:biggrin1:اولین بار نیست این چیزها رو میشنوم یا میبینم شما هم مثل بقیه میخونم و میگذرم اما اینجا فروم هست و نمیتونم ادامه بدم و بحث کنم دوست ندارم وقت بیخود برای این صحبت های تکراری و جواب دادن بزارم .
مدیران لطفا رسیدگی کنید ممنون.
lol
من همین الان یه پست توی یه تاپیک با اسمی شبیه این: یه PS3 بخرید یه Bravia full HD LCD مجانی بگیرید!!!!! دادم. نمی دونم تاپیکش چی شد و کجا رفت اما هر چه بود خبر بسیار جالبی بود.
lol
ببخشید که بی ربط بود اما جای دیگه ای پیدا نکردم که اینو بگم.![]()
حتما یکی از این مصاحبه ها رو پیدا کن و لینکشو بده منم بخونم.اينو ديگه از من بپرسين :biggrin1:
حالا موندن سر فروش gears of war:
اين بازي بيش از 4 ميليون فروش داشته و هنوز 5 ميليون نشده .
اينو تو چندين مصاحبه اي كه بين سازنده ها شده خوندم و كاملا اطمينان دارم .
البته از این دست خبر ها زیاده اینجا، اون یک دونه رو هم چون همین الان توی این تاپیک بحثش شد اونجا اون پست رو دادم که بعضی چیز ها مشخص بشه!درسته خودم پاک کردم خبر غلط بود.
البته از این دست خبر ها زیاده اینجا، اون یک دونه رو هم چون همین الان توی این تاپیک بحثش شد اونجا اون پست رو دادم که بعضی چیز ها مشخص بشه!
اینکه معلومه چون اگه به حرف های من کاری داشتی که وضعت بهتر از این بود. :laughing::laughing:
من اصلا به صحبت ها و حرف های تو کاری ندارمکار خودم رو میکنم
:biggrin1:
حتما یکی از این مصاحبه ها رو پیدا کن و لینکشو بده منم بخونم.
مایکروسافت و اپیک هر یک میلیونی که این بازی فروش می کرد یه PR می دادن بیرون. اگر کسی حرف منم قبول نداره به راحتی توی اینترنت سرچ کنه Gears of War sells 2 million و بعدش هم به جای 2 عدد 3 رو بگذاره و بعدش هم 4 و بعد هم 5 ببینه برای کدوم هاشون چه نتیجه هایی بهش مبده.
آخرین PR مال زمانی بود که اعلام شد این بازی 3 میلیون نسخه توی 10 هفته فروش کرده و بعد از اون دیگه هیچ وقت PR ای برای اینکه این بازی 4 میلیون رو هم رد کرده ندادن. فقط توی یکی دو تا مصاحبه مسئولین اپیک گفتن این بازی در حدود 4 میلیون فروش داشته (تازه همه اینها آمار شیپ بازی هست)
به هر حال من آمار فروش بازی توی آمریکا و اروپا و ژاپن رو دارم و می دونم که بازی چقدر فروخته. اگرم کسی باور نمیکنه میتونه همون کاری که گفتم رو بکنه یا اصلا هر جوری فکر کنه که راحت تره واسش چون مثلا Gartall اگه بهش بگی این بازی فروشش هنوز 4 میلیون هم نشده شب خوابش نمیبره پس بهتره همونجوری فکر کنه که دوست داره:laughing:
Epic Games, creators of 4-million-plus selling 2006 Game of the Year Gears of War
پست خیلی با نمکی بود. :laughing: این نشون میده که در چند وقت گذشته خیلی تلاش کردی. :cheesygriلینک:http://www.gamershell.com/companies/midway/387781.html
تاریخ خبر: December 10, 2007
پ.ن:فرخ راحت بخواب از 4 گذشته!
آقا rezaigi2004 شما ديگه داري شورشو در مياري
اين خبر كاملا موثقه
اينجا رو همين الان بخون ( زود باش)
آقاي rezaigi2004 منم مثل بقيه، داره بدجوري اعصابم از دست شما خورد ميشه.
شما نمونه كامل از يك فن بوي 360 هستي.تمام اخباري كه ميزاري از 360 هستش.
هر خبري كه از PS3 ميزاري بر ضدش هستش.
وقتي كسي يه خبر موثق از PS3 ميزاره ، شما اگه خوشت نياد ميگيري پاكش مي كني.
اين چه وضعيه آخه.
مديران انجمن لطفا رسيدگي كن