God of War 3 هم 15 نوامبر!

rezaigi2004

کاربر سایت
:eek:

جنگ شروع شد باز!

سایت amazon هم اکنون عنوان God of War 3 رو برای روز 15 نوامبر 2008 و تحویل در اون روز پیش فروش کرده دقیقا مثل عنوان....!

موفق باشید

اگر هم درست باشه به كنسولها لطمه وارد ميشه چون كسي كه 2 تا كنسول داره معمولا اون روز يكي رو ميخره
در نظر من God Of War كلا خيلي بيشتر از GOW طرفدار داره!؟؟؟؟؟

اگر قرار باشه سونی از این گرداب نجات پیدا کنه، تنها ناجیش همین:love: God of War III خواهد بود. اگر قرار باشه با این فکر بچگانه که با عرضه بازیش میتونه جلوی پای MGS و Gears of War II سنگ بندازه، سخت در اشتباه ـه :(.

پ.ن. عمرا اگر تا 2008 اماده بشه، ناسلامتی میخوان اژدهای درونی ps3 رو بیدار کنن :biggrin1:. بیدار کردن یه اژدها کلی درد سر داره :biggrin1:.

واقعا ادم نظرات فوق تخصصی بعضی ها رو میبینه سکته میکنه :laughing:
احتمال میدم گاو سونی تاخیر بخوره بد رقم :biggrin1: ولی گاو ماکروسافت هم بعید نیست تاخیر بخوره.:biggrin1: چون الان کمتر از11ماه به این تاریخ مونده ولی هیچ کدوم یک تریلر خشک و خالی هم ندارن :)

به احتمال زیاد تاخیر میخورن جفتشون
ولی اگر تاخیر نخورن تو یه روز بیان ته جنگ و خونریزی سونی و مایکروسافته.و این جنگ به سود گیمرهاست:love:

به نظر من چون ژانر بازي متفاوت هستش اصلا به فروش هيچ كدوم لطمه وارد نشه.مثلا طرفداران سبك Aa برن Gow3 رو بخرن طرفداران سبك Tps هم برن Gow2 رو بخرن!!!

ولي اگرم قرار باشه كسي اين وسطضرر كنه مثلما Gow2 هستش چون ما نبايد طرفداران Gow3 رو اصلا با Gow2 مقايسه كنيم!!! Gow3 آخرين قسمت اين سگانه هست و همه مي خوان ببينن اين كرايتوس بلاخره اين زئوس رو مي كشه يا نه؟ شماره 2 شم كه حسابي ما رو تو خماري گزاشت!

پ.ن:عمرا اين اتفاق نيفته!!!

آخرین ویرایش:
چند روز پیشم که یه سر اومده بودم اینجا اون تاپیک عرضه Gears of War در 15 نوامبر رو دیدم خواستم همینو بگم، بعدا به دلایلی پشیمون شدم.:cheesygri اما الان که این یکی تاپیک رو هم دیدم گفتم یه توضیحی بدم.
الان حتی خود سازندگان بازی هم نمی دونن بازیشون حدودا کی عرضه میشه چه برسه به اینکه بخواهن تاریخ دقیق واسش مشخص کنن و تازه بد تر از اون این تاریخ رو به یه سایتی مثل Amazon بدن. :laughing:
این تاریخ ها Placeholder هستن صرفا و فقط برای این گذاشته شدن که Amazon این بازی ها رو پیش فروش کنه. اصلا و ابدا نشون دهنده اینکه این بازی ها کی عرضه میشن نیستن.

چند روز پیشم که یه سر اومده بودم اینجا اون تاپیک عرضه Gears of War در 15 نوامبر رو دیدم خواستم همینو بگم، بعدا به دلایلی پشیمون شدم.:cheesygri اما الان که این یکی تاپیک رو هم دیدم گفتم یه توضیحی بدم.
الان حتی خود سازندگان بازی هم نمی دونن بازیشون حدودا کی عرضه میشه چه برسه به اینکه بخواهن تاریخ دقیق واسش مشخص کنن و تازه بد تر از اون این تاریخ رو به یه سایتی مثل Amazon بدن. :laughing:
این تاریخ ها Placeholder هستن صرفا و فقط برای این گذاشته شدن که Amazon این بازی ها رو پیش فروش کنه. اصلا و ابدا نشون دهنده اینکه این بازی ها کی عرضه میشن نیستن.

با حرف اول شما کاملا موافق هستم و دلیلش هم میتونه خیلی چیزا باشه که عینا منجر به تاخیر ها و اعلام اون ها در پی برنامه ریزی نادرست میشه!

Placeholder؟...
مشخصا Pre-Order جایگاه بهتری داره و تایین کننده تر هست!

خوب اشاره شد Amazon برای پیش فروش گذاشته و تاریخ تحول مردم رو که مثلا 60 دلار هزینه میکنن رو مشخص کرده 15 نوامبر به نظر شما سایت معتبر فروش آنلاین Amazon تاریخ بیخودی از عرضه محصول نهایی سونی یا ماکروسافت اعلام میکنه برای سود جویی خودش؟ یا باید بازی رو تحویل بگیره به مردم بده حالا که پولش رو گرفته؟

http://www.amazon.com/Sony-God-of-War-3/dp/B000ZK9QCS/

This item will be released on November 15, 2008. Pre-order now

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or