![Eek :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/new_pack/eek.gif)
جنگ شروع شد باز!
سایت amazon هم اکنون عنوان God of War 3 رو برای روز 15 نوامبر 2008 و تحویل در اون روز پیش فروش کرده دقیقا مثل عنوان....!
موفق باشید
God of War II در مجموع یک میلیون و خورده ای فروخت ( اصلا بگو دو میلیون :biggrin1: ) در حالی که 120 میلیون ps2 در سراسر جهان فروخته شدهدر نظر من God Of War كلا خيلي بيشتر از GOW طرفدار داره!؟؟؟؟؟
درسته pre order بحتر و تایین کننده طر حست اما خوب جفتشون اولشون "پ" داره پس ضیاد با هم فرغی ندارن. هالا بگزریم خیلی محم نیسط.با حرف اول شما کاملا موافق هستم و دلیلش هم میتونه خیلی چیزا باشه که عینا منجر به تاخیر ها و اعلام اون ها در پی برنامه ریزی نادرست میشه!
Placeholder؟...
مشخصا Pre-Order جایگاه بهتری داره و تایین کننده تر هست!
خوب اشاره شد Amazon برای پیش فروش گذاشته و تاریخ تحول مردم رو که مثلا 60 دلار هزینه میکنن رو مشخص کرده 15 نوامبر به نظر شما سایت معتبر فروش آنلاین Amazon تاریخ بیخودی از عرضه محصول نهایی سونی یا ماکروسافت اعلام میکنه برای سود جویی خودش؟ یا باید بازی رو تحویل بگیره به مردم بده حالا که پولش رو گرفته؟
http://www.amazon.com/Sony-God-of-War-3/dp/B000ZK9QCS/
This item will be released on November 15, 2008. Pre-order now
درسته pre order بحتر و تایین کننده طر حست اما خوب جفتشون اولشون "پ" داره پس ضیاد با هم فرغی ندارن. هالا بگزریم خیلی محم نیسط.
البته gears of war تو 3 ماه اول حدود 3 میلیون فروخت نه 6 میلیون.God of War II در مجموع یک میلیون و خورده ای فروخت ( اصلا بگو دو میلیون :biggrin1: ) در حالی که 120 میلیون ps2 در سراسر جهان فروخته شده.
Gears of War تو سه ماه 6 میلیون فروش داشته ( این امار خیلی قدیمی یه :biggrin1: ) در حالی که 7 یا 8 میلیون 360 بیشتر در جهان فروخته نشده بود :biggrin1:.
حالا یه نگاه دقیقی به اعداد و ارقام بندازم بعد میفهمی کدوم بازی بیشتر طرفدار داره :biggrin1:.
بحتره اظ کلمه لاطین pre order اصتفاده نکنیم پیش صفارش یا پیش فروش بحتر نیسط در حر سورت باید منتزر بمونیم ولی کلمه Placeholder قشنگطر حست.
فروش کلی Gears of War حدود 4 میلیون هستش (البته هنوز به 4 میلیون نرسیده)البته gears of war تو 3 ماه اول حدود 3 میلیون فروخت نه 6 میلیون.
فروش کلیشم فکر می کنم در حال حاضر حدود 5 میلیون باشه. (اینو مطمئن نیستم)
ولی کلا God of War II نسبت به شهرتی که داره فروش رضایت بخشی نداشت بنابراین gow بازی ای نیست که بشه از نظر تاثیر گزار بودن در فروش زیاد روش حساب باز کرد.
فروش کلی Gears of War حدود 4 میلیون هستش (البته هنوز به 4 میلیون نرسیده)
فروش کلیشم فکر می کنم در حال حاضر حدود 5 میلیون باشه. (اینو مطمئن نیستم)
فکر کنم کی بورد کیانوش حرف فارسی ندارد ، برای همین مورد است که بعضا" املای واژه ها مشکل دارند.
درسته pre order حتر و تایین کننده طر حست اما خوب جفتشون اولشون "پ" داره پس ضیاد با هم فرغی ندارن. هالا بگزریم خیلی محم نیسط.
دیدم علاقه خاصی به اشتباه نوشتن کلمات داری گفتم شاید منم اینجوری تایپ کنم بهتر حرفمو بفهمی (بهرحال تعیین اینجوری نوشته میشه که الان نوشتم، یاد بگیر به درد آینده ات میخوره)با حرف اول شما کاملا موافق هستم و دلیلش هم میتونه خیلی چیزا باشه که عینا منجر به تاخیر ها و اعلام اون ها در پی برنامه ریزی نادرست میشه!
Placeholder؟...
مشخصا Pre-Order جایگاه بهتری داره و تایین کننده تر هست!
خوب اشاره شد Amazon برای پیش فروش گذاشته و تاریخ تحول مردم رو که مثلا 60 دلار هزینه میکنن رو مشخص کرده 15 نوامبر به نظر شما سایت معتبر فروش آنلاین Amazon تاریخ بیخودی از عرضه محصول نهایی سونی یا ماکروسافت اعلام میکنه برای سود جویی خودش؟ یا باید بازی رو تحویل بگیره به مردم بده حالا که پولش رو گرفته؟
http://www.amazon.com/Sony-God-of-War-3/dp/B000ZK9QCS/
This item will be released on November 15, 2008. Pre-order now
دیدم علاقه خاصی به اشتباه نوشتن کلمات داری گفتم شاید منم اینجوری تایپ کنم بهتر حرفمو بفهمی (بهرحال تعیین اینجوری نوشته میشه که الان نوشتم، یاد بگیر به درد آینده ات میخوره)
ضمنا Epic کلا حدود 4 میلیون از این بازی شیپ کرده حالا یه عکس که از یه سایت (خودتون حدس بزنید چه سایتی. :laughingاومده ثابت می کنه این بازی حدود همون 5 میلیون فروخته. lol
فقط محض خنده بگم که فروش این بازی توی منطقه Others حتی به یک میلیون هم نرسیده و توی کل آمریکا هم 2.7 میلیون هستش.
ضمنا همه اون چیزهایی که اولشون P هست لزوما با هم مرتبط نیستن. اگه معنی placeholder رو نمی دونی دلیلی نداره که بگی pre order جایگاه بهتری داره و تعیین کننده تر هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی آمار فروش بازی رو باید از ناشر بگیریم یا سازنده !!!
منم عمدا اشتباه تایپ می کردم شاید بهتر بفهمی.اشتباه تایپی انقدرا مهم نیست به حر هال!
از سایت vgchartz که آمار فروش کنسولش هر چقدر هم غلط باشه از آمارهای بیخود افراد ایرانی و کلا دانشمندان ایرانی بهتره
خداییش نمیدونم! اما ادعا نمیکنم عقل کل هستم ولی کلمه بی ربط بود چون باز هم سایت ها و حرف هاشون در خارج از ایران معتبر از من و دانشمندان ایرانی هست!
پ.م: افتخاری برام با یکی از مسئولین Epic در اینجا آشنا میشم.
پ.ن: منتظر آمار دیگه هستم به اطلاعاتم اضافه میشه.
از سازنده که بازی رو میسازه و خودش هم منتشر میکنه ناشر کاری انجام نمیده!
ناشره که از میزان دقیق تعداد نسخه های شیپ شده بازیش خبر داره اما خوب یقینا سازنده بازی هم از طریق ناشر میتونه از این آمار با خبر باشه. توی این مورد به خصوص هم سازنده بازی (و دارنده IP) آمار رو اعلام می کرد اما مطمئنا آمار توسط MGS در اختیار Epic قرار گرفته. میزان دقیق فروش بازی رو هم هیچ کدومشون نمی دونن حتی اگر هم بدونن از نظر تجاری واسشون صرف داره که مقدار شیپ شده بازی رو اعلام کنن.کیانوش جان حرف شما قبول. اون زمان هم فکر نکنم 360 بیشتر از 6 میلیون فروخته بوده. پس میشه:
1m به 120 M و 4m به 6m ،درست.
پ.ن. راستی آمار فروش بازی رو باید از ناشر بگیریم یا سازنده !!!.
منم عمدا اشتباه تایپ می کردم شاید بهتر بفهمی.
در ضمن وقتی حرفی برای گفتن نداری لزومی نداره چرت و پرت بگی. من نفهمیدم از اینکه میگی افتخاریه واست که با یکی از مسئولین Epic آشنا میشی مثلا میخواهی چیو برسونی؟ نه کسی
گفته که از مسئولین اپیکه و نه خواهد گفت پس بهتره با گفتن این جفنگیات سعی نکنی یه چیزی بگی که گفته باشی.
در نهایت بازم میگم وقتی چیزی رو نمیدونی لزومی نداره در هر موردی اظهار فضل کنی. تو هنوز نمیفهمی ناشر یعنی چی پس بهتره انقدر اظهار فضل نکنی. حالا چون 4 تا خبر شر و ور گذاشتی اینجا 4 نفرم 4 تا تشکر ازت کردن و نفهمیدن چقدر خبر هایی که گذاشتی چرت و پرت و بی ربط بوده دلیل نمیشه احساس کنی باید توی هر زمینه ای نظر بدی.
هنوزم اون ارتباط Placeholder رو با Pre order من نفهمیدم. یکمی توضیح بده من توجیه بشم. :laughing:
ناشره که از میزان دقیق تعداد نسخه های شیپ شده بازیش خبر داره اما خوب یقینا سازنده بازی هم از طریق ناشر میتونه از این آمار با خبر باشه. توی این مورد به خصوص هم سازنده بازی (و دارنده IP) آمار رو اعلام می کرد اما مطمئنا آمار توسط MGS در اختیار Epic قرار گرفته. میزان دقیق فروش بازی رو هم هیچ کدومشون نمی دونن حتی اگر هم بدونن از نظر تجاری واسشون صرف داره که مقدار شیپ شده بازی رو اعلام کنن.