Ali_Reza
کاربر سایت
شما کلا dvd بازیت مشکل دارهدوستان این مرحله پل که برای همه خراب بود چه جوری هست داستانش
راستش یه نفر بالدار میاد منو هل میده داخل دره و پرت میکنه بیرون پل بعدش تصویر سیاه میشه و میمیرم
چه کار باید کنم و کلا جریان رد شدن از پل رو توضیح بدید
شما اونجا سپری که از مبارزه با مرد نامرئی بدست آوردی رو میزاری روی مجسمه.بعد مجسمه رو میبری روی جای تعیین شده روی پل.دستگیره رو میچرخونی تا پل همراه با مجسمه بیاد بالا جلوی چشم مجسمه.بعد خودت سریع میری روی تخته سنگی که خودت زیر نردبان گذاشتی.از نردبان میری بالا و اونجا جلوی اون یکی چشم مجسمه L1 رو میزنیبا سلام
یه جایی گیر کردم که اگه دوستان لطف کنن و راهنماییم کنن ممنون میشم:
به مجسمه ی دومی که از چشاش نور میاد رسیدم؛بعد از یه کمی درگیری،از در جلو سمته چپ تو میرم تو که یکی از مجسمه ها رو بیارم و بذارم جلوی یکی از چشمها ولی مجسمه از در بیرون نمیاد؛پس از کجا باید یه مجسمه گیر بیارم و جلوی چشم بذارم؟ بعد از اون باید در مورده چشمه دوم چیکار کنم؟البته یکی از دوستان در موردش یه چیز هایی نوشته بود ولی خوب متوجه نشدم.....(نوشته بود که باید سریع بپری و بری سره جای مجسمه ی دومی وایسی و L1 رو بزنی...ولی وقتی که دسته ی بالابر رو رها می کنم سریع پایین میاد و پرشش هم اون قدری نمی رسه که بتونم بپرونمش و از بالابر در حالتی که بالاس،بالا برم...).
با تشکر.
موفق باشید...