Mahdi Co
کاربر سایت
کجاش مشکل داره ؟
خوب بعد از اینکه لود میکنم...یعنی از همون پل برای ادامه بازم مشکل داره دیگه...یعنی نمیتونم ادامه بدم و پل رو رد کنم...
کجاش مشکل داره ؟
اونجا دستگیره رو تا نصفه ها میچرخونی( چون تا آخر نمیتونی بچرخونی،چون میمیری )زمان رو نگه میداری.سمت راستت یه راه هست میری انتهاش که یه در هست که داره بسته میشه ولی چون زمان رو نگه داشتی ازش رد میشیاون جا که باید اون کوزه ی طلا را بندازیم توی اون حلقه بعد یک دستگیره را بکشیم کوزه بیفته توی مواد مذاب (chamber of phoenix) من همون اولش گیر کردم وقتی میپرم توی جزیره سمت چپی نمیدونم باید چیکار کنم الماس را هم از توی دست یارو بر میدارم اون مجسمه با دو تا جعبه red orb را هم پیدا کردم نمیدونم با اون دستگیره چرخشیه چیکار باید بکنم کمکم کنید!!
من وارد اون در شدم دو تا زنجیر را هم پاره کردم بعدش چیکار کنم با اون ستونه؟؟ نمیتونم بیام بیرون اون اسانسوره(یا یچیزی توی همین مایه ها) هم بالاش راهی به بیرون نداره چیکار کنم؟؟سلام.
اونا رو کاری نداشته باش.اول برو روی ستون سمت راست بعد بپر روی ستون سمت چپ.از اونجا میتونی بپری روی یه قسمتی که جلوت یه در هست.در رو باز میکنی و ادامه ماجرا....
موفق باشی
من وارد اون در شدم دو تا زنجیر را هم پاره کردم بعدش چیکار کنم با اون ستونه؟؟ نمیتونم بیام بیرون اون اسانسوره(یا یچیزی توی همین مایه ها) هم بالاش راهی به بیرون نداره چیکار کنم؟؟
بازی رو تموم کردم فوق العاده بود... کسی که انگلیسیش خوبه میشه اون حرفهای دموی آخر رو بنویسه؟!! مثلا چرا آتنا نذاشت کریتوس زیوس رو بکشه یا آتنا بهش چی گفت؟!!
راستی اون چند نفری که در دموی آخر پیش زئوس ایستاده بودن برداراش بودن؟!!!!!!!!! و اینکه زیوس چرا میخواست پسر خودش کریتوس رو بکشه؟!
خوب بعد از اینکه لود میکنم...یعنی از همون پل برای ادامه بازم مشکل داره دیگه...یعنی نمیتونم ادامه بدم و پل رو رد کنم...
با سلام
یه جایی گیر کردم که اگه دوستان لطف کنن و راهنماییم کنن ممنون میشم:
به مجسمه ی دومی که از چشاش نور میاد رسیدم؛بعد از یه کمی درگیری،از در جلو سمته چپ تو میرم تو که یکی از مجسمه ها رو بیارم و بذارم جلوی یکی از چشمها ولی مجسمه از در بیرون نمیاد؛پس از کجا باید یه مجسمه گیر بیارم و جلوی چشم بذارم؟ بعد از اون باید در مورده چشمه دوم چیکار کنم؟البته یکی از دوستان در موردش یه چیز هایی نوشته بود ولی خوب متوجه نشدم.....(نوشته بود که باید سریع بپری و بری سره جای مجسمه ی دومی وایسی و L1 رو بزنی...ولی وقتی که دسته ی بالابر رو رها می کنم سریع پایین میاد و پرشش هم اون قدری نمی رسه که بتونم بپرونمش و از بالابر در حالتی که بالاس،بالا برم...).
با تشکر.