Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستانی که نسخه های قبلی رو بازی کردن دیدن که اونجا میتونستی یه سری دستورات کامل به یارات بدی مثل اینکه اینجا رو آتیش پشتیبانی بریز یا فلانی رو اسنایپ کن یا اینکه بگی برن فلان جا کاور بگیرن..........خوب تمام این دستورات از بازی حذف شده که به نظر من در راستای سریعتر شدن گیم پلی ایده فوق العاده ای بوده...
ولی چیزی که بنده الان متوجه شدم این بوده که بنا به شرایطی که توش قرار دارین هم تیمی ها آتیش پشتیبانی میریزن رو سر دشمن یا همیشه در بهترین مکان ممکن جایگیری میکنن یا جای دشمن ، تعدادشون و حتی کلاس سلاحی که دستشون هست رو بهت گوشزد میکنن و .... که با این تفاسیر باید بگم هوش مصنوعی تو این بازی در بهترین سطح ممکن عمل کرده ... JUST PERFECT

احمد ممنون از توضیحاتت
اگر بخوایی نکات منفی بازی رو بگی شامل چیا میشه؟
قابلی نداشت :">
راستش من یه مقدار تو جوگیری شروع بازیهای شاخم و فعلا هر چی میبینم نکات خوبشه ...
ولی چیزی که بدجوری تو ذوقم زد انیمیشن صورتا بود که واقعا چند لول از مابقی آیتمای بازی پایین تره...
داستان بازی هم دیگه خیلی آشنا میزنه و نمونه اش رو لااقل تا اینجایی که من رفتم یه صد باری دیدیم...
زیادی اسپلینتر سل زدس (از استیل گرافیک بگیر تا حتی صدای انفجار نارنجک و انیمیشن جابجایی بین کاورا و ...)
سیستم ذرات بازی مثل برف یا جرقه های انفجار واقعا عالی کار شده...(نکات منفی رو خواسته بودی ، ولی این یکی واقعا به وجد آوردتم)
یه خورده هم به نظرم از کمبود آهنگ رنج میبره (دیگه یه جورایی به سیستم کال آف عادت کردیم که هر مرحله ، یه ترک مجزا . البته با توجه اینکه سبک مخفی کاری تو بازی میچربه به سبک اکشن قابل اغماضه)

قابلی نداشت :">
راستش من یه مقدار تو جوگیری شروع بازیهای شاخم و فعلا هر چی میبینم نکات خوبشه ...
ولی چیزی که بدجوری تو ذوقم زد انیمیشن صورتا بود که واقعا چند لول از مابقی آیتمای بازی پایین تره...
داستان بازی هم دیگه خیلی آشنا میزنه و نمونه اش رو لااقل تا اینجایی که من رفتم یه صد باری دیدیم...
زیادی اسپلینتر سل زدس (از استیل گرافیک بگیر تا حتی صدای انفجار نارنجک و انیمیشن جابجایی بین کاورا و ...)
سیستم ذرات بازی مثل برف یا جرقه های انفجار واقعا عالی کار شده...(نکات منفی رو خواسته بودی ، ولی این یکی واقعا به وجد آوردتم)
یه خورده هم به نظرم از کمبود آهنگ رنج میبره (دیگه یه جورایی به سیستم کال آف عادت کردیم که هر مرحله ، یه ترک مجزا . البته با توجه اینکه سبک مخفی کاری تو بازی میچربه به سبک اکشن قابل اغماضه)

از نکات منفی دیگه میشه:
به بیش از حد اسان بودن
و خنگ بودن دشمنا اشاره کرد.
معمولا تو بازی جلو دشمن ظاهر میشی درجا میزنن اینجا هشدار میده بعد 20-30 ثانیه تازه میفهمن....

بازي واقعا قشنگه ولي همون طور كه دوستمون گفتن انيميشن چهره ها و داستان بازي زير خط فقره;)

من زياد بازيش نكردم ولي همين يه مقدار كمي كه رفتم ميشه گفت:

گيم پلي بازي خيلي خوب و نرم طراحي شده و پيچيدگي خاصي نداره.
گرافيك بازي هم خوب و قشنگ كار شده مخصوصا مدلينگ شخصيت ها و لباس ها...
جذابيت بازي هم با شامل بودن صحنه هاي سينمايي بسيار زيبا تا اينجا خيلي خوب بوده و امكانات و آپ كردن سلاح و ابزارالات موجود تو بازي خيلي خوب كار شده.
داستاني هم كه همون طور كه گفتم زياد چنگي به دل نميزنه.

ولي در كل واقعا ارزش خريد رو داره و خوب ساخته شده از انتظار من كه بالاتر بوده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or