Ghost Recon: Future Soldier™ | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه چیز بازی زد تو حالم
اونم صدای بازیه
هلکوپتر دشمن مارو بسته بود به رگبار ولی صدای تیر زدنش نمیومد بعد از اصابت به زمین تازه صداش دراومد اونم در حد نخود
بچه هایی که میگن قبل از شروع بازی یه فایل صوتی نصب میکنه،اون کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی حال میده , خیلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی حال میده . گیم پلی عالیه مخصوصا مخفی کاریش . تا اینجا که همش رو مخفی رد کردم .........اما گرافیکه توی دموهاش ضعیفه . همه چیزش نه فقط جزئیات صورت که یکم مصنوعیه . اما واقعا تو چشم نمیاد . 100% بگیرید .

مثل SC CONVICTION آبجکتیواتونو رو هوا نشون میده ( البته تو SC رو در و دیوار بود)
عجب ماموریتیه این یکی :
تو آفریقا! خیلی فاز داد همچون مخفیانه رفتم کفم برید
میدونستین لباساشون یکم حالت لباسای SNAKE تو متال گیر 4 رو داره؟ البته با اون یکمی هم فرق داره ولی ایده ـش عین اونه( اونجا برا چند ثانیه رویه یه سطح وای میسادی اسنیک هم رنگ سطح میشد اینجا تقریبا نامرئی میشه)
دقیقا همینجوریه که میگید البته اون نوشته ها برایه عینک و سیستمیه که دارید حالا جلوتر برید کاملا دستتون میاد
یه نکته جالبم بگم شما فکر کنید6 مر حله اول ازمایشیه و فقط با تجهیزات اشناتون میکنه هرچی جلوتر میرید چیزا جدیدتری در اختیارتون میزاره
پس این نوشته ها ،طبیعی هست.من فک میکردم باگه.اخه نوشته ها تا اسمون میره و گند میزنه به فضا.
یه باگ کوچولو هم داره اینه که یارهامون از تومون رد میشن.شاید بخاطر اینکه گوست ریکونه:d
خیلی با بازی دارم حال میکنم.مخصوصا گرافیکش.از دستش ندینا.
داداش اون نوشته هارو که گفتم جریانش برایه چیه. حالا جلوتر برید خودتون متوجه میشید نمیخوام چیزی تعریف کنم.
تمامه نکات یک طرف همین نکته ای که گفتین طرفه دیگه این نکته نتنها تو این شماره بلکه تو دو شماره قبلی هم بود جالبیش اینکه من بعد از باره 7 یا 8 که شماره دوش بازی میکردم به طور اتفاقی به این نکته پی بردم یه خورده ضد حال زد بهم .
برا من همینکه بازیو گذاشتم فایلو نصب کرد دقیقا نمیدونم کجاس وگگرنه بهتون میگفتم!
اقا منم وقتی بازی نصب کردم این نکته ایی که گفتین ندیدم حالا دوباره دقت میکنم ببینم پیداش میکنم یا نه

برا من همینکه بازیو گذاشتم فایلو نصب کرد دقیقا نمیدونم کجاس وگگرنه بهتون میگفتم!
برای من هم اومد ریختم!فکر کنم واسه کسایی که هارد دارن میاد!
اون فایل چیه؟ من نصب نکردم
برای بالابردن کیفیت صدا و... در بازی.
-----------------------
فیزیک بازی به نظرم زیاد خوب نیست!
البته خوب هست ولی عالی نیست!
مثلا از تو دشمنای مرده میشه رد شد و یا بعضا دشمنا بعد از مرگ رو هوا میمونن(به زمین نمیچسبن)
ولی بازی در کل شاهکاره از دست ندین

آخرین ویرایش:
ببینین اولین بار که گذاشتم همون قسمت ک نوشته press start که عکس سربازه هم هست
قبل اینکه اونو بنویسه یه خط شروع کرد به پر شدن و گفت برای کیفیت بهتر صدا داریم یسری اطلاعاتو نصب میکنیم برای کیفیت بهتر در موارد دیگر بازیو از داشبورد نصب کنید
وکنارشم گزینه b برای کنسل کردنش بود
یه سئوال احمقانه
اون گزینه مربوط به نوع TV نمیشه؟

قبل اینکه اونو بنویسه یه خط شروع کرد به پر شدن و گفت برای کیفیت بهتر صدا داریم یسری اطلاعاتو نصب میکنیم برای کیفیت بهتر در موارد دیگر بازیو از داشبورد نصب کنید
یه سئوال احمقانه
نچ:دی
من تو مانیتور بازی میکنم و اون اومد!
شاید واسه Kinect هم باشه!چون اولش که بازی اومد از انی پیغام های کینکت که در جای مناسب بذارید و ... هم داشت!

یه سئوال احمقانه
برای من هم اومد ریختم!فکر کنم واسه کسایی که هارد دارن میاد!
اقا من بازی پاک کردم دوباره اانیستال کردم بازم چیزی نیامد هارد هم دارم بازی 7.7 گیگ فضا اشغال میکنه برایه شما هم همینطوره؟
منم احتمال میدم از کنیکت باشه اخه من فضام زیاد نیست کنیکتم وصل نیست به دستگاه همچین پیامی نیامد!

اقا من بازی پاک کردم دوباره اانیستال کردم بازم چیزی نیامد هارد هم دارم بازی 7.7 گیگ فضا اشغال میکنه برایه شما هم همینطوره؟
منم احتمال میدم از کنیکت باشه اخه من فضام زیاد نیست کنیکتم وصل نیست به دستگاه همچین پیامی نیامد!
بله فکر کنم برای همخوانی بیشتر با کینکت باشه!

داداش این بازی اصلا اول شخص نیست که شما فکر کنید دارید به pc خیانت میکنید(اتفاقا این بازی از اون دسته بازیهاست که فقط با دسته کنسولی حال میده ) بازی بگیر انجام بده.در مورد کنیکت هم تو خود بازی استفاده ای نداره دقیقا تست نکردمش اخه فضا برایه استفاده از کنیکت در حال حاظر ندارم دوستان دیگه اگه امتحان کردن راهنمایی کنند[/QUOTE/]

اه! راست میگی سوم شخصه! پس چرا من فکر می کردم اول شخصه؟
خوب شاید بگیرمش البته بازم من با موس بیشتر حال می کنم تازه گرافیک PC هم بیشتره ولی اگر بازی کم بیارم میرم سراغش. آخه بازی خوب این روزا خیلی کمه و در ضمن اکثر بازی های یوبی پورت میشن روی PC و نسخه های PC و کنسولی فرقی با هم ندارن. من آخرین بازی ای که گرفتم ME3 بوده! بعدیا واقعا ارزش وقت گذاشتن نداشتن. (Max Payne رو حتما با PC بازی می کنم به خاطر گرافیکش)

اه! راست میگی سوم شخصه! پس چرا من فکر می کردم اول شخصه؟
خوب شاید بگیرمش البته بازم من با موس بیشتر حال می کنم تازه گرافیک PC هم بیشتره ولی اگر بازی کم بیارم میرم سراغش. آخه بازی خوب این روزا خیلی کمه و در ضمن اکثر بازی های یوبی پورت میشن روی PC و نسخه های PC و کنسولی فرقی با هم ندارن. من آخرین بازی ای که گرفتم ME3 بوده! بعدیا واقعا ارزش وقت گذاشتن نداشتن. (Max Payne رو حتما با PC بازی می کنم به خاطر گرافیکش)

خب مشکل همینجاست سریه دوم گوست رکون که پورت شده رویه pc کاملا متفاوته با اونیکه رویه کنسول بوده بعدم فکر کنم این بازی اصلا رویه pc نمیاد فقط مخصوص 360 و ps3 باشه
اقا من دقت کردم اون باگی که دوستمون گفت از یارامون تو هم رد میشن تو شماره هایه قبل همینجور بود اما الان که امتحان کردم برایه من از هم رد نشدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or